2012-03-15

Lintu - BirdSain tässä iltana eräänä ihanan yllätyksen. Tytär toi kotiin koulussa askartelemansa linnun. Tämä oli ehdottomasti tuon päivän kohokohta. Minusta kaikki lasten askartelemat työt vaan on niin ihquja ja ainutlaatuisia, niinkuin nyt tämäkin suloinen tapaus. Minun oma pikku taiteilijani oli tehnyt tämän virkkaamistaan langanpätkistä ja nuo kaikki värit, ne vaan toimii! Heti pujottautui keittiön verhoon lentelemään tämä siipiveikko. Kaveriksi jo aiemmin esittelemälleni perhoselle ;-)

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Meidän perhe suuntaa suurella todennäköisyydellä (jos vaan nyt pysytään terveinä ilman pahenevia flunssan oireita - juu, nenät tursaa ja sitä linjaa...) lauantaina Tammisaareen mökkeilemään ystävien seurassa, toivottavasti kelit suosisivat, jotta saataisiin olla paljon ulkona ;-)

I got a lovely suprise one evening. Our daughter brought home a bird she had made at school. Oh my, it was beautiful. It was the best thing about that day. I just think that all crafts children make are adorable and unique like this cutie too. My own little artist had made this using short yarns she had crocheted and those colors, they just work so well! There it went to hang on our kitchen curtain like the butterfly I have showed here before.

Have a nice and sunny weekend you all! We are most likely (if we all feel good without any worsening cold symptoms) gonna go to Tammisaari on Saturday with our friends and stay at one lovely lake house, let's hope the weather is nice, so we can spend some time outdoors ;-)

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihan aikuisten oikeesti linnusta tuli hauska ja värit käy tosi hyvin yhteen. Lapsukaisellasi on värisilmää =o)

villapeikko kirjoitti...

Värit tosiaan toimii, todella kaunis lintu!

Sari kirjoitti...

Hei Hanna ja kiitos kivasta kommentistasi. Olen ihan samaa mieltä, aikuisten oikeesti tää on tosi mainio lintunen... ;-) Ja kiitos, voi tosiaan olla, että meidän pikkuneidille on jo pikkuhiljaa kehittynyt vähän värisilmää. Kovasti tykkää ainakin väritellä erilaisia asuja ja miettiä mm. omia vaatteitaankin valitessaan, että mites nää värit... Hassuja nuo pienet tytöt... ;-)

Kiitos Villapeikko. Juu, minustakin lintusen värit toimii hyvin yhteen ja tämä hassu otus on aina keittiössä istuessa ilo silmälle ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihana lintunen!

Oikein mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

Kati Nordman kirjoitti...

Hieno lintu! Olen itse luokanopettaja ja yritän aina keksiä uusia käsitöitä. Sormivirkkausten kanssa on miettimistä. Linkitin tämän postaukseni omalle FB-sivullenikin vihjeeksi opettajakavereilleni ja muille askarteleville ystävilleni.

Värit todella sointuvat yhteen!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos. Niin ja kiitos samoin mukavaa viikonloppua (ja toivottavasti myös aurinkoista sellaista...)!

Hei Kati ja kiitos kommentistasi sekä linkityksestä. Tämä oli tosiaan 1-luokan Kalevalan päivän askartelu, eli tyttäremme opettaja on varmasti tämän ihanan idean keksinyt eikä varmaan laita pahakseen, jos idea menee yleiseen jakoon ;-) Sormivirkkaus on meillä tosi pop tällä hetkellä ja tätä on varmasti näperrelty innolla... ;-) Mukavaa viikonloppua sinulle!

Kauniin turhuuden Terhi kirjoitti...

Lintu on todella kaunis! Se tuo kevään tullessaan.

Toivottavasti pysytte terveinä. Mukavaa viikonloppua!

Anne kirjoitti...

Hei!
Voi miten hieno lintu-kauniit värit! Pidä ihmeessä esillä.

Sari kirjoitti...

Hei Terhi ja kiitos. Kyllä nyt sentäs näyttäis siltä, että ei onneksi mene viikonloppu sentäs flunssaa potiessa. Pikkuneidin ääni on hiukan käheänä, mutta muuten tilanne on jo vähän parempi. Mukavaa viikonloppua!

Hei Anne ja juu, värit kyllä toimii kivasti! Esillä on ja pysyy ;-) Aurinkoista viikonloppua sinullekin!