2012-03-14

Pinssipäivä - Pin day
Meillä oli tänään koulussa kiva päivä. Ihan tässä itsekin innostuin, kun saimme tehdä koko päivän pinssejä omista kuvista. Otin nämä kuvat eilen ja ne ovat vähän hassuja ja lapsellisia, mutta niin taidan olla vähän itsekin, niin miksikäs ei sitten kuvatkin... ;-)

We had a fun day at school today. I got excited, when we got a chance to make pins of photographs we had taken. I shot these images yesterday and they are a bit funny and childish, but I guess that's what I am, so why not the images... ;-)

9 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihanat pinssit!

Sari kirjoitti...

Moi Yaelian, eiks oo vinkeet ;-) Olin ihan innoissani kuin pienet muksut näitä väsäämässä. Tytön synttäreillekin tein jo vieraslahjaksi kavereille läjän Top model pinssejä. Pinssinteko on hauskaa puuhaa!

Kamomilla kirjoitti...

Ai miten ihana idea!
Missä muuten opiskelet valokuvausta?

Anne kirjoitti...

Hauskat pinssit-saa hymyn huulille :)

Sari kirjoitti...

Hei Kamomilla ja kiitos. Opiskelen paikallisessa kansanopistossa Muurlassa ;-) Ammattitutkintoon tähtään.

Hei Anne ja juu, niin saa ;-)

Kamomilla kirjoitti...

Kiva! Sama tavoite kun mulla!

Sari kirjoitti...

Hei Kamomilla. Ahaa, aika hassu sattuma tämäkin. Kuten tuo, että ollaan näköjänsä seikkailtu eilen samoilla nurkilla... ;-) Meitä naisia on alkanut alalle ilmestymään enenevässä määrin, mikä on toisaalta haaste ja toisaalta tosi hieno asia ;-) Tsemppiä sullekin opintoihin, kuvasi ovat kauniita!

Onnellinen Koti kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia! Oijoi! ♥

Sari kirjoitti...

Kiitos Onnellinen Koti ;-)