2012-03-18

Vanha puhelin - Old phone

Tanskan matkalta tuli hankittua kaikenlaista hassua. Kuten tämä vanha puhelin, jonka ostimme kirpparilta. Hinta oli hurjat 5 euroa. Pidän puhelimen ilmeestä tosi paljon ja se löysi heti paikkansa työhuoneestani, vanhojen matkalaukkujen päältä.

------------------------------

We bought all sorts of funy things from our trip to Denmark. Like this old phone, that we bought from a local flea market. It cost extravagant 5 euros. I really like it's look and it found a place on top of old hand luggage in my study.

9 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

kivoja löytöjä- ihanat kapsäkit!

Aseman laidalla kirjoitti...

On kyllä ollut edullinen (puhelin)löytö! Täällä saa tuollaisen nippanappa 20 eurolla...

Kaunis puhelin ja matkalaukkujen päällä on hyvä olla!

Sari kirjoitti...

Kiitos akissfromthepast ;-)

Kiitos Aseman laidalla. Juu, mä hämmästyin samaa, kun hoksasin puhelimen hinnan. Myös meillä saa kirppareilla maksaa vanhoista puhelimista parikymmentä euroa, vähintään...

Ekaterina kirjoitti...

Söpö puhelin :) Kirppislöydöt on ihan parhaita :)

Sari kirjoitti...

Hei Ekaterina. Juu, kirppislöydöt on just sitä! Koskaan ei tiedä, mitä vastaan voi tulla ja tää vanha puhelin oli yksi sellainen ihanuus ;-)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Kauniin turhuuden Terhi kirjoitti...

Vanhat puhelimet ovat tosi tyylikkäitä. Meilläkin on yksi kirpparilta hankittu, joka jopa oli lankapuhelinten viime vuosina ihan oikeassa käytössä. Soittoääni vain oli tyrmäävä.

Teidän puhelimessa on tosi hauskat näppäimet - en ole koskaan nähnyt samanlaista:)

Sari kirjoitti...

Moi Terhi. Minustakin vanhoissa puhelimissa on oma lumonsa ;-) Hmm, soittoääni voi tosiaan olla noissa vanhoissa puhelimissa aika mielenkiintoinen...

Joo, mä kiinnitin huomion kans ekana noihin näppäimiin, ei ollut ittelläkään osunut koskaan aiemmin moiset silmiin, vaikka puhelin on kyllä ihan ruotsalaista sorttia, taisi olla Ericsson malliltaan... ;-)

Lumo kirjoitti...

Ihana puhelin. Saimme pari vuotta sitten Siipan pikkuserkulta vanhan bakeliittiseinäpuhelimen. Sen seurana eteisen seinällä on vielä vanha emaloitu amerikkalaisen puheliyhdistyksen kyltti.

Sari kirjoitti...

Hei Lumo ja kiitos. Tuollainen vanha bakeliittiseinäpuhelin on varmasti kaunis ja jos kaverina on vielä vanha amerikkalainen kyltti, niin oi joi. Kaikki vanhat esineet ovat niin kauniita! Mukavaa keskiviikkoa sinulle!