2012-03-10

Kissa pöydällä - Cat on the table


Tänään vaihdoimme keittiöön keväisemmän liinan. Ja kukas sinne loikkasikaan sitä heti testaamaan? Juu, meillä kissa viihtyy pöydällä - myös keittiössä.

Today we changed spring table clothe to our kitchen table. And who jumped there to try it out immediately? Yes, our cat enjoys being on the table - also in our kitchen.


Tämä kissa se tykkää köllötellä kaikkialla ja pikkuneitimme on hänelle niin tärkeä. Lumi-kissa seuraa tytärtä kaikkialle ja on mukana myös läksyjen teossa. Ihan kuin oma vanha persialaiseni, joka nukkui jo pois kauan aikaa sitten.

This cat likes to take it easy all around our home and our little missy is so important to her. Lumi cat follows our daughter everywhere and also joins her when she is doing her homework. Just like my old persian cat who passed away looong time ago.


Mä tässä vähän chillaan... ;-)

Mukavaa lauantaita kaikille! Nyt menen ottamaan matsit Singstaria perheen kanssa. Tytär johtaa, joten nyt on mun jo korkea aika päästä laulamaan Abbaa!

I just chill here a little... ;-)

Have a nice Saturday! Now I go and join the Singstar game with my family. Daughter is leading, so now it's my time to sing some Abba songs!

15 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

voi että toi kissa on ihana! :) :)

Sari kirjoitti...

Niin onnii ;-)

Esmeralda kirjoitti...

Lumi on niin kaunis! Ihana. :)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana miirulainen! Laula lauantai-illan kunniaksi oikein korkeelta ja kovaa :D Leppoisaa iltaa :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Esmeralda. Lumppari on kyllä meistäkin tosi kaunis ja niin pehmoinen kisuli :-)

Niinhän se tuo Lumi kyllä on Heidi. Ja siis, mä olen aivan puhki, kun lauloin just pari Bon Jovin ja yhden Aerosmithin biisin. Whuh! Ei olis minusta laulajaksi, etenkin kun me aina intoudutaan tanssimaan laulaessa ;-) Mukavaa lauantai-iltaa sinullekin!

Kauniin turhuuden Terhi kirjoitti...

Lumi-kissa näyttää todella elämäänsä tyytyväiseltä. Ollessani alaluokilla, meillä oli Jussi-niminen kissa, joka aina otti torkut kanssani koulusta tultuani. Se köllötti selällään saman peiton alla. Tyttärestäsikin on varmasti ihanaa, että kissa välittää niin paljon hänestä.

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Lumppari on sellainen nautiskelijaluonne. Hiukan arka tosin, jos meillä on kova vilske ja paljon lapsia, mutta muuten tosi rauhallinen kissa.

Minunkin vanha kissani oli muuten sellainen, että tuli sänkyyn kainaloon ja heitti myös rennosti selälleen. Minulla on yksi vanha valokuvakin olemassa, jossa köllin kissan kanssa. Se oli minusta varsin erikoinen tapa kissalle, mutta eipä ole Bertta-kissa ollut näköjään ainoa sellainen. On ollut myös Jussi, joka on köllötellyt selällään ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Teilläpä on ihana pöytäkoriste :)

Tulee ikävä meidän Santtua (oli myös valkoinen kissa) <3

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie, juu eikös vaan olekin söpö pöytäkoriste meillä ;-) Ja pöydillä tosiaan viihtyy hyvin tämä kissaneiti, korkeammalta on aina kiva tähyillä muita. Meilläkin on ollut monta kissaa ja kaikki ovat olleet omalla tavallaan tärkeitä ja kyllä niitä kaikkia huomaa kaipaavansa. Ensimmäistä kissaani en varmasti unohda koskaan, se oli kyllä ehdottomasti minun ihan paras kaveri (ainoa lapsi kun olen) lapsena.

Sari kirjoitti...

Terhille vielä pahoittelut, taisi mennä minulla jo kommentteja lukiessa nimetkin sekaisin, kun sinua Heidiksi kutsuin :-(

Aseman laidalla kirjoitti...

Aivan ihana seuralainen!!! Itse suloisuus.

Tuollainen kaunokainen saakin pöydillä kävellä ;D

Meillä samat vinkeet...

Sari kirjoitti...

Hei Aseman laidalla. Tuossa kissa istuu vieressäni keittiön pöydällä juuri nytkin. Hänen kun pitää olla aina siellä, missä tapahtuu ja näin aamulla se on tää keittiö ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Munkin Tupsu-vainaani tykkäsi pitää vahtia keittiön pöydällä ikkunasta ulos katsellen. Tosin tiesi (ja totteli), että silloin kun pöydällä on ruokaa/astioita, niin silloin sinne ei saanut mennä. Ja Tupsu myös löysi aina puhtaat lakanat. Meillä kuivatettiin lakanat ulkona ja kun ne tuotiin sisään, ne yleensä levitettiin hetkeksi esim. tuolin päälle "loppukuivaamaan". Ei mennyt montaa sekuntia, kun kissa jo tyytyväisenä otti tirsoja puhtaiden, tuoksuvien lakanoiden päältä :)

Merja kirjoitti...

Söpö kissa :)

Mua kiinnostaa tuo liina, onko se Marimekkoa vaiko Finlaysonia?

Sari kirjoitti...

Tuija N. Sun Tupsu-kissa on taitanut olla samanlainen nautiskelija kuin tämä meidän katti matikainen ;-) Meidän lumppari se tykkää leikkiä lakanoilla niitä vaihdettaessa ja se meinaa välillä vähän ottaa nuppiin, kun kissa sukeltelee lakanoiden välissä... Kyllä kissat vaan on mainioita!

Hei Merja ja kiitos, Lumi on kyllä tosiaan söpöliini ;-)

Liina on Finlaysonin viime kevään mallistoa, kuosi on nimeltään Pop.