2012-03-08

Lapsille - For the kids
Meillä on ollut tyttären koulukavereita kylässä tällä viikolla lähes joka ilta. Ja eilen väsäsin meille tyttösille kuppikakkuja. Minisellaisia, suklaasydämellä. Hyvin tuntuivat maistuvan, molemmat (niin ja äiti) napsivat lautasen tyhjäksi samantien. Mutta nämä tosiaan ovat kyllä tosi pieniä, sellaisia suupaloja vain.

Tänään onkin sitten naistenpäivä ja me tytöt lähdetään illalla Turkuun. Isä mene koulutukseen ja me neidit ajateltiin mennä samalla vähän hurvittelemaan. Tai no, hurvittelemaan ja hurvittelemaan. Katsotaan, josko käväisisimme vaikkapa leffassa ;-) Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille lähelle ja kauas!

We have had our daughters friends visiting almost every evening this week. And yesterday I made some cupcakes for us girls. Mini cupcakes with chocolate heart. They seemed to taste well, both girls (plus mom) ate the plate empty immediately. But these really are very tiny, sort of mouthfuls only.

Today we celebrate women's day here in Finland and we ladies will go to Turku in the evening. Daddy will go to training and we are going to have some fun. Well fun and fun, but will see if we will see a movie or something like that ;-) Have a lovely women's day you all lovely ladies near and far!

11 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Kiitos samoin!

Ja saisiko minikuppikakkujen ohjeen, kiitos :)

Hanne kirjoitti...

Kiitos, niin myös Sinulle!

Tia kirjoitti...

Nams,oli varmaankin hyviä ;-)
Kiitos ja hyvää naistenpäivää myös sinne:-)!

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuija N ja toivottavasti sinulla oli myös kiva naistenpäivä tänään! Tuija, tän ohjeen voin kyllä laittaa sulle, jos haluat. Julkaisin sen aikoinaan muistaakseni Kotilieden joulublogissakin, suklaakuppikakut, joihin sisälle suklaapala, joka sulaa kivasti uunissa.

Hei Hanne ja kiitos samat sanat sinne suuntaan!

Hei Tia ja kiitos samoin. Ja juu, hyviä oli kuppikakut.

Anne-Marie kirjoitti...

Nam..varmaan hyviä!
Minun pitäisi taikoa parin viikon päästä synttäreille jotain Paavo Pesusieni-tyylisiä leipomuksia!!
Ajattelin kuppikakkuja (keltaisella kuorrutuksella ) ja uskaltaisikohan kokeilla macaroneja?


Ja asiasta viidenteen..oletko nähnyt lehdissä Loftiksen myymää pöllö-"säästölipasta"?? Monessa lehdessä tullut nyt vastaan ja tuli mieleen sinun pöllökokoelmasi ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Tässä sivu:
http://www.loftis.fi/tuotteet.html?id=12/115

Tuija N. kirjoitti...

Aah, se suklaatäytteinen kuppikakkuohje, se mulla taitaa ollakin jossain tallessa. Laitatko muuten ihan kermavaahtoa koristeeksi, vai mitä?

Anne kirjoitti...

Kauniita kuppikakkuja, raaskiiko noita syödä ;) Varmaan herkullisia..

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Juu, hyviä olivat. Paavo Pesusieni kuppikakut kuulostaa hauskoilta ja macaronseja tekisi mieli itsekin joskus kokeilla... ;-)

Olen tainnut nähdä sen kyseisen säästöpöllön, mutta vielä ei ole lähtenyt matkaan... Mukavaa lauantaita sinulle!

Moi Tuija, se oli juuri se ohje. Ja kermavaahtoa laitan päälle, helppoa ja maistuu pikkuneidille parhaiten.

Hei Anne, kyllä raaskii hyvinkin syödä ;-) Mukavaa lauantaita sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Nyt on kokeiltu macaroneja ja ne onnistuivat!!!
Olin niin ylpeä itsestäni,että laitoin kuvan jopa fb:n ;-)

Kotona oli vain sinistä väriä,mutta synttäreille pitää ostaa keltaista ja vihreää!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

Sari kirjoitti...

Jee, hieno juttu Anne-Marie! Mä kans niin tahtoisin niitä kokeilla, vaan en ole saanut vielä aikaiseksi. Mahtoivatko olla kovin isotöisiä, kauan sulla meni suurinpiirtein niiden tekoon?

Keltaista on meilläkin alkanut hiippailla kotiin, tänään vaihdoin siivouksen yhteydessä jo keittiöön uuden liinan ja olohuoneessa kukkivat ruukussa krookukset! Ihanaa, kun kevät on jo täällä!