2012-02-02

Sarvet - Horns

Hrr, kun ulkona onkin kylmä. Mittari näytti aamulla -25 astetta. Vaikka nämä aurinkoiset lumikelit ovatkin mieleeni, niin tällaiseen pakkaseen en meinaa enää tottua.

Mutta kirpparilöydöt sentäs lämmittävät mieltä ;-) Kuvan sarvet ovat viimeisin löytö. Niissä ei ole ripustuskoukkua, joten tässä nyt pähkäilen, miten ne saisin vaikka seinälle. Takana olevat kynttilänaluset ovat myös kirpparilta, samoin kuin kiva Riihimäen sinihohtoinen lasipurkki. Pöllöjä keräävänä ilahduin, kun Stockmannilta osui joulun jälkeen silmiini alekorista tuollainen valkoinen pöllöveijari.

Hrr, how cold it is outside. It was -25 celsius this morning. Even though these sunny snowy days are nice, this kind of cold is something I don't seem to get used to.

But flea market finds warm my mind ;-) Those horns in the photo are my latest find. They don't have any hook to put them on the wall, I am trying to figure how to fix that. Those candle holders and that old glass jar are also finds from various flea markets. Collecting owls I was happy to find that white owl from a Stockmann discount rack after Christmas.

Poronsarvet (vai ovatko sittenkin peuransarvet, niinkuin kommenteissa arveltiin) ovat kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan. Näistä voisi tulla myös kaunis hiilipiirros.

Oikein mukavaa torstaita kaikille!

Reindeer (or deer horns like was thought in comments) horns are pretty and so simple. These would also make a nice chargoal drawing.

Have a nice Thursday!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kovasti, ihana kuva muutenkin ! Mukavaa pakkasmaista torstaita sinullekin.

Villa Harmonia kirjoitti...

Ihania kuvia, ja sarvet kiva löytö :) Täälläkin paukkuu pakkanen, komia petivaatteiden tuuletus keli ;D

Mari kirjoitti...

Kauniita kuvia, ihana värimaailma ♡

Sarvet ovatkin nyt kovasti in sisustuksessa, meillekin niitä on miehen metsästysharrastuksen myötä useammat kertyneet...
Näyttäisi vahvasti peuransarvilta nuo sinun löytämäsi. ;)

Mukavia helmikuun päiviä!

Anonyymi kirjoitti...

Peuransarvilta näyttävät myös minun mielestäni :-)

Mukavia talvipäiviä.

Tania

Sari kirjoitti...

Moi Mini ja kiitos kommentistasi ;-) Ja pakkaspäivän iltaa sinullekin!

Hei Villa Harmonia. Sarvet osuivat silmiini kauhean vaatekasan alta ja ovat kyllä oikein kivat. Ja pakkaset tosiaan paukkuvat ja lujaa, saas nähdä, koska hellittää...

Hei Mari ja kiitos kommentistasi. Juu, sarvia on näkynyt jo pitkään eri sisustuslehdissä ja blogeissakin. Vähän arastelin laittaa tähän postaukseen, että ovat poronsarvet, kun hintalappusessa niin luki, mutta itse en ole mikään sarviexpertti.

Joten luotan kyllä sinuun, jos sanot, että ovat peuransarvet. Aurinkoista helmikuun alkua sinulle!

Hei Tania, voivat hyvinkin olla peuransarvet. Hintalappusessa luki poronsarvet, mutta myyjällä on luultavasti ollut yhtä hyvä tietämys näistä sarviasioista kuin ostajallakin ;-) Mukavaa helmikuun alkua sinullekin!

Anne-Marie kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Mukavia pakkaspäiviä sinnekin! Onneksi mittari on pudonnut kolmestakympistä kahteen kymmeneen ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos. Ja kiitos samoin mukavia pakkaspäiviä sinnekin suuntaan. Minulle jo nämä -20 pakkaset tuntuvat aika kovilta, -30 ja sen yli kuulostaa jo melko hurjalta. Eilen oli Keski-Suomessakin ollut joillain paikoin -37 astetta pakkasta ja se on jo aika kova pakkaslukema. Brrrh!