2012-02-22

Kööpenhamina - Copenhagen

Pikainen tervehdys kaikille. Tulimme vasta pieneltä Kööpenhaminan reissulta ja matka jatkuu tänään kohti mummilaa. Kööpenhamina oli meille positiivinen yllätys. Mukava kaupunki, jossa kaikki haluamasi nähtävä on lähellä. Ja kuvattavaa on paljon.

A quick hi to everyone. We just came back from a short visit to Copenhagen and are already on our way to grandparents place. Copenhagen was a positive suprise for us. Nice city where everything you want to see is close by. And lots to photograph.
Pyöreä torni ihastutti meidän pikkuneitiä. Ja äitiä jo lopussa huippasi.
Round tower made our daughter to sigh. And mommy was all dizzy at the end.Pientä hyvää vartaassa.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille. Minä saatan vielä kiusata teitä lähipäivinä näillä Kööpenhamina kuvilla. Kävimme nimittäin kivalla sisäkirpparilla, erilaisissa sisustuskaupoissa ja muutamissa valokuvanäyttelyissäkin, joista voisin kertoa vähän lisää.

Little yummy on the skewer.

Have a nice Wednesday. I may tease you with some more photos from Copenhagen. We went to this nice flea market, some interior design shops and also saw some photo exhibitions that I could talk about some more.

13 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Kiusaa vain lisää kuvillasi. Oliko nuo jotain vohvelipohjaisia herkkuja? Ai ai, siitä on niiiiin kauan kun olen ollut Köpiksessä viimeksi, voisikin ottaa ihan asiaksi käydä siellä taas.

Veera kirjoitti...

Ihan riittävästi kiusasit jo näilläkin kuvilla yhtä matkakuumetta potevaa ;) Muta kyllä näitä mielellään katselee lisääkin...Kaunista!

Sari kirjoitti...

Niin saatan kyllä tehdä Tuija ;-) Joo, noi herkut oli vohveleita vartaassa. Ja tiettyhän neiti halusi vartaan, jossa oli myös paljon suklaata ja nonparelleja. Tämä oli eka kerta Kööpenhaminassa omalla kohdalla ja tykkäsin tosi paljon.

Hei Veera, matkakuume onkin aika paha tauti. Musta tuntuu, että poden jo taas itsekin uutta kuumetta, vaikka vasta tältä reissulta palasimme ;-) Kuviakin tulee lisää piakkoin...

Martti Ojama kirjoitti...

Silly Symphony pätkät näistä tulee pakostakin mieleen. Harvoin on näin hauskaa katsoa kuvia. Tuossa oli kyllä muutamia tähtiä, oikeastaan alusta lopuun...

Harvoin muistan nauraneeni ääneen kuvia, kun kuva itsessään kertoo vitsin.

Anne-Marie kirjoitti...

Kiusaa vaan lisää ;-)
Täällä matkakuume kohdistuu Skotlantiin ensi kuussa...
Mukavaa loppuviikkoa!

Anne kirjoitti...

Hauskoja kauniita kuvia, odottelen jo lisää näitä..Tahtoo kans Kööpenhaminaan! :)

Sari kirjoitti...

Moi Martti. Toi kadun varrelta bongaamani viemäriputki vai mikä liekään oli kyllä yksi parhaista ;-) Mutta olisitpa nähnyt erään ravintelin ikkunatarrat. Ehkä vilautan vielä fb:ssä ne kuva jossain kohtaa. Millaista kuvamatskua mahtoi kasaantua Tallinnasta?

Moi Anne-Marie. Oi, olisin eri kiinnostunut kuulemaan sitten tuosta Skotlantin matkasta. Se on paikka, joka kiehtoo myös minua. Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle!

Hei Anne ja kiios. Kööpenhamina oli kiva kaupunki ja sieltä bongasi kaikenlaista kivaa kuvattavaa. Niin minäkin tahdon tuonne uudestaan... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Olen löytänyt ihmeen eli paikan, jossa myydään Paholaisen hilloa. Se on se paikka, joka mainostaa "ostetaan sieltä, mistä halvimmalla saadaan" eli Keskinen. Maksoi hiukan alle 5 e /purkki. -Eve-

Sari kirjoitti...

Hei Eve ja kiitos vinkistä! Mutta äh, Keskinen on hiukan turhan kaukana. Mä kans ostin purkin paholaisenhilloa meidän täkäläisestä pienestä erikoisliikkeestä, mutta maku ei ollut yhtikäs yhtään sitä mitä odotin :-( Onneksi sain eilen ihan pikkuisen tyydytettyä paholaisenhillon himoani, kun söimme vuohenjuustopizzaa...

Anonyymi kirjoitti...

"Täkäläinen" olen minäkin, mutta matkailu avartaa... -Eve-

Sari kirjoitti...

Hei Eve. Ai sinäkin asustat samoilla seuduilla. Juu, m atkailu avartaa ja ehkä keväämmällä saatan itsekin suunnata Keskiselle ostoksille ;-)

Niina kirjoitti...

Oi oi ihania kuvia :) ♥ ♥ Ja mä vaan tykkään Köpiksestä niiiin paljon !

Sari kirjoitti...

Hei Niina ja kiitos. Nyt vasta hoksasin kommenttisi täällä. Köpis on kiva kaupunki, jossa kävimme vasta nyt ekaa kertaa. Taatusti haluan toistekin tuonne ;-)