2012-01-15

Tupsut - Tassels

Ihanan aurikoinen sää on hellinyt meitä tänä viikonloppuna. Harmikseni oma viikonloppuni on mennyt sisätiloissa kotosalla. Flunssa hiukan hidastaa menoa, mutta olo on jo eilistä parempi.

Taisin jo aiemmin kertoa, että kävin viime sunnuntaina huutokaupassa ja huusin sieltä mm. tällaisia hauskoja tupsukoita.

Such a sunny weather has cherished us this weekend. For my bad luck my weekend has passed me by indoors at home. Cold symptoms slow me down a bit, but I feel already better than I did yesterday.

I guess I already mentioned before that I went to auction last weekend and got e.g. these funny tassels from there.

Ja sattuivat vielä olemaan mustavalkoisia.

And they even happened to be black and white.

Nämä tupsukat ovat USA:ssa tosi yleisiä ja jos joku on katsonut tv-sarjaaa ruotsalaisista miljonääriäideistä, niin tiedät varmasti, että nämä ovat miltei pakkomielle Maria Montazanille ;-)

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

Tassels are very commonly used in U.S. and if someone has watched the tv series about swedish millionaire mom's in U.S. then you know that Maria Montazani is almost obsessed about these ;-)

Hope you have a nice Sunday!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ööö...onko niillä joku tarkoitus vai ovatko siis ihan vaan koristeita?
-kastehelmi

Tuire kirjoitti...

Komeita ja sopii kivasti kissakuvan kanssa. :) Mulle tuli heti Maria M. mieleen. Ja kohtahan sarja jatkuu, jee!

Sari kirjoitti...

Hei Kastehelmi. Näitä pampuloita voi pitää ihan koristeina, mutta usein myös verhoissa siten, että seinässä on koukku ja tämä tupsu sitten sidotaan siihen seinäkoukkuun. Niin verho pysyy sivussa ja tupsu kaunistaa ;-)

Hei Tuire ja kiitos. Maria M. on noiden tupsujensa kanssa aika hauska tapaus, mutta jotenkin kaikessa blondiudessaan tykkään hänestä. On kuitenkin aidoimman oloinen noista kaikista Hollywood-mammoista ;-)

Ja sarjaa tunnustan katsovani minäkin. Viihdyttävää hömppää, joka sopii hyvin perheenäidille illan pimeässä katseltavaksi. Eli ihan kiva, että se taas pian alkaa ;-)

akissfromthepast kirjoitti...

minäkin rakastan tupsuja! niitä voi laittaa minne vaan :D

Sari kirjoitti...

Hei akissfromthepast. Sama juttu täällä. Tupsut on kivoja! Mutten kuiteskaan aio kerätä niitä ihan sellaista määrä kuin esim. tuo mainitsemani Maria. Muutama hauska tupsu riittää ;-)

Heidi kirjoitti...

Maria M on niin mainio :D Kivan pirtsakkaat tupsut. Paranemisiin ja leppoisaa sunnuntai-iltaa :)

Sari kirjoitti...

Moi Heidi ja niin hän kyllä on ;-) Nää tupsut sattuivat just mallaamaan olohuoneemme uuteen väritykseen, niin ei siinä sitten muuta tarvittu. Eikä hintakaan ollut paha, euro/tupsu. Ja kiitos, olokin on jo hiukan parempi, yrttitee ja kotona lepäily auttoivat taas... ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Onpas kivoja tupsuja!
Tuollaisia kuin sattuisikin vastaan ;-)
Paranemisia!!!

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie. Olo on jo kovasti parempi. Kyllä näitä tupsuja aina silloin tällöin näkee myynnissä. Suomessa eivät vaan taida olla olleskaan niin suosittuja ja tunnettuja juttuja kuin tuolla meren takana Yhdysvalloissa.