2012-01-12

Kukat - Flowers

Osa syntymäpäiväkukistani on vielä maljakossa. Ne tuovat kummasti iloa ja valoa tammikuiseen kotiin. Ostaisin useamminkin kukkia, mutta tuppaavat olemaan Suomessa usein vähän hinnakkaita. Etenkin erilaiset asetelmat. Onneksi sentään lempparini tulppaanit ovat täällä kohtuuhintaisia. Niitä ostan usein kotiin väriä tuomaan.

Some of my birthday flowers are still in vase. They bring joy and light to any home in January. I would buy flowers more often, but they tend to be a bit too high priced here in Finland. Especially bouquets. Luckily my favorite tulips are reasonably priced here in Finland. I buy them often to bring some color to our home.

On mukavaa huomata, että päiväkin on jo pikkuhiljaa pidentymään päin ja vesisateetkin alkavat olemaan ennusteiden mukaan takanapäin (vaikkakin tänään satoi taas vesiräntää) ja talvikelit edessä.

Viikonloppuna aiomme rentoutua ja menemme myös mahdollisesti tapaamaan ystäviä mökkeilyn merkeissä. Jos näin, niin tiedossa on ainakin hyvää seuraa, ruokaa ja ulkoilua ;-) Kunhan en vaan nyt saisi flunssaa, sillä tänään on olo ollut enemmän tai vähemmän flunssainen, nenä tursaa ja kurkku on kuin santapaperia.

Toivottavasti sinun viikonlopustasi tulee oikein mukava!

It has been nice to notice that the days are getting longer and those rainy days are starting to be behind us according to weather forecast (even though it was sleetraining today) and winter is finally here.

During the weekend we are planning to take it easy and perhaps visit our friends at a lake house close by. If so we are going to spend time with good company, eat some delicious food and spend a lot of time outdoors. I just hope I am not going to get a cold, since today I have felt more or less sick, my nose is stuffy and my throat feels like sanding paper.

Hope your weekend is going to be a lot of fun!

7 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia kauniista kukista! Mulla sama juttu, etten oikein raaski ostaa kukkia, vaikka niistä tosi paljon tykkäisin. Mutta onneksi tosiaan noita tulpaaneja saa sitten pienelläkin rahalla :) Oikein rentoa viikonloppua teille!

Sari kirjoitti...

Kiitos Veera ;-) Joskus harmittaa, kun kukkakimput ovat niin kalliita, mutta onneksi on tulppaaneja. Kiitos samoin rentouttavaa viikonloppua sinulle!

Tuija N. kirjoitti...

Kauniita kuvia taas. Yritin kovasti saada selvää, että mikä kukka kuvassa on, mutten onnistunut. Mä leikkasin juuri eilen amarylliksen kukat maljakkoon. Ennen joulua saatu sipuli pukkasi jo kolmannen kukkavanansa. Varren päässä on neljä kukkaa, jotka ovat niin isoja, että varsi taipui maahan, joten pakko oli leikata poikki. Mutta amaryllikset ovat aivan ihania maljakossakin.
Muakin harmittaa, että kukat ovat Suomessa niin kalliita. Kimppuja olisi ihana ostella vaikka viikottain pöydille kotia koristamaan.
Toivottavasti onnistut välttämään flunssan ja pääset mökkeilemään. Mukavaa viikonloppua!

Hanne kirjoitti...

Kauniita kukkia.
Mulla kans kukkii kolme eri valkoista orkideaa, jotka sain synttärilahjaksi ennen joulua.

Toivottavasti pysyt terveenä. Nyt olis hyvä ottaa ecaforsea reilusti.

Mukavaa mökkeilyä ja nuuttia!

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuija N. En minäkään itse asiassa tiedä, mitä nuo kukat ovat, mutta kauniita ovat kuitenkin ;-) Amarylliksesi kuulostavat kauniilta ja ovat varmasti näyttäviä myös maljakossa.

USA:ssa tuli ostettua kukkakimppuja useasti kotiin, olivat ruokakaupoissa tosi edullisia. Suomessa sitävastoin ihan noissa lähimarketeissakin hinnat ovat aika korkeat. Mutta onneksi on sentään ne tulppaanit.

Flunssalta en nyt tainnut välttyä. Olo on kuin jyrän alle jääneellä. Iltapäivällä otin pienet nokoset ja nyt sitten ei meinaa uni tulla, vaikka kello on jo pian yksitoista. Joo, taisi jäädä mökkeilyt väliin ja viikonloppu mennee pitkälti kotosalla. Onneksi ei sentään ole kuumetta.

Hei Hanne ja kiitos. Orkideat ovatkin tosi kauniita kukkia ja valkoiset erityisesti. En tosiaan tainnut välttyä flunssalta. Viikonloppu taitaa siis vilahtaa ohitse rauhallisissa merkeissä.

Sisustusta Sydämellä kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia sinulla, jäin koukkuun!

Sari kirjoitti...

Kiitos sisustusta sydämellä ;-)