2012-01-09

Hiljaista - Quiet

Tänä aamuna oli olohuone hiljainen. Tytär lähti jo kahdeksaksi kouluun ja mies työhön. Minulla koulu alkaa tänään vasta yhdeltä, joten vietin sen kotona hiljaisuudessa, tai noh, naapureilla alkoi tänä aamuna kattoremppa, joten tässä ollaan kissan kanssa ihmetelty mm. lenteleviä katonpalasia keittiön ikkunasta.

This morning our family room was so quiet. Our daughter went to school at 8 am as well as my husband. My school starts at 1 pm on Mondays, so I tried to enjoy all the quietness, oh well, our neighbour just started to renew their roof, so we have been looking at those flying pieces of their roof from the kitchen window.

Eilen oli vielä leppoisa kotipäivä. Tyttö katseli päivällä lastenelokuvia ja lauleskeli Singstaria. Illalla olikin sitten ekat futisharkat joulun jälkeen. Ja minä karkasin salaa huutokauppaan... ;-) Mukavaa maanantaita kaikille!

Yesterday we still had a relaxed day at home. Our daughter watched some kids movies and sang Singstar. In the evening she had her first soccer practice after Christmas. And I ran away secretly for an auction... ;-)Hope you have a nice Monday!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tykkkään hurjasti kodistanne. Se ei ole luokiteltavissa tiettyyn kastiin kuten niin monet muut blogien kodeista. Näyttää kodikkaalta ja viihtyiseltä ja kuitenkin tyylikkäältä

tinttarus kirjoitti...

Nättiä ja levollista teillä siellä. Ihastelin löytämiäsi vanerilaatikoita tuossa alempana. Tykkään!!!!
Itsellä arki jarruttelee alkuaan, toipilaan pysyn kotosalla pari ylimääräistä päivää. Ihan kiva olla yksin, kun koti tyhjenee.

Pirteitä tammikuun päiviä!

Marita kirjoitti...

Kaunista ja seesteistä! Ihana olla välillä yksin kotona.

Sari kirjoitti...

Hei anonyymi ja kiitos ilahduttavasta kommentistasi. Niin kovasti toivonkin, että kotimme on just oman näköisensä, enkä halua liikaa seurata tiettyjä sisustustyylejä, vaan sisustaa kotia oman maun mukkaan, tällä hetkellä just näin vähän rosoisemmin ja myös paljon mustaa ja valkoista käyttäen... ;-)

Hei Tinttarus ja toivottavasti olet jo paranemaan päin. Meillä mustavalkoinen alkaa valtaamaan alaa kotonamme ja tykätään. Nuo laatikot olivat kyllä ihana löytö ja kivan kuluneita, mutta silti kauniita esineitä hyvään tarkoitukseen, esim. lehtien säilytykseen, kuten meillä.

Hei Marita ja kiitos ;-) Välillä on kyllä kiva olla kotona yksin, vaikkakin tuo Lumi-kissa onkin aina seuranani ja tänäkin aamuna katseli ihan kauhuissaan, mitä naapuritalossa tapahtuu (kattoremppa siis, joka näkyy suoraan keittiön ikkunastamme). Ensin yläkerran portailta kurkkailtiin, sitten varovasti pöydän takakulmalta ja sitten jo lopulta ikkunan äärestä. Kissan touhuja on joskus hauska seurata. Meidän kissaneiti kun on vielä tuollaista vähän varovaista sorttia.

maiju kirjoitti...

Hiljaisuuden ihmettely kotona päivällä on joskus ihan parasta! Kauniita kuvia, niin viihtyisää!

Sari kirjoitti...

Hei Maiju. Joo, kyllä hiljaisuus tekee välillä ihan hyvää. Huomenna onkin vaihteeksi tiedossa kiirus päivä, joten on se kiva, että välillä on noita vähän rauhallisempiakin hetkiä ;-) Kotimme on vähän sellainen riemunkirjava sekoitus kaikenlaista, mutta taitaa se silti olla aikalailla meidän näköisemme, mikä on tärkeä juttu.

Maaka kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut

Sari kirjoitti...

Kiitos Maaka ;-)

Tuire kirjoitti...

Ihanan näköistä teillä! Koko blogi näyttää niin hyvälle. Pääsisinpä minäkin huutokauppaan. Tuliko huudettua jotain?

Onnea pyöreistä vuosista!

Anne-Marie kirjoitti...

Teillä on kaunista ja saat kaikista löydöistäsi tehtyä itsesi näköisiä ;-)

Minäkin olen nauttinut hiljaisuudesta.Olen tämän viikon lomalla ja muut ovat koulussa/töissä...kivaa välillä ;)

Mukavaa loppuviikkoa!
Ja ilmeisesti Oikein Hyvää myöhästynyttä Syntymäpäivää!
Tyttärenikin täytti vuosia ja hänestä tuli täysi-ikäinen!! (miten se on mahdollista kun itsekin tuntee olevansa 25..hah)

Sari kirjoitti...

Hei Tuire ja kiitos kommentistasi sekä onnitteluista ;-) Löysin jotain pientä kivaa huutokaupasta, vaikka tällä kertaa siellä ei nyt mitään kovin ihmeitä ollut tarjolla.

Kiitos Anne-Marie. Sitä mä ainakin yritän, että tekemäni löydöt jollain tapaa mallaisivat kotiimme... ;-)

Hiljaisuutta ei kestänyt kuin hetken, nyt on taas kiirusta ja mulla ilmeisesti flunssa iskemässä. Ainakin kurkku on kuin santapaperia ja nenä tursaa. Toivon mukaan menisi ohi sen suuremmitta oireitta eikä tauti iskisi viikonlopuksi. Viikonlopputerkut myös sinne suuntaan ja kiitos myös onnitteluista. Itse huomasin jo hämmästyväni siitä faktasta, että tytär täyttää muutaman kuukauden kuluttua 8-vuotta. Voin kuvitella sen hämmästyksen, kun hänellä on edessä ne 18-veet. En edes uskalla ajatelle, minkä ikäinen silloin olen... heh, no eipä ole vaikea laskea kymmenen vuotta eteenpäin... Kääk!