2012-01-08

Kirpparilta - From flea market

Löysin joku aika sitten lähikirpparilta nämä vanhat vaneriset laatikot tai matkalaukut, vai miksi näitä nyt pitäisi kutsua...?

I found these old plywood boxes or suitcases, or what should I call these...?

Onhan ne jo aikaa nähneet, mutta ehkä juuri siksi niihin ihastuinkin.

They have seen time but I think that was one reason I fell for them.

Nahkarivatkin kuluneet ja tuo vaneripinta.

Leather handles all worn as well as that plywood surface.

Sisustus- ja naistenlehtiä täynnä kumpainenkin. Mun tyyli menee kyllä koko aika rosoisempaan suuntaan. Kaikki teollinen ja vanha ja kulunut kun tuntuu nyt kiehtovan minua sisustamisessa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Both of them full of decorating and women'z magazines. My style is getting rougher and roughter all the time. All industrial and old an worn seems to fascinate me in decorating right now.

Have a nice week that is about to start!

7 kommenttia:

Martti Ojama kirjoitti...

Ompas tutun näköistä, vaimon perimätavaroista tuollainen löytyy kanssa. Onko noi oikeastaan rosoisia, paremmas kunnossa näyttävät olevan. Historia tekee kummasti fiilistä, toisaalta steriiliin kliiniseen tavaraan ei oo varaakaan. Meidän versiot näyttää keltaisemmilta ja nahkaremmit on käytännössä melkein poikki. Täytyy varmaan mennä koti vinttiin tonkimaan, siellä on muistaakseni vastaavia kanssa...

Sari kirjoitti...

Moi Martti, steriilin kliiniset tavarat ei oo ees kivoja, saatika tosiaan tavallisen ihmisen budjettiin sopivia. Niin ja hei, jos teillä on noita laatikoita ylmääräsiä, niin täällä on eräs kiinnostunut ;-)

akissfromthepast kirjoitti...

hienot vanerkapsäkit!

Esmeralda kirjoitti...

Onpa mahtavat! Vau. Tuollaiset juuri on niin käteviä, kun kauniin ulkomuotonsa lisäksi ovat niin kivoja säilyttimiä.

Veera kirjoitti...

Hienoja laukkuja olet löytänyt! Muutenkin ihana blogi :) Mulla vähän sama homma, että kaikkea rosoisempaa tekis mieli, kulunut ja karu on jollain tapaa niin kaunista.

Inka-Inari Blog kirjoitti...

Kauniita, ja elämää jo jonkin verran nähneitä - tuovat kaunista rosoisuutta sisustukseen! :)

Sari kirjoitti...

Hei akissfromthepast, uusi kiva sananen näille ihanuuksille, kapsäkit ;-)

Hei Esmeralda, kaikkea sitä voi tosiaan kirppareilta löytää. Ja näihin tosiaan mahtuu aika paljon lehtiä ja ovat näissä myös pölyltä suojassa.

Hei Veera ja kiitos. Sama juttu täällä, maku muuttuu koko ajan tuohon suuntaan, mikä on tietty toisaalta vaarallista, etenkin kukkarolle. Mutta onneksi on kirpparit ;-)

Hei Inka-Inari. Ihan samaa mieltä olen kanssasi, että ajan kuluttaneet/patinoimat esineet on uniikkeja ja ihan omalla tavallaan kauniita juttuja. Mutta eivät kaikkien makuun nekään. Omalla kohdalla ne just nyt joteskin viehättää ja ihastuttaa.