2011-12-19

Pöllökoristeet - Owl ornaments

Taisin jo kertoa aiemmin pöllöinnostuksestani. Olen pitkään halunnut tehdä pöllökoristeita ja viime viikolla sitten innostuin tekemään jo muutamia.

I guess I already told you about my owl enthusiasm. I have wanted to make owl ornaments for quite some time and last week I finally made some.

Minusta näistä tuli aika kivoja, vaikka parantamisen varaakin varmasti on.

Mukavaa maanantaita kaikille! Minä ajattelin suunnata tänään Helsinkiin ja käydä ainakin Vanhan myyjäisissä katselemassa, millaisia käsitöitä siellä on tarjolla ;-)

I think these were quite nice, even thought there is always room for improvement.

Have a nice Monday! I myself am planning to go to Helsinki today and visit Vanha Christmas market along some other places to see some Christmas crafts ;-)

8 kommenttia:

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Pöllökoristeesi ovat tosi hienoja ja kauniita!! Punainen väri sopii niihin ihanasti! Mukavaa joulua teille!

Esmeralda kirjoitti...

Onpa ne suloisia ja hauskoja! Ja varsin jouluisiakin. Minäkin niin tahtoisin Vanhalle, mutta ei taida aika antaa myöten.
Ihanaa jouluviikkoa teille!

Heidi kirjoitti...

Huhuu! Mahtavan näköinen pöllöpariskunta :)

Anonyymi kirjoitti...

Suloisia pikkupöllöjä:)
Käypä mun jonkun päivän takainen päivitys kurkkaamassa, siellä vähän isompia samaa lajia...rinsessoille joulupakettiin!

Tuija N. kirjoitti...

Tosi söpöjä ja "hyväntuulisia" pöllöjä. Tai ainakin mun suupielet nousivat ylöspäin niitä katsellessa. Ja hyvä nainen, seuraavan kerran kun tulet tänne pääkaupunkiin, ilmoittele etukäteen, niin käydään edes kupposella kahvia tai lounaalla :) Mä olen ihan keskustassa töissä, joten pystyn kyllä (yleensä) irtautumaan tunniksi puoleksitoista melkoisen nopeallakin aikataululla.

Sari kirjoitti...

Hei vaan uusi kaunis päivä ja kiitos ;-) Ja oikein mukavaa joulua myös sinulle!

Hei Esmeralda ja kiitos kommentistasi. Jouluiset pöllöt ovat minusta aika humoristisia ja toisella vähän pientä karsastustakin... Vanhalla kävin tänään ja siellä oli vaikka mitä ihanaa tarjolla, mutta koetin kyllä hillitä itseäni ostamisen suhteen. Mukavaa jouluviikkoa myös sinulle ja perheellesi!

Moi Heidi ja kiitos. Juu, pöllöt huhuilevat meillä nyt kovasti. Tänään meinasi lähteä mukaani Helsingin reissulta myös pöllö-kynttilänjalka, mutta sain hillittyä itseni ihme kyllä tällä kertaa... ;-)

Moi Pepi. Ahaa, pitääpä käydä kurkkaamassa sinunkin pöllösi. Juuri tässä mietin, että näitähän voisi tosiaan tehdä eri koossa. Ja nimenomaan ajattelin meidän neitiä tuossa kohtaa. Hänen huoneessaan voisi myös majailla parit pöllöt... ;-)

Hei Tuija N. Ja kiitos, nämä on vähän tällasia koomisia kavereita nämä pöllöt ;-) Minulla tämä oli taas sellainen ns. ex tempore lähtö, mutta kyllä kieltämättä käväisi ajatus mielessä, että olisi kiva ollut nähdä. Mutta kun heti ajattelin, että olet töissä. Niinkuin kaikki muutkin "normaalit" ihmiset ;-) Vaan enhän tuota tajunnut, että oltais voitu vaikka lounastaa jossain. Höh.

Sammakkoprinssi kirjoitti...

Heips! Löysin tänne toisen blogin kautta ja voih miten hauskoja pöllöjä! Niin sympaattisia :)

Sari kirjoitti...

Hei Sammakkoprinssi ja kiitos, nämä pöllöt on tosiaan aika hauskoja kieroine silmineen ja vähän on tuo neulontajälkikin paljon käsitöitä tekevän silmissä mitä sattuu, mutta onneksi se ei näissä haittaa... ;-)