2011-11-19

Kirpparilöytöjä - Flea market finds

Tänään avattiin uusi kirpputori. Suuntasimme sinne tyttäreni kanssa heti aamusta ja huh, kun oli paljon ihmisiä liikkeellä.

Today a new flea market was opened. We went there with our daughter straight away this morning and wow, there were so many people.

Mutta kyllä kannatti mennä. Sain tosi edullisesti kuusi kuppiparia Arabian kahvikuppeja, kauniissa alkuperäispakkauksessa olevia piparimuotteja, Iittalan jälkiruokakulhoja sekä Arabian jälkiruokakulhoja, koristesieniä ja pikkupitsiliinoja, ison vekkarin sekä jouluista lukemistakin aatoksi, kirja on ehkä sinullekin tuttu Melukylän joulu. Olimme varmasti näky, kun astelimme ulos kirpparilta saaleinemme. Tytärkin kun löysi itselleen lukemista ja kissakullalleen kivan lelun.

But it was worth going. I got six sets of Arabia coffee cups, cookie cutters in their original box, Iittala and old Arabia dessert bowls, mushrooms and tiny lace clothes, one huge alarm clock and something to read for Christmas Eve, a children's book called Melulylä's Christmas. We must have been a sight, when we got out of the flea market. Our daughter also found something to read and a toy for her dear cat.

Sieniä ja pitsi-ihanuuksia tarvitsen jo pian, sillä jouluaskartelut ovat hyvässä vauhdissa ja pää täynnä ideoita. Joulumieltä on siis jo ilmassa enenevässä määrin ;-)

Mushrooms and lace lovelies I will need soon, since we have already started Christmas crafts and head is full of new ideas. So Christmas spirit is already here and is only increasing ;-)

Eikä piparimuottejakaan ole varmasti koskaan liikaa. Pitää vielä lisätä, etten yleensä tule kotiin ihan tällaisen lastin kanssa, mutta nyt ei vaan voinut vastustaa. On se vaan hyvä, että on se omakin kirpparipöytä, että pysyy tilanne tasapainossa.

Mitä sinä ostit viimeksi kirpputorilta?

And one can never really have too many cookie cutters. I must add, that I don't usually come home with a load like this, but I just couldn't resist. It is so good that I have my own table so that there is some balance.

What you bought from your last flea market visit?

18 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Vau! Teitpä hyviä löytöjä!!!

sunday funday kirjoitti...

Kivoja juttuja oletkin löytänyt! Ihan nyt harmittaa, kun en ole muistanut pitkilleen vierailla millään kirpparilla. Mitähän kaikkea kivaa on mennytkään ohi... Pitää yrittää korjailla asiaa piakkoin : )

Aarre kirjoitti...

Vitsi, nämä sun kuvat näyttävät siltä, kuin ne olisivat otettu kauniina, kirkkaana keäspäivinä. Mun kuvat ovat tähän aikaa aivan suttuja pimeyden takia. Pitäis ehkä hankkia uusi kamera ja opiskella vähän kuvaamista.

Suveliina kirjoitti...

Voi ihanuus mitkä Arabian kupit. Nyt olen vihreänä =) Mahtavat löydöt!! Mukavaa viikonloppua!

Niina kirjoitti...

Voi vitsi miten paljon kivoja löytöjä!!
Mitähän mä viimeksi ostinkaan..joka viikko käyn kirpparilla ja aina sieltä jotain tarttuu mukaan!

Nina kirjoitti...

Oi, mitä löytöjä... suloisia nuo sienet.

Esmeralda kirjoitti...

Huikean hieno saalis! Mä en ole pitkään aikaan joutanut kirppiksiä katteleen, kun täällä meidän omalla kylällä niin harvoin on.

Ihanat nuo edellisen postauksen värikkäät kynttilät!

Sari kirjoitti...

Moi Ilona ja kiitos, niin taisin vahingossa tehdä ;-)

Hei Uusi kaunis päivä. Juu, eikun vaan nyt nopsasti kohti kirppareita.

Hei Aarre, nämä kuvat on otettu melko pitkällä valotusajalla. Noilla säädöillä ei oikein voi ottaa kuvia enää käsivaralla, eli jalusta on käytössä jo ahkeraan. Tämä pimeä vuodenaika on kyllä haasteellinen kuvaamisen suhteen, kun tuota valoisaa aikaa ei ole kuin joku hassu tunti. Mutta kun säätää valotusta ja käyttää jalustaa, niin onnistuu tähänkin vuodenaikaan saamaan suht valoisia kuvia ;-)

Hei Suveliina. Siis joo, noi Arabian kupit meinasivat sekoittaa minunkin pääni, etenkin kun hinta oli ihan hupaisa. Mutta myyjä halusi vain päästä niistä eroon ja sillä sain tingattua hintaa aika paljon alas (osa myyjistä oli itse myymässä tavaroitaan ns. itsemyyntipisteissä, mikä oli tosi kiva). Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Hei Niina. Sama juttu täällä, joka viikko käyn kiertämässä kirpparilla, yleensä kylläkin vain sillä, jossa on omakin pöytäni. Mutta ehkä tähän tulee nyt vähän muutosta tuon uuden kirpparin myötä... ;-) Usein vaan käy niin, että ensin uusilla kirppareilla on paljon kaikkea kivaa ja kohta pian tyyli muuttuu ja saattaa olla, että kirppis osoittautuu pettymykseksi. Toivottavasti ei kuitenkaan tämä, vaikutti näin ensinäkemältä oikein kivalta paikalta.

Hei Nina ja kiitos. Nuo sienet oli kyllä hauskoja ja toivon jo pian pääseväni niitä käyttämään askartelujutskuissa.

Moi Esmeralda. Minä olen ollut yllättynyt kuinka tässä meidän pienessä kaupungissa on niin eläväinen tämä kirppistoiminta. Nuo edellisen postauksen kynttilät palavat hyvin harkiten, jotenkin vaan haluaisin nauttia niistä mahdollisimman pitkään, kun ollaan ne tytön kanssa värjätty ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisin löytö, iso nalle vuodelta 1962 ja äänteleekin viellä kun kääntää selälleen, maksoi 2 e!
Nytkö se kirppari avatiin siellä tl-tukun tiloissa?
-kastehelmi

Sari kirjoitti...

Hei kastehelmi. Oi, vanhat nallet on ihania. Minulla ei taida noin vanhaa ollakaan. Omat nalleni 70-luvulta, ne ovat kadoksissa jossain. Saa nähdä, löytyykö niitä enää mistään. Joo, se kirppari on nyt avattu ;-)

Mari kirjoitti...

Vau mitä löytöjä teit! Minulla on nyt kirpparit jäänyt vähemälle...

Anonyymi kirjoitti...

Mä päädyin samaan paikkaan n. klo 11.30 ja samoin kävi, saalis oli valtava. Oli vaan kolikkokukkaro mukana, joten muutama juttu jäi vaivaamaan. Mä löysin kahdet korvikset, Pelle Miljoona-kirjan jne. Täytyy sanoa, että paikka oli kyllä oikein positiivinen yllätys! - eve -

Sari kirjoitti...

Hei Mari, ja kiitos. Minunkin varmasti pitäisi käydä kirppareilla vähemmän, kun tuntuu, että miltei aina jää jotain käteen... ;-)

Hei Eve. Kuulostaa siltä, että sinullakin on ollut hyvä tuuri. Tuo kirppari oli oikein kiva, siisti ja ISO, toivottavasti säilyy siistinä jatkossakin.

Anne-Marie kirjoitti...

Nyt en ymmärrä...eilen kommentoin tähänkin ja nyt se on kadonnut?!

Mutta ihania löytöjä olet tehnyt.Kade noista kupeista ja maljoista ;-) hih..

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Höh, mikähän tuossa kommentoinnissa on nyt ongelmana? Mutta kiitos, ei sitä kyllä aina tällaisen saaliin kanssa kirpparilta tulla. Kävi vain hyvä tuuri ja olin tarpeeksi ajoissa liikenteessä... ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Nyt en kyllä ala!! Mä olen metsästänyt Kastehelmi-kulhoja kirppiksiltä ainaskin kaksi vuotta, enkä ole löytänyt sarjasta muuta kuin pikkualusia ja kermakoita (joita en tarvitse). Ja sitten sä tulet kuvinesi tänne ja mitä mä näenkään. Murrrrrr! :)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. No voihan ei... Enpä minäkään ole noita kulhoja usein kirppareilla nähnyt, mutta nyt kävi tuuri. Enempi kummastelin kuitenskin noita vihreitä Arabian lasikulhoja, jota sarjaa sain joku aika sitten eräältä sukulaiselta ja nyt sitten bongasin tuota samaa sarjaa olevat kulhot kirpparilla ja olinhan ihan äimän käkenä... Joskus käy tuuri ja niinkuin mä sanoin, en kyllä useinkaan tule kirpparilta kotiin tällaisen saaliin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting
article like yours. It's pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

Feel free to visit my weblog :: click here