2011-11-11

Hitunen punaista - Some red

Tässä muutamia kuvia keittiöstämme, joka on saanut hivenen punaista ilmettä. Samalla ehkä huomaat, miten paljon käytän sisustuksessa kirppislöytöjä. Viimeisin hankinta on tuo keittiön räsymatto, jonka ostin eilen kirpparilta 5 eurolla.

Here are some photos of our kitchen which has some red look. At the same time you may find out how many flea market finds I have used when decorating our home. Latest purchace is that kitchen rug, which I bought from a flea market yesterday and paid 5 euros for it.

Punavalkoinen jakkara ja pöytäliina ovat kirppislöytöjä. Riviera Maisonin pöydän olen ostanut reilu vuosi sitten SisustusSatiinin alenurkasta.

Red-white stool and table cloth are flea market finds. Riviera Maison table is from SisustusSatiini clearence corner.

Lintutarjotin on Ikeasta ja vanha sydäntarjotin kirpparilta.

Bird tray is from Ikea and that old heart tray from flea market.

Ikean hedelmäkori on kirpparilta, samoin vanha vaaka ja hauska kanakoriste/maljakko. Ison pippurikon löysimme Pariisista ja nuo Iittalan maustepurkit, joista mieheni kanssa tykätään tosi paljon, ovat löytöjä Prisman poistokorista.

Ikea fruit vase is from flea market, like is the old scale and that funny chicken vase. We found that giant pepper mill we from Paris and those Iittala seosoning jars that are our favorites are finds from Prisma clearence rack.

Kello ja cucina kyltti ovat kirppareilta, tuo hauska kannu on anopin peruja.

The clock and cucina sign are from flea markets, that funny old pot is from my mother in law.


Punainen leipälaatikkokin on noin vuoden takainen kirppislöytö ;-) Punaista väriä näkyy jo muuallakin kodissamme, kuten olohuoneessamme, josta laitan myös kuvia piakkoin.
Nyt haluaisin kysyä sinulta, että kuinka paljon sinä sisustat kotiasi ja kuinka paljon kotisi sisustukseen käytät kirppareilta tekemiäsi löytöjä?

This red breadbox is also a flea market find I made about a year ago. Red color shows all around in our home, like in our family room, from where I will post photos soon.
Now I would like to ask you, how much you decorate your home and how much you use flea market finds when decorating?

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kiva blogi ja asumme hieman samalla suunnalla.
Ihania värikkäitä yksityiskohtia. Pitikin kysyä, että mistä kaunis pöytäliina, mutta ihan heti ei samanlaista kaupasta löydy :)Ja räsymaton olet saanut halvalla. Joko olet ennättänyt käymään Adalmiinan helmessä? Siellä vanhojen räsymattojen hinnat alkavat noin 40 eurosta. Mun piti edelliseen postaukseen kommentoida... yritin etsiä kyseisiä nuppeja tai sitten numerolaattoja laatikoston entisöintiin. Mistään en löytänyt...eipä tullut mieleen Design Hill, joka on meistä ehkä lähin "sisustuskauppa".
Mä en ehdi kovin paljoa kirpputoreilla käydä, mutta suurin osa huonekaluistamme ja osa piensisustustavaroistamme on huutokaupoista hankittua.

Maikki

Anonyymi kirjoitti...

Design Hill on minunkin ns. lähikauppani :) Nyt olen hurahtanut nettikirppiksiin, josta ostelu on vähän liiankin helppoa. Tarkkana pitää olla, ettei haali mitään turhaa nurkkiin, kun siitä pitäisi päästä eroon. Yritän sisustaa niin, että olisi kodikasta ja jokaisella tavaralla olisi paikkansa ja joku tarkoitus. t. Laura

Anne kirjoitti...

Ihanasti pirteää punaista! Ja olet tehnyt hienoja kirppislöytöjä. Minä teen löytöjä harvakseltaan, mutta enemmänkin käyttäisin mielelläni kirppiksiä hyödykseni. Ehkä tarjonta on vähän laajempaa isommissa kaupungeissa, vai onko se paikkakunnasta tai kenties tuurista kiinni, että minkälaista tavaraa löytyy...

Kotiin tykkään panostaa kyllä muutenkin, mutta mikään yltiö kuluttaja en ole. Siihen ei ole varaa, eikä sinänsä kulutusjuhla kiinnosta sillä tavalla "tositarkoituksella". Huonekaluhankinnat saavat varsinkin palvella mahdollisemman pitkään.

Yaelian kirjoitti...

Ihastuttava keittiö! Ja punainen tuo niin kivasti väriä mukaan.Muistan miten ihana Amerikan keittiönne oli,mutta tämäkin näyttää ihanalta!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin paljon sisustustavaraa kotiutuu juuri kirpparilta. Olen kuitenkin maltillinen ostaja ja minun pitää todella tykätä tuotteesta jonka kotiin tuon. Ihanaa että on kirpparit :)
Olet tehnyt hyviä löytöjä!
-kastehelmi

Anonyymi kirjoitti...

Näitä kuvia katsellessani tulee mieleen joulu. no lähinnä,koska olen odottanut kun kuuta jo traditioksi muodostunutta blogiasi Kotilieden sivuille... Tänä vuonnako siitä emme saa nauttia?
Ihanaa Joulun odotusta <3 JouluJonna

Sari kirjoitti...

Hei Maikki. Tuo liina oli uusi, joten eihän sitä tiedä, josko niitä olisi jossain kaupassakin tarjolla. Räsymatto oli minustakin halpa. Adalmiinan helmessä olen käynyt joskus vuosi sitten, mutten raaskinut ostaa sieltä mitään. Räsymatotkin ovat siis olleet siellä hinnoissaan. Mutta niin ne ovat monessa muussakin paikkaa. Useilla kirppareillakin saa räsymatoista pulittaa useita kymmeniä euroja, mikä on minusta aika paljon.

Jos asut samalla suuntaa kuin minä, niin kannattaa käväistä Design Hillistä katsomassa noita vetimiä. Ne olivat vähän piilossa siellä myymälän takaosassa, puolivahingossa ne sieltä joku aika sitten bongasin.

Minä ravaan kirppareilla tämän tästä, johtuen osittain siitä, että minulla on ollut oma kirppispöytä Radiolla jo aika pitkään ;-) Huutokaupat ovat myös kivoja ja aika usein niitä täälläkin suuntaa järjestetään. Ehkä olemme joskus olleet niissä samaan aikaan, vaikken niissä niin usein käykään ;-)

Hei Laura. Sinulla on ihan hyvä ajatus, että ostaa vain tarpeeseen ja joka esineelle oma paikka ajateltuna. Näin minäkin koetan nykyisin ajatella ja päästä myös samalla ylimääräisestä eroon. Nettikirppikset ovat minulle ihan uusi juttu? Mistä ne olet hoksannut? Hmm, kuulostaa pelottavan helpolta.

Hei Anne. Kirppareiden valikoima vaihtelee paljon eikä tämä meidänkään kaupunki ole mikään järin suuri, vaan kirpparit ovat täällä silti melkoisia aarreaittoja ja minusta parempia kuin esim. entisessä kotikaupungissani Jyväskylässä, joka on paljon isompi kaupunki, mutta monet kirpparit sotkuisia ja usein täynnä silkkaa roinaa. Tosin eipä Jyvässeudun kirppareilla tule kovin usein käytyä, joten niitä tiuhemmin koluavat voivat olla ihan eri mieltä asiasta. Kai se on väliin tuuristakin kiinni, että kirppareilta tekee hyviä löytöjä.

On ihan hyvä periaate, että huonekalut pysyvät kotona pitkään. Minäkin olen päättänyt, ettei huonekaluja nyt vaihdeta eikä ainakaan osteta vähään aikaan. Tyynyillä ja erilaisilla tekstiileilläkin kun saa kummasti vaihdettua kodin ilmettä.

Hei Yealian ja kiitos. Usein huomaan muistelevani Amerikan keittiömme avaruutta ja sieltä kaipaan isoa uunia ja keittiösaarreketta. Muuten pidän tästä nykyisestäkin keittiöstä, vaikka kaappitilaa onkin vähän vähemmän. Ja punainen, se kyllä piristää värinä aina ;-)

Moi Kastehelmi. Kyllä kirpparit on ihan ykkösiä persoonallisten ja edullisten sisustustavaroiden hankkimisen suhteen. Itse olen myös koettanut hillitä ostovimmaa ja miettiä, mihin tätä esinettä oikeasti tarvitsen. Ja samalla kiikutan koko ajan kotoa ylimääräistä takaisin. Siis kierrätystä oikein viimeiseen asti.

Hei JouluJonna. Joulu se on itselläkin jo taka-alalla mielessä. Äläkä vielä lannistu Kotilieden joulublogin suhteen. Siihenkin taitaa olla tulossa muutosta ihan pikimmiten, joten pysy kuulolla ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Kivalta näyttää keittiö! Alkaa olla jo joulun odotusta ilmassa ;-)

Kävisin varmaan enemmänkin kirppareilla kun aika antaisi myöten,mutta paljon olen löytänyt sieltä sisustustavaraa ja kankaita.
Tyynyillä ja verhoilla saa niin helposti vaihdettua ilmettä. Yritän aika rankalla kädellä karsia joutavaa pois ja viedä kirpparille.
Muuton myötä pari vuotta sitten värimaailma vaihtui aika lailla ja ne olen saanut "vaihdettua" tavarat kirpparilla hyvin.
Aika kriittisesti ostan sieltä(ainakin mielestäni..heh) ja pienen kaupungin valikoima on aina "tuurista" kiinni.Mutta välillä löytyy helmiä ;-)
Ihanan kyltin taas löysin..hih!

Anonyymi kirjoitti...

Nettikirppareista.. Jos olet facebookissa, niin etsi käsiisi Salon Seudun FB-kirpputori ja luo sinne oma kansio. Tavara menee käsistä, varsinkin kaikki kiva sisustuskama. Helppoa, kunhan vain sopii toimitukset ja haut. Laura

vosges paris kirjoitti...

Hello (Sinikka) Sara

Congratulations you are the winner of the give away and won the Moroccan Candle holders, please contact me with your details and the color you would like. ( choose them here http://www.elramlahamra.nl/vmchk/Marokkaanse-lampen/Bekijk-alle-producten.html?TreeId=5 )

Desiree

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Joulun odotusta on jo hivenen ilmassa ja sen näkee meidän kodissa varsinkin värimaailmassa. Jokunen vosi sitten karsastin punaista, mutta kuinkas sitten kävikään... ;-) Kirpparit on ihan ylivetoja ja se on ihan totta, että pienillä jutuilla saa jo uutta ilmettä kotiin. Siinä kohtaa kaikki tekstiilit on kyllä ihan ykkösiä ilmeen muuttajia. Minäkin aina kovasti pohdin kirppishankintojani, mutta joskus tulee tehtyjä heräteostoksiakin. Mutta toisaalta, niistä on sitten helppo päästä eroon kirpparilla, kun hyvin tiheään kuitenkin vien omiakin tavaroita sinne kiertoon.

Hei Laura. Ai niin, fb-kirppis. Mä sain linkin sinne erään ystävän kautta, mutten ole vielä mitään omia juttuja siellä myynyt. Kovasti siellä kyllä näyttää olevan kaikenlaista kivaa tarjolla ja eräs ystäväni on paljon myynyt esim. vaatteita ja lastentavaraa fb-kirpparin kautta.

Hello Desiree and wow! Have I really won something? I will contact you and will also check out the options from the webpage given. Yeaih! I usually never win, but I guess my luck has just changed!