2011-11-09

Pikkuprojekti - Small project

Pikkuprojekti voi alkaa vaikka vetimistä.

Small project can start with knobs.

Ostin nämä numerovetimet muutama päivä sitten ja toivoin, että ne mallaisivat vanhaan minilipastoon, jonka olen joskus ostanut USA:sta garage salesta.

I bought these number knobs couple of days ago and hoped that they would work with my mini chest of drawers, which I have bought from garage sale in U.S.

Ja tosi kivasti ne kyllä kävivät tähän lipastoon. Noissa pikkulaatikoissa säilytän erilaisia askartelujuttuja.

And they looked very nice on this chest of drawers. In those small drawers I have all sorts of craft material.

Ja siellähän ne ovat kaikki joululeimasimetkin pikkulaatikoissa. Näille saattaa jo pian olla käyttöä ;-) Meillä on kodissakin jo hiukan joulun merkkejä. Lähinnä punaisen värin muodossa, etenkin keittiössä ja olohuoneessa. Laitan teille muutamia kuvia lähipäivinä keittiöstä, jonne olen löytänyt kaikkea kivaa punaista lähikirppareilta. Niin ja olohuoneesta, sillä erehdyin käymään taas kerran Ikeassa ja siitähän ei koskaan hyvää seuraa... ;-)

And there are all the christmas stamps also inside those little drawers. I think I may have use for these soon ;-) We have already some signs of Christmas in our home. Mainly in the form of red color, especially in our kitchen and family room. I will post some photos of our kitchen soon, where I have some nice red things found from local flea markets. And from our family room, since I accidentally visited Ikea and that never means any good... ;-)

6 kommenttia:

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Ihanat numerovetimet!! Saakohan noita mistä...? Jään innolla odottamaan keittiö- ja olohuonekuvia : )! Iloa joulun askarteluihin!

Sari kirjoitti...

Hei Uusi kaunis päivä. Ostin nämä sellaisesta kaupasta kuin Design Hill, sijaitsee lähellä Saloa Halikossa. Mutta näitä on varmasti tarjolla muuallakin. Arvelen, etttä myös erilaisissa nettiputiikeissa näitä voisi olla tarjolla ;-) Minä lupaan laittaa keittiökuvia piakkoin tänne blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat vetimet, koko laatikosto itseasiassa!
Ikeassa käyty täälläkin...ja punaista tuppaa hiipimään pikkuhiljaa :)

Sari kirjoitti...

Moi Pepi ja kiitos kommentistasi. Juu, ihastuin vetimiin jo aiemmin ja sitten hoksasin, et hitsi, nehän vois mallata tohon lipastoon ja eikun ostamaan... Ikean reissut on pahoja ja punaista on täälläkin jo aikas paljon ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihana lipasto ja vetimet!!!!!!!

Jään odottelemaan joulun punaisia kuvia ;-)

Joo,Ikeanreissut on vaarallisia...vaikka mitään ei tarvitsisikaan ;)

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie ja kiitos. Minäkin tykkään ja nuo vetimet passasivat lipastoon tosi hyvin. Punaisia kuvia tulossa. Aloittelen ensin keittiökuvilla ;-)

Ikea on tosi vaarallinen paikka. Minä lähdin etsimään mattoa, mutta päädyinkin ostamaan kaikkea muuta (kun sitä hiivatin mattoa ei ollut vieläkään tarjolla...). Viikonloppuja sinne suuntaan, minä hilpaisen kohta pian juna-asemalle ja kohti Keski-Suomea.