2011-10-23

Syksykuvia - Fall photos


Meillä oli tehtävänä kuvata syksyyn liittyvä kuvasarja. Lähdimme neidin kanssa muutama päivä sitten kävelylle läheiselle pyörätielle, jonka bongasin kauppamatkalla ohi ajaessani. Tytär innostui kovasti tutkimaan puista pudonneita haavan lehtiä. Oli kaunis, kuulas syysilma ja sain hänestä muutamia oikein kivoja kuvia saamaamme projektiakin ajatellen.

Silti, mielessä muhii myös toisenlainen toteutustapa tälle sarjalle. Mustavalkoinen ja enemmän tunnetiloihin liittyvä, graafisempi kuvasetti. Noh, ehkä toteutan tuon idean joskus myöhemmin, sillä tehtävät pitää olla printattuna jo perjantaiksi.

We had an assignment where we were asked to photograph something about fall. So we went for a walk with my daughter to a cycle path that I discovered when driving to grocery store one day. Someone was so excited about all the leaves that had fallen from the trees. It was a beautiful, sunny fall day and I got some pretty good images with her considering our project.

Still, I have something completely different in my mind. Black and white photos with more moody feeling, and more graphic set of images. Well, maybe I will carry out that idea later, since we need to have these images printed on Friday.

8 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kannatti lähteä kuvaus retkelle , LOISTAVIA kuvia ! Ihanat neuleet neidillä :)

Sari kirjoitti...

Hei Riitta ja kiitos. Kovasti vaan on eläväinen tuo meidän pikkuneiti, joten oli hiukan perässä pysyminen... ;-) Myssy ja kaulaliina ostettiin Gapista Pariisista, mutta tuo mekkonen on ihan perus H&M-mekkoliini.

Anttis kirjoitti...

kauniita kuvia :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Anttis ;-)

Merja kirjoitti...

Minusta kyllä syksyyn jotenkin kuuluu nuo värit.. mutta mielenkiintoista olisi kuulla miten mustavalkoisen aioit toteuttaa. Siis tuoda sen syksyaspektin esille.

Söpöt asusteet tytöllä!

Sari kirjoitti...

Merja, kyllähän ne nuo värit toki kuuluvat syksyyn ja onneksi niitä on! Edes hetken vielä. Tuo mustavalkoinen kuvasarja olisi tuonut esille mun tunnetiloja näin syksyllä. Vaihtoehtona oli konkreettinen tai esim. tunnetiloihin liittyvä kuvasarja.

Mä kun en oikein ole syksyihmisiä ja mulle syksy on usein yhtä kuin mustaa ja harmaan sävyjä tunnepuolella. Onneksi voi kuitenkin jo kohta antaa ajatusten karata jouluun, se ajatuskin tuo vähän väriä tähän harmauteen... ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihanan syksyistä!!! Täällä on nyt niin ankeaa..vaan harmaata ja sumua :(
Siinäpä olisi mustavalkoista ankeutta täältä ;-)

Mutta mielenkiinnolla jään odottamaan millaisia tunnetiloja saat esille!
Minusta mustavalkoisista kuvista tulee aina jotenkin taiteellisempia ;-)
Olen kuvannut jokaisesta lapsesta pienenä yhden rullan mustavalkoisia kuvia (silloin kamerassamme oli vielä rullat)
ja niistä tulee kyllä jotenkin "syvempiä"..höps..en tiedä oikeasti mitään valokuvauksesta,mutta silti..

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi! Täällä on kyllä ihanasti syksyn värejä vielä esillä, mutta usein on täälläkin sumuista ja "harmaata". Minä vielä kyllä tuumailen tuota mustavalkoisen kuvasarjan toteutusta. Itsekin pidän mustavalkokuvia jotenkin taiteellisempina ja jos taitaa hyvin valot ja varjot, voi mustavalkokuvatkin olla tosi upeita ja näyttäviä. Ja tuo oli osuvasti sanottu, syvempiä ;-)

Mukavaa loppuviikkoa!