2011-09-12

Voi kun voisin vain... - Oh I wish I could just

...jäädä tällaisena sateisen harmaana syyspäivänä kotiin ja vaan nukkua, nukkua ja nukkua. Vaikka pidänkin ajatuksesta raikkaan sateisesta luonnosta ja taas koulusta kotiin ajellessa ihastelin sateen harmaalla värittämiä maisemia, tuo harmaus, se saa minut toisaalta aina niin kovin uneliaaksi.

...stay home and just sleep, sleep and sleep when it's a rainy day like this. Even though I like that thought of fresh nature during the rain and admired the landscapes coloured with rains gray hues when driving home from school, at the same time all that gray, it makes me oh so sleepy.

Unet maistuisivat muuteskin niin hyviltä raikkaan punavalkoisissa Finlaysonin petivaatteissa. Kesän aikana silmäilin näitä pussilakanoita useaan otteeseen lähikaupassa, kunnes en voinut enää vastustaa niitä.

Liekö tämäkin sateen ja syyssaamattomuuden syytä, mutta kirpparipöytänikään ei vaan meinaa tyhjentyä lainkaan. Kävin sitä taas tänään täydentämässä ja silti on nurkat täynnä tavaraa. Enkä ole saanut aikaiseksi tännekään (tai huutikseen) mitään laitettua, mutta suunnitelmissani se kyllä on, edelleenkin. Jotenkin kuvittelin pienessä päässäni, että kun opiskelen, minulla olisi enempi aikaa, mutta he hee, se oli kyllä harhakuvitelmaa. Kyllä se vaan tuo koulukin pitää kummasti kiireisenä ;-)

Mutta ei se mitään. Koulu on kivaa ja tänäänkin meillä oli vierailijana mielenkiintoinen luennoitsija. Luontokuvaaja, joka esitteli meille töitään ja kirjojaan. Vaikka myönnettäköön, että sateen ropistessa luokkahuoneen ikkunoita vasten ja katsellessamme kuvia tuntitolkulla pimeässä huoneessa, silmät alkoivat jo kummasti loppupäivästä lupsamaan... Mutta huomenna taas uusi päivä ja uusia asioita opittavana. Mukavaa viikon alkua myös sinulle!

Especially when sleep tastes so good inside these redwhite Finlayson linens. I admired these linens so many times during past summer until I just couldn't resist them.

Perhaps due to the rain and all this fall lazyness my flea market table is not never ever going to be empty. I once again filled the table today and still have so many things everywhere. I haven't even put anything on sale here in my blog (or huuto.net), but it is still in my plans. I somehow thought in my tiny head that when I study I have more time to do other things, but ha haa, that was all delusion. In some mysterious way also school keeps me quite busy here ;-)

But never mind. School is all fun and today we had an interesting lecturer visiting our school. A nature photographer who showed us his work and books. But have to admit that when the rain was dropping against the school windows and when watching photos for hours in the dark my eyes got somewhat lazy at the end of the day... But tomorrow is a new day and new things to learn. I hope you also have a nice week!

11 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Arjen ruutinit on nyt ihan paikallaan, muuten itselläni menisi ihan peiton alla köllöttelyksi :) Iloa uuden oppimiseen ja alkaneeseen uuteen viikkoon!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi ja olet ihan oikeassa. Ilman arjen rutiineja makaisin minäkin tuolla sängyssä unia katsellen... Mutta kylläpä se nyt jaksaa sataa, vaan ei auta, kouluun käy kohta tie. Mukavaa viikon alkua sinullekin!

Tuija N. kirjoitti...

Mutta huomiseksi luvataan myrskyä! Hiphei, tykkään myrskyistä (kunhan eivät riko mitään). Todennäköisesti vaan joudun taas pettymään. Aina kun sääennusteet lupaa myrskyä, sieltä tulee vain joku pikku puhuri eikä mitään kunnon myräkkää.

Tuo sun koulusi kuulostaa kyllä aivan ihanalta. Kauanko opiskelut kestävät?

Riitta kirjoitti...

Uneliaisuutta täälläkin ilmassa,mutta mikä siinä on, vaikka olen sairaslomalla poden huonoa omaatuntoa liiasta nukkumisesta ;/
Piristystä viikkoosi ja opiskeluihin ♥

Sari kirjoitti...

Tuija N. Itse en kyllä Teksasin vuosien jälkeen voi enää sanoa hirveästi tykkääväni myrskyistä. Liian monta kertaa oli tornadovaroituksia ja muuta "kivaa". Mutta täällä myrskyt ovat hiukan erilaisia, onneksi.

Tuo koulu on tosi kiva, ei liian iso eikä liian pieni. Porukka hyvinkin erilaisista lähtökohdista ja erilaisilla tavoitteilla varustettuna on aika hyvä yhdistelmä. Ja kun olemme kaikki vähän eri ikäisiä, niin sekin on minusta plussaa.

Koulu kestää max kaksi vuotta, riippuen siitä, mitä tässä nyt sitten kukin eka vuoden jälkeen päättää tehdä. Osa pääsee/lähtee jatko-opiskelemaan muualle, osa käy kaksi vuotta koulua ja osa saattaa työllistyä jo aiemmin. Vähän riippuu tilanteista, miten tämä omalla osalla nyt sitten muotoutuu.

Hei Riitta, samaa täällä. Eikä tämä sateenropina ainakaan yhtään auta tuohon uneliaisuuteen. Älä sinä suotta pode huonoa omaatuntoa, jos lepäilet sairauslomalla. Toivottavasti voit jo pian paremmin! Ja mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Mieli tekisi todellakin vain peiton alle..varsinkin kun olen lomalla.Mutta pitää varmaan tehdä jotakin vähän joka päivä ettei ole niin syyllinen olo ;-)
Käytiin poikien kanssa elokuvissa ja luin Natascha Kampuschin kirjan loppuun.
Pitää nyt vaan keksiä tekemistä sisällä..

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Mukavaa lomaviikkoa sinulle. Leffassa käynti on aina kivaa, toivon itsekin pääseväni lähiaikoina elokuviin.

Tänään oli päivä yhtä härdelliä, kun tytöllä osui musakerho ja jalispeli samalle illalle. Sen päälle vielä jalisjoukkueen vanhempainiltaa, eli just tultiin vasta kotiin. Huh, mutta eipähän käy ainakaan pitkäveteiseksi päivä, kun on tällaista ;-)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihan ovat samat fiilikset täälläkin, peiton alla vain, eikä töihin ollenkaan! Mentävä kuitenkin...

Anne kirjoitti...

missä kirpparilla sulla on pöytä??Olis varmaan paljon mulle "sopivaa"....

Marita kirjoitti...

Raikkaat ovat pussilakanasi! Pirteyttä kuulaisiin syysaamuihin!

Sari kirjoitti...

Hei Kultsin kämppä. Juu-u, kovin on puuduttavan väsyttävät kelit tuolla ulkona, mutta onneksi viikonlopulle jo lupailivat selkenevää ;-)

Anne, paikallisella Radiolla ;-) Lisää tavaraa menee koko ajan pöytään, joten jos asut täällä suunnassa, käy kipaisemassa. Oma lempparikirpparini.

Hei Marita ja kiitos, nuo pussilakanat ovat lempparini. Ja kiitos samoin, pirteyttä lähetän myös sinne suuntaan ;-)