2011-09-05

Vielä riittää valoa - There is still plenty of light

Tänään ei ulos astellessa olisi uskonut, että on jo syyskuu. Aurinko paistoi kuin kesätaivaalta ja lämpömittarikin nousi yli 20 asteen. Sisällä olohuoneessakin näytti yhä varsin kesäiseltä, etenkin kun toin pihalta vielä muutamia kukkasia maljakkoon.

Isäni vanhat kengät ovat olleet jo pitkään esillä kodissamme ja tytärtämme jaksaa naurattaa se ajatus, että nuo kovin kärsineet kengät ovat olleet joskus papalla käytössä.

Today it was hard to believe it's already September. Sun was shining like it does during summer time and temperature climbed up to over 20 celsius. Inside our house, in our family room it also looked very summer like, especially when I brought in some flowers from our yard.

My dad's old shoes have been in house for quite some time as a display and our daughter always laughs at the idea that her grandpa has used those worn out shoes.

On kuitenkin jo se aika vuodesta, että illalla voi jo tunnelman luomiseksi sytytellä kynttilöitä. Niinpä kukkamaljakon vierelle on jo ilmestynyt kynttilöitä.

Ylihuomenna isukkikin lentää takaisin kotiin, viimeinkin. Hän on ollut todella huolissaan tyttäremme tilanteesta, joka on onneksi jo huomattavasti parempi. Tänään pikkuneiti oli pitkästä aikaa koulussa ja oli kotiin tullessa niin niin onnellinen saadessaan nähdä kavereitaan! Ja minä olen niin helpottunut, että tytär on jo paremmassa kunnossa.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

On the other hand it's that time of the year when you want to light up some candles during evening hours, so next to the flower vase we already have some candles.

Day after tomorrow my husband flies back home, finally. He has been very worried about our daughter's condition, which by the way is much better now. She was at school today and was so so happy to see her friends! And I feel so blessed that she is feeling better now.

Have a nice week you all!

5 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Tälläisiä syyskuun säitä saisi olla vielä pitkään..
Mukava kuulla, että pieni potilas on jo toipumaan päin ;-)

Mukavaa viikon alkua sinnekin!

TiinaK kirjoitti...

Mukava kuulla että pieni potilas on tervehtynyt. Ja voin kuvitella kuinka hänestä on ollut mukava päästä kouluun, sillä onhan ne ystävät meille aikuisillekin tärkeitä!!

Ihanaisia alkusyksyn päiviä!!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Voi,miten kauniita kuvia täällä on!!Kirjaudun lukijaksi ja tulen ajan kanssa tutustumaan! Hyvää päivänjatkoa!

Tuija N. kirjoitti...

Ihanaa, että "pikkuinen" on paranemaan päin! Haleja!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Älä muuta sano, nyt on ollut tosi kaunista, vaikka tänäänkin välillä vähän ripsautti vettä. Vaan kyllä se syksy on vaan kovaa vauhtia tulossa silti... Meidän neiti on tosiaan jo parempi, mutta vielä on hiukan köhäinen. Ja nyt tuntuu taas olevan vaikka mitä pöpöjä liikenteessä, joten täällä äitee pitää peukkuja, että nyt pysyttäisiin terveinä. Iloista viikon alkua myös sinne suuntaan!

Hei TiinaK. Juu, kyllä on kaverit tärkeitä niin tuossa kuin tässäkin iässä, olet ihan oikeassa ;-) Oikein mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

Hei Riitta Sinikka ja kiitos kommentistasi. Mukavaa saada aina uusia lukijoita tähän omaan pieneen blogiini. Ja kommentteja luen aina mielelläni. Mukavaa viikon alkua sinullekin!

Hei Tuija N. Juu, neiti on onneksi jo parempi. Mutta tosiaan, kaikenlaisia pöpöjä on nyt liikenteessä ja lapsia paljon sairaina ja pois koulusta taasen, joten tässä peukutellaan, että nyt tosiaan pysyis pöpöt tästä huushollista poies. Kiitos haleista, sinen takas kiepsahtaa täältä halit myös ;-)