2011-09-15

Sinappi - Mustard

Enpä olisi uskonut, että voin hurahtaa sinapin sävyynkin.

Who would have thought that I will go crazy with colour mustard.

Mutta niin siinä kävi ja olohuoneessa on nyt sinapinväriä pieninä annoksina siellä täällä :-) Oletteko ehkä huomanneet, että minulla on pienoinen tyynymania? Tämä tapa on varmasti peruja USA:n vuosilta, siellä kun tyynyt ovat sisustuksessa tosi suosittuja.

Huomatkaa myös valkoinen pörrökasa, jonka lempipuuhaa on sohvan selkänojalla nukkuminen.

But so it happened and now we have mustard coloured items here and there in our family room :-) I don't know if you have noticed but I sort of like collecting pillows. I think this habit has stayed with me after all the years in U.S. where pillows are very popular when decorating your home.

And look at that white furry lump, who likes to sleep on the backrest of our couch.

Tämä pieni sivupöytä on täynnä kirpparilöytöjä, mummoltani saatua kullansävyistä pöytäkelloa ja anopin virkkaamaa liinaa lukuunottamatta. Ja nuo kaikki vanhat herätyskellot, ne käyvät eri ajassa, jos edes käyvät. Mieheni nauraa minulle, että heijastavatko nämä kellokokoelmani jotain aikaan ja ikääntymiseen liittyvää pelkoani. Kuka tietää, ehkä tässä kellojen keräilyvimmassa on jotain psykologistakin takana...

This side table is filled with flea market finds except the golden coloured table clock I have received from my grandma and the little crocheted table cloth made by my mother in law. And all these old alarm clocks, they are ticking in different times, if ticking. My husband can't stop laughing at me wondering at the same time if my clock collection reflects my fear of aging. Who knows, perhaps this habit of collecting clocks and watches has something to do with psychological aspects as well..

Mutta kyllä se tuo hassun keltainen sävy nyt vaan jotenkin piristää tällaisena sateisena syysiltana. Löysin tällaisia tyynyjä viime kirpparikierroksella kaksin kappalein ja ne löysivät heti paikkansa sinapinkeltaisen lampun lähettyville.

But oh how this funny hue of yellow colour somehow cheers me up on a rainy fall evening like this. I found two pillows like this from a local flea market last time I wondered through the tables and they found their places close to the mustard coloured lamp.

6 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Hyvältä näyttää munkin silmään tuo väri vaikka aina olenkin sanonut ettei kuulu mun värikarttaan millään lailla. Taitaa tosiaan ikä, vuodenaika tai joku muu tehdä tepposiaan :) Leppoisaa alkavaa viikonloppua sinulle!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Niin minäkin olen ajatellut, ettei tämä väri kuulu kotiimme eikä varsinkaan vaatteisiini, vaan kas kummaa, näin on vaan sinapinvärikin vallannut kotimme ;-) Katsotaan, niin seuraavaksi minulla on päällä jotain sinapinkeltaista...

Mukavaa viikonloppua myös sinulle! Ja kivaa, kun ulkona ei sada. Meidän olisi tarkoitus tehdä tänään koulussa pieni ulkoiluretki, eikä se oikein kyllä maistu vesisateessa, pieni tihku nyt ehkä just menisi.

Esmeralda kirjoitti...

Kyllä näin syksyllä varsinkin sitä suvaitsee paljon ärtsympiä värejä. :) Sinapinkeltainen näyttää hyvälle ja sopii erityisen hyvin teidän punaisten esineiden kanssa.
Iloista viikonloppua!

Anne-Marie kirjoitti...

Sinapinkeltainen sopii teille!

Täällä toinen tyynyihin höpsähtänyt;)
Mies joskus sanoikin,että sänkyyn ei mahdu enää itse...ja taitaa sohvallakin olla aika paljon tyynyjä ;-)

Ihania nuo herätyskellot..toivottavasti kukaan ei väännä niitä soimaan ;-)

Aurinkoista sunnuntaita.....minä tosin menen töihin :(

Mari kirjoitti...

Itseasiassa näyttää oikein hyvälle, vaikka en olisi uskonut sanovani sinapinkeltaisesta noin :) Minä tykkäisin myös tyynyistä mutta jostain syystä ne ovat meillä aina lattialla ?!

Sari kirjoitti...

Hei Esmeralta ja kiitos kommentista. Sinapinkeltainen juu piristää hyvin näin syksyllä. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Moi Anne-Marie ja kiitos sinullekin kommentistasi. Minäkin tykkään, että tuo väri ihme kyllä sopii meidän olkkariin. Ja siellä siis toinen tyynyfriikki. Sama juttu muuten meidänkin sängyssä ;-)

Ei ole onneksi kukaan vääntänyt kelloja soimaan, se oiskin aika herätys sitten... Mukavaa viikon jatkoa, niin on taas päivät hujahtaneet, enkä ole täällä ennättänyt piipahtamaan kuin vasta nyt.

Hei Mari ja kiitos. Ihan samaa olen itsekin tuumaillut, että miten ihmeessä tuohon väriin ihastuin. Mutta on oikeastaan aika pirtsakka väri. Mikäs ne teidän tyynyt sinne lattialle ajaa? Viikon jatkoja sinullekin.