2011-08-23

Hiljaista - Quiet

Meillä on ollut tytön kanssa tänään kotipäivä ja niin on huomennakin. Neiti on ollut kovin flunssainen jo viikonlopusta alkaen ja tänään kuumekin jo kipusi lähemmäs 39 astetta. Päätimme lähteä käymään lääkärissa ja hyvä niin, sillä tulehdustahan siellä oli, joten antibioottikuurin saimme matkaamme.

Laitoin tässä juuri ruokaa ja huutelin tyttöä syömään. Vaan kovin oli olohuoneen puolella hiljaista, ja pian hoksasin, että neiti oli nukahtanut kesken piirustelun.

Tänään en jaksa siivota, vaikka leluja on kaikkialla ja likaiset tiskitkin lojuvat altaassa. Nyt vaan ollaan hiljaa ja lepäillään.

I've been at home with our daughter today and will do so tomorrow as well. Our little missy has had some cold symptoms from last weekend and today her temperature started to climb up, rising close to 39 degrees celsius. So we decided to go and see a doctor today and I think that was a good decision, since she has an infection, so she is now on antibiotics.

I just made some dinner and asked her to come to dinner. But it was awfully quiet in the family room and I soon figured she had fallen asleep while drawing.

Today I don't feel like cleaning even though there are toys everywhere and dishes are in the sink. Now we just take it easy and rest.

6 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Pikaista paranemista! Ihania punaposkia aiemmassa postauksessa ja mikä ihana herkku, nam :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Heidi, sitä minäkin toivon. Täällä pyörii nyt telkussa Shrek 3 elokuva, siis herätty on jo pieniltä unilta ja kohta laitellaan jo iltapalaa. Tällainen vähän hiljaisempi päivä täällä suunnalla tänään ja varmasti myös huomenna, luulen.

Omenoita on tullut tänäänkin syötyä ihan sellaisenaan, ovat kyllä pirteän makuisia. Mutta jotain muutakin herkkua niistä tekisi vielä mieli tehdä. Katsotaan, josko saisin huomenna jonkun inspiksen vielä.

Mia kirjoitti...

Pikaista paranemista toivottelen myoskin ja paljon terkkuja.

Tykkaan muuten kovasti tuosta uudesta blogisi otsikon kuvasta ja tekstista :)

Sari kirjoitti...

Moi Mia ja kiitos, ilta oli ainakin jo parempaan päin, joten toivottavasti lääkkeet alkoivat heti puremaan.

Ja kiitos, halusin vähän raikastaa ja yksinkertaistaa banneria.

P.S. P on luultavasti matkaamssa ensi viikolla sinne suuntaan. Aika yllättäen tuli taas tämä reissu. Meinasin jo, että josko lähdettäis neidin kanssa mukaan. Mutta ei ehkä ihan vielä. Pidetään peukkuja, että nähtäis sit kuiteskin myöhemmin syksyllä ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Pikaista paranemista teille sinne!
Parempaa viikon jatkoa ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos. Eiköhän tämä tästä hiljalleen taas paremmaksi muutu.