2011-07-21

Parhaat kaverit - Best Friends

Parhaat kaverukset - ainiaan. Viime viikonloppu oli ehkä tyttäremme paras kesäviikonloppu, kun hän sai vieraakseen parhaan ystävänsä. Nämä tytöt eivät olleet nähneet toisiaan yli vuoteen, vaan kummasti tuntui siltä, ettei viime tapaamisesta olisi kuin pieni hetki. Nämä kaksi ovat niin täysin samalla aaltopituudella, ettei tottakaan.

Tuliaiseksi tyttäremme sai tämän ihanan mekon ja samanlainen löytyi tottakai myös bestikseltä. Meidän pienet rättikaksoset... ;-)

Best friends - forever. Last weekend was probably one of the best summer weekends for our daughter, when she got her best friend here visiting us. These girls haven't seen each other for over a year, but it felt like they had just seen each other. So on the same frequency these two were, that it feels almost unreal.

As a souvenir our daughter got these lovely dress and of course her BFF had the same one. Our little rag twins... ;-)

Menimme käväisemään Fiskarsissa ja tytöillä oli hauskaa. Neidit valitsivat vaatteensa ihan itse, ja väriä ja kuosia kyllä aina riittää, kun nämä kaksi pääsevät vauhtiin. Äitejä vähän hymyilytti... ;-)

We went to visit small Fiskars and girls had so much fun. They both chose their oufits, and as you may see these two don't hesitate to use colours and patterns. Moms were smiling just a bit... ;-)Molemmat tytöt saivat hauskat kissalompakot Fiskarsin torilta. Hinta oli huima 2,50 euroa kipale. Huomenna tyttären ehdottomasti paras lapsuuden ystävä matkaa perheineen takaisin Yhdysvaltoihin. Voi kuinka toivon, että taas pian tapaisimme heitä.

Both girls got these funny cat wallets from the Fiskars market. They cost 2,50 euros a piece. Tomorrow our daughter's absolutely best childhood friend and her family will travel back to U.S. Oh how I wish we will see them soon again.

12 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Todellista ystävyyttä ei välimatka häiritse. Ihanat tytöt! Ja nykyään kun on nämä netit ja systeemit, on yhteydenpitokin niin paljon helpompaa (ja halvempaa).

Yaelian kirjoitti...

Ihanat kuvat bestiksistä.Ja toivottavasti ystävyys säilyy samanlaisena ,vaikka eivät lähellä asukaan.

Lisa kirjoitti...

Ihanat kuvat! Niin se on, että ystävyys ei katso valtioiden rajoja. :) Tytöthän ovat tuossa kuin kaksi marjaa! Kun on tosiystävä kyseessä, pitkänkin ajan jälkeen juttu jatkuu siitä, mihin viimeksi jäätiin.

-Lisa

Sari kirjoitti...

Tuija N. Näin mekin äidit päättelimme, ettei tosiystävyyttä riko mitään. Saa sitten nähdä, miten käy, kun tytöt ovat murrosiässä. Mutta ainakin vielä on selvää, että nämä kaksi ovat ihan erottomattomat.

Yaelian. Sitä mekin äidit toivomme. Se on tuo murrosikä, joka voi muuttaa kaiken. Mutta kovasti toivomme, että näiden kahden tytön ystävyys säilyy.

Kiitos Lisa kommentistasi. Juu, niin mekin olemme huomanneet. Ei ystävyys katoa välimatkasta huolimatta. Nämä kaksi ovat aina olleet kuin sisarukset. Silmätkin samanväriset, ruskean-vihreät, hazelit :-)

Mia kirjoitti...

Ihania kuvia bestiksista :)

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania tyttöjä ;-)
Aito ystävyys säilyy ja mikä olisi sen aidompaa kuin lasten...
Nykyisin on niin helppo pitää yhteyttäkin.Silloin kuin aloittelin kirjeenvaihtoa Amerikkaan kaverilleni,yksi puhelinsoitto(pikaiset synttäritoivotukset) maksoivat 50mk!!Ja se tuntui tosi kalliilta!!

marikan kirjoitti...

Hei, mä en olekaan piiitkään aikaan vieraillu sun blogissa. Jossain vaiheessa onnistuin hävittämään kaikki mun suosikit omasta blogista ja kaikkia entisiä suosikkeja en ole muistanut laittaa talteen...

Kiva olla täällä taas ja täytyy laitella blogisi taas suosikkeihini.

Mukavaa kesän jatkoa.

Sari kirjoitti...

Kiitos Mia. Ikävä jo tuli teitä. Toivottavasti näemme taas "pian"...? Kaikkea hyvää teille ja ollaan yhteyksissä!

Hei Anne-Marie. Juu, kyllä nämä kaksi varmasti pysyvät ystävinä, jos yhtä lailla pysyvät samalla aaltopituudella jatkossakin :-) Ja se on totta, että yhteydenpito on nykyisin helppoa kauemmaskin, eikä se enää tänä päivänä ole niin arvokastakaan. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Hei Marikan ja kiva nähdä sinua täällä ;-) Kivaa kesän jatkoa myös sinulle!

Marija kirjoitti...

Tuun nyt tälleen vähän tuntemattomana kommentoimaan : D Mut aivan mahtavia kuvia! Ihan kateellisena kattelen täällä näitä ja tekstiä on tosi kiva lukea, pidän tooooosi paljon! :))

Sari kirjoitti...

Hei Marija ja kiitos kommentistasi. Hiukan on ollut blogitaukoa, tulimme juuri lomamatkalta tänään, enkä ole ollut koneen äärellä reiluun viikkoon. Mutta koetan taas ryhdistäytyä... ;-) Ja kiitos kaunis, tosin ihan turhaan kadehdit. Eikun vaan itsekin tartut kameraan ja kuvailemaan, niin sitä parhaiten oppii ;-)

Marija kirjoitti...

Juu mullakin vähän aina unohtuu kirjottaa jotain mun omaan blogiini mut toisaaltaan senki takia et on ollu kesällä töitä niin paljon ja alkaa taas koulu et ei oikee kerkee/jaksa kirjottamaan :D Juu olen just parhaillaan suunnittelemassa et ostaisin järjestelmäkameran et pääsis vähän kuvailemaan :)

Sari kirjoitti...

Hei Marija, ihan samasta syystä itsellä on ollut blogipäivityksen aika harvassa viime aikoina. Kiirusta on piisannut monessa eri suhteessa. Mutta jatkossa koetan hiukan aktivoitua tässä suhteessa. Kovasti olisi kaikenlaista ideaa postauksien suhteen.

Järjestelmäkamera on kyllä hyvä hankinta. Sen lumoihin voi vain joutua siinä määrin, ettei kohta löydy aikaa millekään muulle. Se on aika kiehtovaa, miten asiat näyttävät erilaiselta järkkärin takaa esim. ihan vain valotuksia ja aukkoja muuttelemalla.