2011-07-15

Lisää löytöjä - More finds

Tässä tupakirppis-löytöjä viime viikolta. Vanhaa tavaraa jos jonkinlaista.

Here are the finds from a cottage flea market last week. Old stuff of all sorts.
Ja tämä kaunis vanha ikkuna, kaikki lasitkin ehjinä. Ihana!

Tänään meille tulee vieraita kaukaa USA:sta. Tyttären paras kaveri ja hänen perheensä. On kyllä ihanaa nähdä heitä pitkästä aikaa. Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

And this old window, with all glass unharmed. Lovely!!!

Today we will have guests from U.S. Our daughters best friend and her family. It is so nice to see them. Have a nice weekend!

3 kommenttia:

Lisa kirjoitti...

Ihania löytöjä, kaikki vanha tavara aina vetoaa muhun. Varsinkin tuo ikkuna on ihan huippu, olen itsekin koittanut vastaavaa katella. Kiva kun saatte ystäviä kylään, ja vieläpä sellaisia joita ehkä harvoin tapaa. Mukavaa viikonloppua siis! :)

Ekaterina kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa! Vaude mitä löytöjä olet tehnyt :) Minäkin kävin mummilassa ja löysin aitan alta pari kivaa vanhaa ikkunaa. Keräsin myös kiviä Tenon rannalta kassillisen. Mies vaan huokaili :D
Mukavia hetkiä USA vieraiden kanssa!

Sari kirjoitti...

Moi Lisa. Vanhat esineet kiehtovat minuakin. Ja tuollaiset tupakirppikset on kyllä todella vaarallisia. Ystäviä oli ihana tavata, viikonloppu se vaan hujahti ihan liian nopesti ohitse.

Hei Ekaterina. Ja kiitos, kaikkea kivaa on tosiaan tullut löydettyä kirppareilta viime aikoina ;-) Ihania juttuja olet sinäkin löytänyt. Ja ne miehet, ei ne aina ymmärrä... Kiitos, viikonloppu vieraiden kanssa hurahti hurjaa vauhtia. Ihana oli tavata, mutta ikävä jo vaivaa. Etenkin meidän pikkuneiti oli kovin suruinen sunnuntaina... ;-(