2011-06-12

Kesäkuumaa - Summer heat

Kesä on nyt hellinyt meitä kaikkia täällä Suomessa aivan ihanan korkeilla lämpötiloilla. Samalla se tarkoittaa sitä, että minä olen kävellyt ympäriinsä kastelukannun ja vesiletkun kanssa aika tiheään tahtiin viime aikoina. Eilen ajelin urheana nurmikkoa ja olin jo ajanut puolet nurmikosta, kun tajusin, että olisihan siinä masiinassa ollut se boostikin, josta ruohonleikkuri olisi itse vetänyt itseään. Noh, tulipahan ainakin kuntoilua kerrakseen, +30 asteen helteessä.

Summer has cherished us all in Finland with such warm temperatures lately. At the same time it means that I've been walking around with my watering can and water hose a lot lately. Yesterday I mowed the lawn bravely and I was already half way through when I realized that the darn machine has that boost handle and would have pushed more easily. Well, I had a good excercise sweating through the lawn, when the temperature was around +30 degrees celsius.

Läpi viikonlopun on vilvoittelua kaipailtu ja tässä yksi tapa. Sprinkleri heilumaan ja uikat päälle. Olis kyllä äidinkin tehnyt mieli hypätä sprinkelisateeseen.

All through the weekend we've been figuring out ways to cool ourselves down and this is one way to do so. Put on your sprinklers and swimsuits on. Mommy would have also loved to run into the sprinkler rain.

Tässä liukumäessä vauhti ei ole huima, mutta lopussa odottaa dippaus pieneen (ja jääkylmään) vesialtaaseen. Oli kovassa käytössä eilen illalla. Ja lämmintä piisaa vielä tänäänkin. Saas nähdä, joko huomenna viilenee kovastikin. Ei kai siinä mitään, hyväähän se vaan tekee kasveille ja luonnolle, etenkin jos viileneminen on vain väliaikaista :-)

This slide is not the fastest one, but at the end you will have a nice little dip to the tiny pool of (ice cold) water. Was very much in use yesterday. Let's see, if the weather will cool down tomorrow. It doesn't really matter and it's actually so good for all the plants and the nature, especially if the cooling weather is only temporary :-)

2 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Pihanne näyttää kyllä ihanalta ja temmellys kuvat hauskoilta! Minä en ole mikään helle ihminen joten sade ja viileys tuli minulle viho viimeiseen aikaan. En olisi jaksanut yhtäkään päivää kun mittari kipuaa yli 30 asteen. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Mirva. Kieltämättä eilen oli jo aika paahtavan kuumaa. Nyt sitten pidellään sadetta ja ukkonenkin jo tuolla jylisee. Kyllä se tuo sadekin on tarpeen, mutta lämpimästäkin kyllä tykkään. Viikon alkuja myös sinulle!