2011-06-12

Eilen vielä paistoi - Yesterday it was still shining

Eilen mittari paahtoi vielä kolmessakymmenessä asteessa. Ei siinä auttanut kuin pakata uikkarit kassiin ja kaasutella kohti uimarantaa. Pienet lakatut varpaat kipristelivät polttavassa hiekassa ja katse tavoitteli tämän tästä vilvoittavaa vettä.

Yesterday the thermometer climbed once more up to thirty celcius. Couldn't but pack our bags with swimsuits and head to closest lake. Those little painted toes curled up from the hot sand and her eyes zoomed to the cooling water.

Isäkin tuli kotiin työmatkalta ja pikkuneiti oli koko päivän isässään kiinni kuin pieni takiainen. Huomenna hän taas lähtee ja jättää meidät, pysyen sentään kotimaan rajojen sisäpuolella, vaikkemme häntä näekään taas moneen päivään.

Daddy came back home yesterday and our daughter was like a little barnacle stuck on him. Tomorrow he will leave us again, yet staying inside our country borders, even though we will not see him in days.

Teimme isän kotiinpaluun kunniaksi eilisaamuna mansikkapiirakan. Ei kyllä olleskaan tehnyt mieli laittaa uunia päälle ja tehdä kakkupohjaa uunissa. Niinpä nappasimme lauantaina lähikaupasta piirakkapohjan ja torilta tuoreet kotimaiset mansikat. Oi että, oli neidilläkin suu muikeana, kun sai popsia suihinsa makeita mansikoita.

Tänään pihalla näyttääkin jo aika harmaalta ja sateiselta. Mutta hyvää se vaan tekee kasveille, näyttää kasvimaallakin jo vihertävän kovasti. Nyt ei tunnu niin pahalta istua sisällä toimistossakaan, varsinkin, kun kotona odottaa vielä yksi pala tuota mansikkaista herkkua. Mukavaa viikon alkua kaikille!

We made a strawberry pie yesterday, since daddy came back home. I didn't want to put the oven on and so we bought a ready made pie crust from a grocery store on Saturday and bought some fresh finnish strawberries from the farmer's market. Oh my, how our little one was all smiles, when she ate those yummy strawberries.

Today it looks grey and rainy outside. But it's all good for all the plants, our garden looks so green already. And now it doesn't feel so bad to sit inside the office, especially when thinking that I still have one piece of that strawberry pie left at home. Have a nice week you all!

6 kommenttia:

Varpunen kirjoitti...

Mansikoita! Pitäisköhän tänään ostaa kesän ensimmäinen kippo näitä herkkuja...

Sari kirjoitti...

Juu, maistuivat kotimaiset mansikat kyllä aikas hyviltä! Vaikka olivatkin vielä hivenen hinnakkaita. Mukavaa viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hrrrrr... kylläpä laski nopeasti asteet ja nyt suorastaan paleltaa... mutta jospa se taas lämpiää... huomasin itekin aamulla että torilla oli koju jossa luki isolla että MANSIKKAA ! =) Pitääpä kävästä ostamassa... näyttää toooosi herkulliselta tuo piirakka nams ! =)

Sari kirjoitti...

Hei suurellasydämellä. Juu, vilpoisaa on. Mutta mansikat, ne maistuivat tosi makoisilta ja tartteis taas käydä hakemassa pari rasiaa jossain välissä.

Hanne kirjoitti...

Ihanalta näyttävät mansikkasi, kohta on mentävä torilla käymään:)

Sari kirjoitti...

Hei Hanne. Kyllä olis kiva itsekin käydä vähän mansikoita hakemassa. Vaan nyt meillä sairastellaan jotain vatsapöpöä ja mansikat saadaan unohtaa joksikin aikaa :-(