2011-06-25

Juhannusaatto - Midsummer eve

Vietimme juhannusaaton iltaa mökillä Keski-Suomessa.

We celebrated the Midsummer eve at our lake house in Central Finland.


Sauna lämpeni jo alkuillasta ja isäni tekemät koivuvihtat odottivat valmiina paukuttamaan selkää.

Sauna was heated with wood early in the evening and birch bouquets made by my father were ready and waiting to bang our backs.


Illalla sytytimme kokon ja flunssapotilaammekin uskaltautui hiukan pihamaalle kokkoa ihmettelemään. Rauhallinen oli juhannusaattomme. Tänään vanhempani viettävät 40-vuotishääpäiväänsä ja ovat kutsuneet vieraiksi lähisukulaisia ja ystäviä. Tiedossa on pienet juhlat, joita täällä juuri parhaillamme valmistelemme. Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa kaikille.

Later in the evening we had a bonfire and our flu patient was also brave enough to come outside and wonder the fire. Our Midsummer eve was very calm. Today my parents celebrate their 40th wedding anniversary and have invited all the closest relatives to celebrate it. We will have a small party and we are just about finishing all the praparations for the party. Have a nice rest of this midsummer weekend you all.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa Juhannuksen jatkoa -ja onnittelut M:lle ☺

Sari kirjoitti...

Moi Pepi ja kiitos samoin. Ja onnittelenpa saman tien M:ää myös sinun puolestasi :-)

Mervi K kirjoitti...

Voih, miten ihana tuo ensimmainen venekuva-siina on kiteytettyna kylla aika hyvin suomalaiskansallinen juhannustunnelma. Ihan postikorttiainesta! Taalla toisella mantereella hikoilu sen kuin jatkuu mutta ei saunan toimesta vaan ihan vaan ulkolampotilojen osalta... Mahtavan pitka yhteistaival vanhemmillasi! Siina on tavoitetta itse kullekin pariskunnalle. Kivaa juhannusviikonvaihdetta ja muutenkin mukavaa kesan jatkoa!

Moona kirjoitti...

Ihania Suomimaisemia ja tunnelmia! Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa, sulla on aina ihania juttuja taalla! Iloista Juhannus viikonloppua! Terveisin Moona Englannista

Anne-Marie kirjoitti...

Hei,
Ihania kuvia! Tuolla jos missä mieli ja sielu lepäävät!

Terveisiä Mikiltä ja Minniltä Pariisista ja lomalta!
Tosin loma on nyt loppu ja arki alkanut :(

Nonnu kirjoitti...

Sulle on jotain blogissani :)

Sari kirjoitti...

Moi kaikille ja kiitos kommenteistanne. Hiukan on taas ollut kiirusta ja viikonloput menneet pitkälti ilman tietokoneita mökkeillessä, joten vähiin on nyt bloggailut jääneet.

Mutta täällä taas. Mervi K. Juhannus meni melko sateisissa merkeissä, onneksi väliin ennätti aurinkokin paistaa. Vanhempani ovat juu eläneet pitkän taipaleen yhdessä, on siinä kyllä jo totisesti tänä päivänä ja tässä maailmassa juhlinnan aihetta ;-)

Hei Moona ja kiitos kommentistasi. Kiva kuulla, että pidät blogistani. Tule ihmeessä toistekin, vaikka näin kesällä täällä onkin vähän hiljaisempaa.

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Sielu lepäilee mökkimaisemissa juu ja viime viikonloppukin siellä hurahti. Niin oli lämmintä, että jopa minäkin arkajalka uskalsin useaan otteeseen järveen pulikoimaan. Mukavaa viikon jatkoa, toivottavasti reissunne oli mukava!

Hei Nonnu ja kiitos, käynpä kurkkaamassa.

Erica kirjoitti...

Love your fist photo!

San Diego Catering

Sari kirjoitti...

Hi Erica and thanks. That is one of my favorites too and captures the finnish summer atmosphere quite nicely... ;-)