2011-06-22

Oman maan salaattia - Salad from our own garden

Tein tänä aamuna nopeasti ruokatunniksi salaatin. Sain jo hakea itse salaatit ihka omasta kasvimaasta. Meillä kasvaa kahta eri lajia, nimiä en muista, mutta tuollaista vaaleampaa lehtimäistä ja toista rapsakampaa. Mutta mikä kruunasi koko salaatin, oli kyllä ehdottomasti yrttipenkkimme tuore korianteri. Pieniltähän nuo vielä voivat näyttää, mutta makua niissä kyllä on jo tosi kivasti. Nam!

Hauskaa juhannusta teille kaikille täällä Suomessa! Me lähdemme nyt suhaamaan kohti kesämökkiä ja juhlistamaan vanhempieni 40-vuotishääpäivää ;-)

I made a fast salad for my lunch break. This morning I was able to pick the salad itself from our own garden. Don't know the names, but other one we gro is light green salad and other is more crispy salad. But what made the the salad perfect was fresh cilantro from our herb garden. They may still look tiny, but they're so tasty already. Yum!

Have a nice midsummer festival you all here in Finland! We are heading towards our summer cottage to celebrate my parents 40 year wedding anniversary.

5 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Minäkin tein tällä viikolla ensimmäiset salaatit omista salaateista. Kyllä tulee eri hyvää! Ja yrteistä makua. :)
Ihanaa juhannusta teille!

jori kirjoitti...

Njams - herkun näköistä. Meilläkin korianterit pukkaavat salaatin kaveriksi tuota pikaa. Oikein lokoisaa jussia ja mökkireissua

Sari kirjoitti...

Hei Esmeralda. Kyllä oman maan salaatti vaan maistuu extrahyvältä, kun sen on itse maahan kylvänyt ja kasvattanut. Yrttejä odotan jo innolla, basilika on vielä niin pikkuriikkistä, mutta eiköhän sekin hiljakseen ala kasvamaan kokoa. Mukavaa juhannuksen aikaa!

Hei Jori ja kiitos. Korianteri on kyllä ihanan pirtsakka yrtti. Mutta taitaa vähän jakaa mielipiteitä, siitä joko tykkää tai sitten ei. Itse kyllä tykkään ja syön sitä ihan paljaaltaankin. Ja kiitos samoin lokoisaa juhannusta sinnekin suuntaan!

Mari kirjoitti...

Meillä kasvaa salaatit tänä vuonna ihan vaan purkeissa... JOs ensi vuonna ihan kasvimaalla! Kaunista juhannusta:)

Sari kirjoitti...

Moi Mari. Ei kait sillä niin väliä kasvaako salaatit purkissa vai penkissä. Varmasti ihan yhtä maittavilta maistuvat ne purkkisalaatitkin ;-) Oikein ihanaa juhannusta myös teille! Toivottavasti ei satelisi kuiteskaan kovin kauheasti vettä. Meillä tytöllä nousi tänään kuume, että saas nähdä, miten juhannus tästä etenee.