2011-05-29

Sadepäivän iloja - Joys of a rainy day

Tänään on satanut vettä koko iltapäivän. Ennätimme kuitenkin käydä viikonlopun aikana kaksillakin markkinoilla, joista löysin kaikenlaista kivaa kotiin tuotavaksi. Yksi löytö oli tuo hauska punavalkoinen jakkara, joka löysi paikan keittiöstämme.

Today is has been raining the whole afternoon. Despite the rain we had a chance to visit two different market days during this weekend, from where I found all sorts of nice things to bring back home. One found was this old wooden red and white colored stool, which found its place from our kitchen.


Sadepäivinä on kiva inspiroitua vaikka sisustuskirjoja lueskelen. Tämä kirja osui tänään käsiini kirpparilta ja voi että nuo kuvan Tolix-tuolit ois niin kivoja. Muistan USA:ssa niitä jo hiplailleeni (punaisena), mutten mukamas hannonut tuolloin ostaa. Nyt en halua edes ajatella, mitä ne maksoivat, euroiksi muutettuna. Yäh.

On a rainy day it's nice to relax by reading interior design books. I found this book today from a local flea market and oh those Tolix chairs in the photo, they are so nice. I remember thinking about buying them (in red) when still in U.S., but thought they were too expensive. Now I don't even want to think how much (or should I say little) they cost, when changed to euros. Yah.


En tiedä muistatteko vielä ne kangaspäällysteiset keittiöntuolit? Nyt ne saivat lähdön. Varastosta löytyivät vanhat valkoiset keittiön tuolit ja kirpparilta nuo kaksi tummanruskeaa puutuolia. Niin paljon käytännöllisempää, ne valkoiset puuvillapäälliset kun olivat siis ihan aina likaiset ja aiheuttivat minulla jo harmaita hiuksia. Nyt ei enää harmita yhtään ja minusta on ihan ältsin kivaa, kun pöydän ympärillä on sekavaa sortin sakkia oleva tuolikokoonpano ;-) Ainoa kysymys, maalaisinko tummanruskeat tuolit jollain iloisella värillä?

I don't know if you still remember those covered kitchen chairs we used to have? Well those chairs had to go. I found these old white kitchen chairs from our storage and then added two old brown wooden chairs I found from flea market. So much more practical, those white cotton covered chairs were always dirty and already gave me some grey hair. Now these chairs don't make me sigh and it's actually funny to have a mixture of chairs ;-)Only guestion is, should I paint those dark brown chairs with a cheery color?

9 kommenttia:

Aarre kirjoitti...

Asettelet tavarat niin kauniisti ja osaat kuvata. Voi kunpa minäkin oppisin.

Marita kirjoitti...

Onpas teillä kaunista! Ihania huonekaluja ja kiva tyyli :)

Sari kirjoitti...

Hei Aarre ja kiitos kivasta kommentistasi. Kyllä ne nuo minunkin kuvat on välillä vähän mitä sattuu ;-) Mukavaa viikon alkua sinulle!

Hei Marita ja kiitos. Minäkin olen nyt innoissani noista keittiön "uusista" tuoleista. Vähän sellaista romuromantiikkaa, josta tykkään.

jori kirjoitti...

Sekalainen tuoliseurueesi näyttää hyvältä. Meilläkin on ollut jo pitkään haaveena keittiön pöydän ympärille sekalaisia tuoleja haalia, mutta toistaiseksi herkkutuoleja ei ole oikein tullut vastaan. Pitäisi lähteä oikein kirppiksiä koluamaan myös täällä päässä

Sari kirjoitti...

Hei Jori ja kiitos kommentistasi. Juu, minä myös tykkään tuosta meidän uudentyylisestä ja hivenen eri pariakin olevasta tuolikokoonpanosta ;-) Ja kun käänsimme vielä keittiön pöydän toisinpäin ikkunaa vasten, tuli keittiöön yhtäkkiä lisää tilaakin ja se on aina plussaa. Näköjään kannattaa väliin liikutella noita huonekaluja, niin koko tila voi näyttää aivan erilaiselta. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle!

Amalia kirjoitti...

Mun mielestä nuo tummat tuolit ovat mukavat juuri tuollaisina! Piipahdapa joskus 'kylässä' uudessa blogissani, meiltäkin löytyy jotain kierrätettyä aarteistoa :-)

t. Amalia

Sari kirjoitti...

Hei Amalia ja kiitos kommentistasi. Juu, ei nuo tummat tuolit ole pahat tuollaisenakaan. Katsotaan, mitä niiden kanssa lopulta teen vai teenkö tosiaan mitään... ;-) Juu, minäpä piipahdan blogissasi, vaikkapa samantien. Mukavaa viikon alkua sinulle!

Eeva kirjoitti...

Hitsi jooo!! Kylla harmittaa kun en pitanyt paatani ja antanut sekalaisten tuolien elaa meillakin poydan ymparilla. Mies kantoi Askosta nahkapaallystyiset tuolit, ja minun sekalasikokoelmani odottaa vuoroaan vanhassa aitassa... NYYYH!

Kaunista!

Sari kirjoitti...

Hei Eeva ja kiitos kommentistasi. Nuo meidänkin päällystetyt tuolit Askosta, tosin ostin ne viime syksynä käytettynä. Toisina päällisinä oli tummanruskeat nahkaiset, jotka ne kyllä olivat paljon käytännöllisemmät, mutta nyt saivat väistyä näiden vanhojen tieltä... ;-) Näin se mieli muuttuu.