2011-04-30

Wappua! - May Day!

Tänään on puhalleltu ilmapalloja ja heitelty ilmaan serpentiiniä. Juotu simaa ja syöty munkkeja sekä M&M:sejä. Ulkona paistaa pilvien lomasta aurinko, povatusta räntäsateesta ei ole tietoakaan ja se on kiva se.

Today we have been blowing balloons and throwing serpentine. Drinking home made "citrus soda", eating donuts and M&M's. Outside the sun is shining and there is no sign of sleet as it was predicted, which is nice.


Valencia limsapullo löytyi kirpparilta ja piristää keväistä kotia. Keltainen väri viehättää minua nyt kovasti. Äitini vanhat kukkalasit ovat päässeet käyttöön.

Valencia soda bottle is a found from flea market and brightens up our spring home. The color yellow makes me sigh. My moms old flower glasses are in use.

Tytär pukeutui kissaksi, kuten eilenkin eskariin Wappuriehaan. Nyt avautui jo televisio ja ruudussa taistelevat leijonat, kiekkoleijonat meinaan. Tämä on urheilulaji, jota minäkin myönnän seuraavani, ainakin näin maailmanmestaruuspokaalista puhuttaessa.

Oikein mukavaa vappua!

Our daughter dressed up as a cat, like she did yesterday to Kindergarten when they had a May Day celebration. Now we opened up the television and we will watch lions fighting, puck lions I mean. This is a sport that I follow, at least when we talk about world championship medal.

Have a nice May Day!

17 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvää vappua!

Marita kirjoitti...

Ihania värikkäitä kuvia! Hauskaa vappua sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa WaPpUa!!

Ekaterina kirjoitti...

Kivaa vappua sinulle ja perheellesi! Ihanan värikäs vappupöytä teillä :)
T. Ekaterina
ps. minä laitoin toisenkin blogin :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari, Marita, Pepi ja Ekaterina. Ekaterinalle, pitääpä käydä kurkkaamassa toinenkin blogisi ;-)

Lisa kirjoitti...

Tosi upeita ja raikkaita kuvia! On oikeen ilo katsella kun on hyviä kuvia. Mukavaa viikonloppua!

-Lisa

Sari kirjoitti...

Hei Lisa ja kiitos kommentistasi. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Merja kirjoitti...

Kukkalasit on ihanat!

Hanna kirjoitti...

Mukavaa vappua! Tupsahdin jostain blogiisi ja kivalta näyttää =)

I'm Lacking kirjoitti...

Oikein mukavaa vappua :)

Anne kirjoitti...

Pirteitä värejä kattauksessa! Nuohan tuovat jo keväiset fiilikset, jos tuo ulkoilma ei vielä oikein sitä parasta kevättä lupaakaan.

Mukavaa vappupäivää!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Ihanan iloinen vappukattaus, riemastuttavat lasit! Aurinkoita vappupäivää koko perheelle :)

Tuija N. kirjoitti...

Ovatko lasit 70-luvulta? Mun lapsuudenkodista löytyvät samantyyliset lasit, joissa tosin on punaisia palloja. Ja muistelen voittaneeni ne itse bingosta (päävoiton kylkiäinen eli istuin päävoittajan vieressä ja sain "lohdutuspalkinnon") joskus 70-luvun puolessa välissä.

Sari kirjoitti...

Moi Merja, niin minustakin. Tosin ovat aika ohutta lasia, eivätkä esim. kestä konepesua. Mutta sievät ne kyllä ovat ja niin keväiset.

Hei Hanna ja kiva että tupsahdit tänne! Tule toki toistekin ;-)

Kiitos samoin sinulle I'm lacking!

Hei Anne, värit tuovat kevään ja on se tuo sääkin suht keväinen, kun aurinko paistelee, vaikka lämpömittari ei nousekaan ihan samoihin lukemiin kuin viime viikolla. Hauskaa vappupäivää sinullekin!

Moi Heidi ja kiitos. Värileikit käyvät vappukattaukseen ja nuo lasit ovat minunkin lempparit. Mukavaa vappupäivää myös sinulle!

Moi Tuija N. En osaa tarkaksi sanoa, miten vanhat nuo äitini lasit ovat. Ne ovat olleet meillä mökkikäytössä, mutta alkuvuodesta nappasin ne mukaani, kun mökillä nyt on jos jonninlaista lasia kaapit pullollaan. Voivat hyvin olla vaikka bingolaseja, vaikka luulen, että äitini on ostanut ne kirpparilta, ei ole hirveästi tainnut bingossa käydä :-) Punapalloiset lasit kuulostavat muuten aikas ihanilta!

Anne-Marie kirjoitti...

Mukavia vapputunnelmia teillä!
Täällä hytistiin ja välilläsatoi rakeitakin,mutta vappubileet pidettiin sitkeäti ulkona grillaten ;-)
Mukavaa toukokuun alkua!

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie. Ei täälläkään järin lämmintä ollut ja yhdessä välissä myös me kummastelimme outoja valkoisia taivaalta satelevia palluroita, mutta aurinko jaksoi kuitenkin pilkistellä pilvien lomasta lähes koko vappuviikonlopun.

Mukavaa toukokuun alkua myös sinulle!

Esmeralda kirjoitti...

Teillä on ollut suloisen värikäs ja hauska vappu! :)