2011-04-26

Kevään merkkejä - Signs of spring

Talomme päätyyn ulkoterassille on jo ilmestynyt pieni bistro-setti, valkoiset lyhdyt ajattelin korvata pian kukka-amppeleilla. Valkoisia, sinisiä ja oransseja orvokkeja on jo siellä täällä ruukuissa. Takana olevaan kukkapenkkiin kylvämme yrttejä kesäksi. Ainakin basilikaa ja korianteria olemme suunnitelleet sinne laittavamme. Saas nähdä, miten tässä yrityksessä käy :-)

We already have a little bistro set on a patio in front of our house, white lanterns will soon be replaced with hanging flower baskets. I have planted white, blue and orange colored pansies here and there in various pots. We will plant some herbs to the flower bed behind the chair. We are planning to put at least some basil and coriander seeds there. We'll see how that will work out ;-)

Talomme rappusia koristavat kukkaset, lyhdyt ja enkelit.

Our front door steps are covered with flowers, lanterns and angels.

Ja autokatoksen edestä kurkistelevat jo valkoiset krookukset, jotka puhkesivat kukkaan pääsiäisviikonloppuna. Ihana kevät! Ja koetan olla liiaksi ajattelematta, että ensi viikolla taas viilenee...

And in front of our car port there are several white crocuses, which started to bloom during Easter weekend. Lovely spring! And I try not to think about the fact that the weather will cool down again next week...

8 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Kyllä tästä lämmöstä ollaan nautittukin! Ja tosi kiva seurata kevään nopeaa etenemistä. Vielä on lumikasojakin varjopaikoissa, ja yhtäaikaa kukkivat jo monet kukat.

Päm kirjoitti...

Ihana bistro-setti :) Mä postasin just samantapaisesta, mutta minisellaisesta :D

Sari kirjoitti...

Hei Anne, niin ollaan nautittu! Aivan uskomattomalta on kyllä tuntunut, kun auringossa mittari on jo lähennellyt +30 celsiusastetta, huh! Ja vitsi nuo kukkapenkeistä putkahtelevat kevään kukkaset jaksavat ilahduttaa. Niin kaunis on Suomen kevät! (jos ei lueta niitä harmaita sadepäiviä mukaan)

Hei Päm ja kiitos. Bistro-setti lähti matkaamme USA:sta. Pitääpä kurkata sinun settisi hetimiten ;-)

Liisa Tuimala kirjoitti...

Ihana kevät! Teillä on jo monen moista eläväistä pihaa koristamassa! :)

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Nyt on kyllä ollut niin mahtavaa keliä :)) Sisällä ei malttaisi millään tehdä edes niitä pakollisia kuvioita :) Suloinen setti ja paljon silmäniloa on pihallenne ilmestynyt. Oikein paljon aurinkoa sinne!

Sari kirjoitti...

Hei Liisa, älä muuta sano. On ollut niin aurinkoisia ja kauniita päiviä. Ja joka päivä kukkapenkistä kurkistaa uutta vihreää ja pensaissakin jo vihertää kovasti ;-)

Moi Heidi, kyllä vaan, on tässä kauniilla keleillä meitä suomalaisia nyt viime aikoina hellitty. Ei tässä juuri malttaisi sisällä tosiaan istuskella. Saatika toimistossa... ;-) Aurinkoa myös sinne suuntaan!

Mari kirjoitti...

Ihanan kesäistä jo! Ihanaa wappua♥

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos samoin mukavaa wappua sinulle ja perheellesi! Täällä Varsinais-Suomessa aamu oli aurinkoinen, mutta nyt sataa vettä taivaan täydeltä.