2011-02-22

Valkoista - White

Aina välillä uskottelen itselleni, ettei kodissamme enää ole niin paljon valkoista väriä, ettenkä enää niin hirmusti valkoista kotiimme haluaisikaan. Mutta niin vaan on valkaistuneeseen keittiöömmekin alkanut kulkeutumaan lisää valkoista. Mukia, pöllön muotoista sitruspuserrinta ja purnukkaa.

Valkoinen on sittenkin tainnut tulla kotiimme jäädäkseen, vaikka välillä haluankin tasoittaa sen voimaa muilla väreillä.

Every now and then I make myself believe that we don't have so much white in our home anymore and that I don't even want so much white here anymore. But when our kitchen turned into white haven, I have noticed to bring out more and more white dishes. Tea cups, owl shaped lemon squeezer and jars.

I think that after all color white is in our home to stay, even though I also need some other colors to even it out.

10 kommenttia:

Suveliina kirjoitti...

IIK ! Ihanat Starbucksit!! Voih, minäkin haluan!! Ei tuollaisia Kanadassa ollut, vaikka green tea lattea tuli litkittyä. Aivan ihanat! Mukavaa viikkoa!

Riitta kirjoitti...

Ihana tuo sitruspuserrin :)

Ekaterina kirjoitti...

Kauniita esineitä :) Osaat laittaa valkoista oikealla lailla, ei näytä liian kliiniseltä.
Ihastuttavaa viikkoa sinne!

Sari kirjoitti...

Starbucks mukit ja purnukka löysivät tosiaan uuden paikan keittiön avohyllyiltä. Ovat myös omat suosikkini, tosin melkoisen suurikokoisia mukeja, jopa teen juontiin. Mutta amerikkalaiseen tyyliin myös kahvimukit ovat hermeettisen kokoisia.

Hei Riitta, sitruspuserrin oli sekin piilossa kaappien kätköissä, mutta nyt ilahduttaa pöllömäisellä olemuksellaan... ;-)

Hei Ekaterina. Juu, valkoistakin pitää olla, vaikka jo kuvittelin hiukan vähentäneeni valkoista kodissamme. Vaan ei siitä taida tulla mitään, kyllä valkoinen kulkee aina mukana... ;-)

Mukavaa viikkoa teille kaikille!

Mari kirjoitti...

Ihan mieletön keittiömuutos! Tykkään tykkään ja vielä kertaalleen tykkään♥

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos. Eipä kyllä teidänkään kylppärirempasta voi sanoa muuta kuin tykkään tykkään ja kovasti tykkään ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen Multi tabs -purkki on erilainen. ;)

Esmeralda kirjoitti...

Kauniita kuvia! Kyllähän valkoista aina tarvitaan, ei värit näyttäisi miltään, jos ei olisi valkoista rinnalla. :)
Keittiön muutos on aivan upea. Hienoa uudistaa vanha keittiö, eikä vaihtaa kokonaan uuteen. :)

Anne-Marie kirjoitti...

Terveisiä Prahasta!
Ihania valkoisia tavaroita!! Etenkin tuo sitruspuserrin!!

Mitenkäs työelämässä sujuu?
Aurinkoisin terkuin ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Lasse, kyl se vaan tuokin taitaa olla suomalainen, vanha apoteekin pullo ostettu täkäläiselta kirpparilta... ;-)

Hei Esmeralda ja kiitos kommentistasi. Valkoista juu tarvitaan ja kiitos, keittiön uudistus sujui hyvin ja oli mielestämme varsin edullinen vaihtoehto uuden laittamiseen.

Hei Anne-Marie ja kiitos sinulle Prahan terkkusista. Vähänkö viherrän täällä... :-) Niin noita valkeita tavaroita vaan riittää edelleen.

Työelämässä sujuu perehdyttäen ja sanoisin, että melkoisen kiireisesti, hirveästi opittavaa ja aivot käyvät 40-kymppisen kapasiteetilla, joten välillä joutuu kyllä raapimaan päätänsä. Mutta eiköhän se ajan kanssa tähän minunkin pieneen pääkoppaani tieto tartu... :-)