2011-02-03

Musta - Black

Nyt on päässyt käymään niin, että vuosien tauon jälkeen musta väri on taas alkanut kiehtomaan minua kotimme sisustamisessa ja olen ollut huomaavinani tämän saman ilmiön monessa muussakin seuraamassani blogissa. Vaatteissahan musta on aina trendikäs ja itsekin pukeudun usein mustaan, mutta jossain vaiheessa kyllästyin mustiin huonekaluihin ja esineisiin, kun ovat sellaisia pölynkerääjiä. Tai siis, kai siinä on kyseessä vaan se, että mustassa pöly näkyy helpommin. Ja minä, minä taidan olla ehkä maailman laiskin pölyjenpyyhkijä.

No mutta, noista kuvista sen verran, että meillä on eteisen aulassa pieni sivupöytä, johon olen siirtänyt kaikki vanhat lestit. Kirppareilta ja garage saleista löydettyjä kaikki, eniten pidän tuosta hunajanvärisestä, 3D:stä :-)

Now it has happened that I have started to like color black again when thinking about interior design. I have noticed this same change in many other interior blogs. In clothing black has always been a trendy color and I myself also often dress in black, but at some point I just got tired of black furniture and black decor, since they collect so much dust. Or I guess they don't, the dust just shows easily against black surfaces. And me, I am totally lazy at dusting.

Well, about those photos above, we have this little side table at our hallway, and I have put all my shoetrees (are they called this, I'm not sure). I have found all of them from garage sales and flea markets, I like the honey colored, 3D the most :-)

4 kommenttia:

Sally kirjoitti...

Täällä kans yksi mustan ja valkoisen liittoon hurahtanut! 20 vuoden tauon jälkeen huomaan ympärilleni kertyvän mustaa sisustukseen. Nostalgisesti siitä tulee mieleen vuosi 1990 kun muutin pois kotoa. Silloin oli ekassa kodissani musta kirjahylly, musta sohvapöytä, musta tv-taso, musta keittiönpöytä + tuolit. Nyt ei ihan niin paljon ole mustaa, mutta valkoinen kotimme raikastui mustan ansiosta ja sisustukseen tuli samalla kaivattua särmää.

Have a nice weekend!

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania kuvia!!!!!
Minäkin muistan tuon ajan kun kaikki oli mustaa niin kuin Sallyllä ;-)
Mutta noin annosteltuna näyttää tosi kivalta ja antaa vähän potkua
sisustukseen.
Nuo lestit ovat tosi kauniita,muistan että lapsena niitä oli meilläkin yläkerran vintillä.

Rimpsukaisa kirjoitti...

Kauniit lestit.En ole koskaan sisustanut mustalla mutta vähitellen sitä on meillekin hiipinyt,keinutuoli,laatikoita,kaikkea pientä ja lopulta uusi parisänky.Se vaan tuo ryhtiä ja syvyyttä kivasti,pieninä annoksina.

Sari kirjoitti...

Hei Sally ja kiitos kommentistasi. Sama täällä. Ensimmäisessä vuokrakämpässä mulla oli kans sellainen TOSI hurmaava, musta kirjahylly ja sellainen järkkysuuri stereokaappi, musta sekin. Sit oli mustapohjaista verhoo, kaappii yms.

Huh, siihen en ehkä enää palaisi, mutta mustaa siellä täällä, se on ihan hyvä. Ja niinkuin sanoit, tuo kivasti särmää sisustukseen. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Hei Anne-Marie. Se oli varmaan se 80-luku, kun kaikilla oli mustaa, niin vaateissa kuin kodeissa. Nyt riittää vähän vähempikin määrä.

Siis hetkonen, lestejä lapsuuden vintillä. Huh heijaa, toivottavasti ovat vielä tallella. Ovat nimittäin todella kauniita, eikä arvokaan varmasti mene ainakaan alaspäin.

hei Rimpsukaisa ja kiitos kommentistasi. Juu, sama täällä. Musta on alkanut hiippailemaan kotimme pienin annoksin. Ja niinkuin sanoit, tuo kivasti ilmettä vaaleasävyiseen kotiin.