2011-02-06

Luistelemassa ja Ramsign-voittaja-
Skating, and the Ramsign-winner

Meidän pikkuneitihän ei ole koskaan aiemmin ollut jäällä. Mutta nyt on tutustuttu tähänkin talvilajiin ja tytär ihastui luistelemiseen siinä määrin, että luistelukouluunhan se oli sitten mentävä. Meno on vielä hivenen hataraa, mutta intoa riittää ja se kai tässä on tärkeintä.

Luistelu on kivaa, sanoo hän.

Our little one has never been on ice before this winter. But now we have made ourselves familiar with this winter sport and our daughter immediately liked ice skating so much, that she wanted to participate in ice skating school. She is still a little wiggly when she skates, but has a lot of energy and I guess that's the most important thing.

Skating is fun, she says.

----------------------------------------------------

Ja Ramsign arvontakin on nyt suoritettu! Onnettarena toiminut tyttäreni poimi kulhosta nimen:

And Ramsign give-away is done! Dame fortune (our daughter) picked up a following name:

Onneksi olkoon! Laitan sinulle samantien viestiä tulemaan, niin pääset miettimään, millaisen kyltit haluat.

Congrats! I will contact you, so you can start thinking, what kind of sign you want.


-----------------------------------------------------

Mutta nyt ei enää kykene vastustamaan tuota aurinkoista sunnuntaisäätä, vaan lähdemmepä ulkoilemaan ja luultavimmin on taas kyseessä vähän luistelua, jos vaan jäät ovat kunnossa. Illalla menemmekin sitten futailemaan. Tai siis, pikkuneitiä pyydettiin mukaan paikkakuntamme tyttöjoukkueeseen ja tänään neiti pääsee kokeilemaan, miten homma hoituu vuoden tauon jälkeen. Intoa ainakin piisaa, täällä jo valitaan futisvaatteita, vaikka harkat on vasta neljältä iltapäivällä ;-) Mukavaa sunnuntaita kaikille!

But now I cannot resist the sunny Sunday weather, so out we go and probably skating, if the ice is ok. Later in the evening we will go try soccer. Or I mean, our little one was asked to join our towns girl league and today she will try it out after a year's break on that hobby. She is so excited about it, already trying to figure out what to wear at the practice, though it starts at 4 pm ;-) Have a nice Sunday!

4 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Oikein paljon onnea voittajalle! Luistelu on hauskaa :) Itsekkin uskaltauduin luistimille tänä talvena vuosien tauon jälkeen. Aurinkoista sunnuntaita!

Signe kirjoitti...

Oh I used to love skating! I haven't done it for years but now I suddenly got the urge to take Cas scating with me down in the center of Oslo where they keep an outdoors track during the winter :)

Have a great Sunday!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihanan "kortin" olet tehnyt, mita kuvankasittelyohjelmaa kaytat?

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Hih, minäkin kokeilin luistimilla oloa (luisteluksi sitä tuskin voi edes kutsua) jokunen viikko sitten, mutta huih, tunsin oloni aika vaappuvaksi ja jalat olivat jo viiden minuutin vaappumisen jälkeen TOSI kipeät. Mutta hauskaa oli, vaikken sen koommin ole uskaltautunutkaan luistimille. Ensi kuussa olisi luistelukoulussa äiti-tytär luistelu ja mä olen jo nyt aivan jalat hyytelönä pelkästä ajatuksestakin...

Hi Signe. I also tried skating after loooong pause some weeks back, and well, I'm not sure if it went so well, but at least I tried... ;-) Have a nice Sunday evening!

Moi Anonyymi ja kiitos. Olen käyttänyt tuossa kuvassa sekä PhotoShopia että PhotoScapea.