2011-01-03

Uuden vuoden puolella -
On the New Year's side

Uuden vuoden puolella jo mennään ja se taittui suvussamme tosiaan varsin iloisissa merkeissä vanhempieni 60-vuotispäiviä juhlien. Rakettejakin ammuttiin, sillä serkkuni oli ostanut niitä pojalleen ja yllättävän hienoilta ne kyllä näyttivät, täytyy myöntää. Tosin itse en pidä lainkaan raketin paukkeesta, minulle olisi riittänyt hyvin kuvassakin näkyvien sädetikkujen polttelu... ;-)

Toivottavasti sinunkin uusi vuotesi taittui mukavissa merkeissä. Meillä ei sen kummempia uuden vuoden lupauksia annettu. Omat lupaukseni tiedän jo etukäteen ja niistä on jo täälläkin varmasti puheltu riittämiin. Painonhallintaan ja liikuntaan ne yleensä liittyvät, niin ja makeansyöntiin. Sitä kun pitäisi ihan oikeasti rajoittaa. Mutta siis, ei mitään virallisia lupauksia, tavoitteita sen sijaan.

We are already on new year's side and New Year's Eve was a lot of fun celebrating my parents 60th birthday. We also had some fireworks, my cousin had bought those for his son and I have to admit that they looked pretty nice. I myself just don't like the noise they make and would have been jsut fine looking at the little shiny sticks we burned (like the ones in the photo)... ;-)

I hope you also had a nice New Year's Eve. We didn't give any New Year's resolutions. I know my resolutions already and have talked about them also here too much. They always go hand in hand with weight management and sports. And also about eating sweets. Since I really should start to limit my sweet tooth. But well, no promises but some goals instead.

Sunnuntaina menimme pulkkamäkeen. Laajavuori on kiva laskettelupaikka Jyväskylän kupeessa, jonka kyljessä on myös pulkkamäet lapsille ja lapsenmielisille (paljon oli aikuisiakin pulkkamäessä...). Sinne siis suuntasimme.

On Sunday we went to sledding hill. Laajavuori is a nice skiing center close to Jyväskylä city center, that also has a sledding hill to children and playful grown ups (a lot of grown ups were also sledding). So there we went.

Pulkkamäki oli mielestäni juuri sopivasti jyrkkä ja pitkä, mutta iik, siinä oli kauhioita hyppyreitä. Tytär oli innoissaan, minä taas kaiken hypyttelyn ja kaatumisten jälkeen täysin takapuoli turtana. Huh.

The sledding hill was good size, but had some pretty bad bumps. My daughter was thrilled and I was horrified and my butt was so sore after all the sledding. Whow.
Lapsosemme oli niin iloinen ja voi noita punaisia poskia. Hän kyllä rakastaa Suomen talvea. Minäkin kyllä rakastan Suomen talvea ja tällaista määrää lunta, mutta kovat pakkaset, ne saisivat jo kohta loppua...

My little one was so happy and look at those red cheeks. She loves finnish winter. I also love the snow, but the cold temperature, hmm, it could start to get warmer already.

13 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Pakkaset jo riittäisivät täälläkin ja oikeastaan lumikin...

Tuliko kirje perille? ;-)

Miia kirjoitti...

Voi kuinka ihania talvikuvia :) Kivaa tätä vuotta!

Mari kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta;) Ihanat talvikuvat:)

Mervi kirjoitti...

Aivan ihana kuva punaposkisesta pikku reippailijasta, joka varmaankin ottaa kaiken mahdollisen ilon irti talviriemuista monen "talvettoman" vuoden jälkeen. Ja sitä aitoa lapsen riemua on mahtava seurata! Nauttikaa raikkaista, rapsakoista talvipäivistä! Kohta se jo kevättä pukkaa...

Sari kirjoitti...

Hei vaan, edelleen nettitikun varassa muutaman päivää ja tämä on kuulkaa tuskaa. Vähän väliä tämä vehje heittää ulos netistä. Mutta yritän tässä taas kommenttilootaan jotain vastailla, ennenkuin taas tipahdan netistä.

Hei Anne-Marie. Kun nuo pakkaset nyt pysyttelisivät hiukan lauheammissa lukemissa, niin olisi ok. Nyt näyttäisi siltä, että keleihin on tulossa muutosta parempaan suuntaan. Se on kiva se. Lumesta en ole saanut vielä tarpeekseni. Täällä K-Suomessakin kun on niin kaunista ja valkoista.

Ja kiitos sinulle paketista, mies kertoi sellaisen olleen postilaatikossa. Availen innolla, kunhan päästään kotiin ;-)

Hei Miia ja kiitos, kaunista on ja pulkkamäessä hauskaa. Kiitos samoin, uusi vuosi on alkanut ulkoillen ja alemyynneissä shoppaille. Ja oh hoo, huomenna itsekin vanhenen taas vuodella. Huh heijaa...

Hei Mari ja kiitos samoin, uusi vuosi on alkanut täällä K-Suomessa, sinullekin tutuissa maisemissa. On täällä vaan huisan paljon enempi lunta kuin tuolla etelämmässä, niin kaunista ja sillä taas innostuin kuvailemaan, myös tässä lähinurkilla.

Hei Mervi. Neiti on kyllä talvesta aivan innoissaan, hiihtoa on nyt harjoiteltu muutamana päivänä ja ihmeen hyvin menee, kun ajattelee, ettei neiti ole koskaan ollut suksilla. Onneksi osaa myös nauraa itselleen, siellä tyttö räkätti lumihangessa, kun kellahteli pepulleen aika useaankin otteeseen ;-) Nää pakkaset vaan vaatii totuttelua, mutta onneksi kevät on jo nurkan takana.

Anne-Marie kirjoitti...

PALJON ONNEA SYNTTÄRISANKARILLE!!!!

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Kiitos kiitos, hiukan kyllä itseäni jo kauhistuttaa, miten lähellä neljänkympin virstanpylväs jo häämöttää. Yksi vuosi vielä ja sitten se on jo ihan uusi luku puikkareissa. Pitää nyt nauttia siitä, että on vielä huomisesta lähtien vuoden ajan kolmekymppinen...

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää uutta vuotta ! Samaa mieltä näistä pakkasista... mutta jospa sitä sitten puolestaan kesällä saatais taas kunnon helteitä :) ! Voi ja sulla on ollu synttäritkin, onnea ! Minullakin oli, joulukuussa =) . Mukavia päiviä ! =)

Sari kirjoitti...

Hei Suurella sydämellä. Joo, pakkaset jo riittäis, tosin nyt näyttäis siltä, että kohta mennään jo plussan puolella... Eli helpotusta tulossa. Ja se ois kiva, jos kesällä ois sit niitä helteitä ;-) Ja niin tuli taas yksi vuosi lisää, tässä vaiheessa omat synttärinsä mieluusti vaikka unohtaisi... ;-)

Terhi kirjoitti...

Mäenlasku on kyllä hauskaa! :) Oikein mukavaa alkanutta vuotta teidän perheelle!

Sari kirjoitti...

Moi Terhi. Se on kyllä mukavaa, tänään kokeilimme sitä tuolla metsän uumenissa, vanhalla hiekkatiellä ja lujaa mentiin ;-) Ja kiitos samoin mukavaa alkanutta vuotta!

tiina { fanni ja kaneli } kirjoitti...

Blogisi on taas täynn ihania hetkiä ja kauniita kuvia. Onnelista 2011:sta!

Sari kirjoitti...

Kiitos Tiin ja samoin sinulle onnellista vuotta 2011!