2011-01-16

Se lamppu - The lamp

No nyt on väkerretty taas yksi Ikean palapeli paikalleen ja nuo kukkaset, ne on muuten paperia! Kaunis se on, ei siitä mihinkään pääse, mutta pitää kyllä myöntää, että jo nyt hirvittää se pölyjen pyyhkiminen. Ei niitä kyllä pyyhkiä voi, pakko käyttää jotain muuta taktiikkaa. Hiustenkuivaajaa ehkä...

Jaa-a, isinkin pitäisi kohta tulla kotiin. Oli taas menossa lauantain ja sunnuntainkin, me tytöt vietimme eilen leffapäivää, tosin neiti katosi jo heti iltapäivällä naapurintytön luokse leikkimään. Hiljaiseksi kävi kotimme taas, mutta toisaalta olen niin onnellinen, että tästä meidän naapurustosta löytyy edes se yksi tärkeä leikkikaveri.

Well now one more Ikea puzzle has been assembled and those flowers, they're actually paper! It's so beautiful, can't deny it, but I have to admit that I'm already afraid of dusting. I don't think I can dust them as usual, I have to use some other tactic. Blow dryer perhaps...

Oh well, almost time for daddy to arrive home. He was on the go again and we girls had a movieday yesterday, even though little missy disappeared to our neighbour's house in the early afternoon hours to play. Our house was so quiet again, but on the other hand I'm so happy that our daughter has at least that one special friend close by.

7 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

On se hieno! Ihana valopallo. :)
Olen siitä asti harkinnut hankkimista, kun pienempi tuli myyntiin. Ihastuin jo isompaankin, mutta kun se ei meille sovi. Luulen, että tässä kevään aikana käyn ostoksilla tuon hakemassa.

Vekarus kirjoitti...

Sopii ihanasti paikalleen!

Sari kirjoitti...

Hei Esmeralda. Hiukan on näpräämistä tuon lampun asentamisen kanssa, mutta lopputulos on oikein kiva. Suosittelen, vaikken edelleenkään osaa sanoa, kuinka tuosta ne pölyhiukkaset saadaan poies...

Hei Vekarus. Just nappiin, kyllä se isompi ois ollut liian suurikokoinen meille.

Anonyymi kirjoitti...

On se parempi kuin iso :)
Tänään taas niitä katselin kun tuli Ikeassa poikettua.

Koitapa sitä Swifferin pitkävartista pölyjenpyyhintäjuttua, se on aika haka tämmöisiin !

Sari kirjoitti...

Moi Pepi, on kyllä. Mä luulen, et jos oltais hankittu se suurempi lamppu, se olisi todennäköisesti dominoinut koko olohuonetta ja mihinkään muuhun ei olisi enää osannut edes kiinnittää huomiota. No, en mä kyllä ole juuri mihinkään muuhun viikonloppuna huomiota kiinnittänytkään meidän olkkarissa, mutta tää nyt on tällasta alkuhuumaa.

Hmm, tuo Swifferin pitkävartinen pölyjenpyyhintajuttu pitää heti tutkata, kiitos vinkistä. Ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja kaikille muillekin täällä piipahtaville!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Toi on kyllä niin ihana ja sopii aivan mainiosti paikalleen! Jo pelkkien varjojen katselu mitkä tuosta lampusta tulee on mukavaa:))

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. On se aika kiva lamppu ja tuo tosi paljon valoa verrattuna aiempaan, rottinkiseen kattolamppuun, joka puolestaan blokkasi valoa. Ja nuo varjot on kyllä tosi kivannäköisiä, jättimäisiä kukkasia... ;-) Mukavaa viikon alkua sinulle!