2011-01-27

Happiness

Oletko huomannut, kuinka yhdessä sun toisessa sisustusblogissa suorastaan vilisee erilaisia sisustuskylttejä? Pitää heti sanoa, että olen katsellut niitä itsekin jo pitkään sillä silmällä. Mutta halusin kotiimme jotain vähän erilaista, tummasävyisempää, vähän massiivisempaa, ehkä jopa maskuliinisempaa (tasoittamaan kaikkea tätä vaaleaa ja naisellista). Tässä eräs ilta selailin jälleen kerran internetissä erinäisiä sisustusputiikkeja ja oi, silmiini osui tämä Happiness-kyltti. Klikkasin heti tarkempaan tuotekuvaukseen ja tällähän oli näkönsä lisäksi myös ihan kivasti kokoa. Kyltin mitat ovat 40x70cm. Ei siis mikään pieni tuhru seinällä.

Happiness-kyltin sanoma kuulostaa ehkä yksinkertaiselta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Tuo sanoma on mielestäni itse asiassa todella osuva varsinkin meille aikuisille, jotka juoksemme sinne ja tänne tavoitellessamme sitä sun tätä osaamatta pysähtyä miettimään, olemmeko oikeasti onnellisia. Juuri tässä hetkessä?

Näitä ihania kylttejä ja paljon paljon muitakin houkuttelevia sisustustuotteita voit käydä ihastelemassa Sisustajan Taivas nettiputiikissa. Sivuilta löytyy verhoja, seinäkoukkuja, patsaita, tyynynpäällisiä, kelloja, seinätauluja ym. ym. Tilauksen teko on helppoa ja toimitus nopeaa. Luulenpa, että tulen pistäytymään kyseisessä nettiputiikissa toistekin. Sen verran tämä ensimmäinen ostoksenikin jo ihastutti. Jopa mieheni kehui kylttiä näyttäväksi, ja se on jo paljon se ;-)

Have you noticed how many blogs are filled with different kind of wall signs nowadays? Have to say that I myself have also started to look at them with risen interest. But I wanted something bigger and bolder and darker and perhaps even more masculine (to even out all the white and feminine) for our wall. It was some nights ago, when I once again was browsing interior webshops from the internet and oh, I happened to see this Happiness-sign. I clicked it immediately and went to item description where I noticed that this is not only great looking sign, it's also a good sized one. It measures 40x70cm. So this is not a little spot on the wall.

One might think that the message of this Happiness-sign is very simple, but I can swear to you it's not. I feel the message is so accurate especially for us adults, when we tend to be so busy doing this and that trying to get here and there that at the end we don't even know if we are happy. At this right moment?

These lovely signs and so much more are available at
Sisustajan Taivas web shop. From these pages you can find curtains, wall hooks, statues, pillow covers, clocks, art work etc. etc. Order is easy to make and delivery fast. I think I will stop by at this store many many more times in the future. So much I love this first purchase from the store. Even my husband thinks this sign is stylish, and that is really something ;-)

------------------------------------

Olen myös saanut ihanan tunnustuksen kahdeltakin eri blogiystävältä. Kiitos oikein paljon, minä täällä perehdyn tunnustuksen mukana tulleeseen haasteeseen ja palaan asiaan heti seuraavassa postauksessa. Nähdäänpä taas!

I have also received a lovely award from two different blogger friends. Thank you so much, I will try and figure out the challenging assignment that came with the award and will talk about it more in my next posting. See you soon!

18 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Heipsun keikkuu:)
Just toi kyltti on niin hyvä! Ihan kanssa sillä silmällä olen katsellut, mutta vielä kauppaan jättänyt.
Oikein mukavaa loppuviikkoa sinne koko perheelle!

KatjaK/Ekaterina kirjoitti...

Hei vaan!

Kyltti on minustakin oikein kiva. Minulla on jokin pieni kyltti tuossa, mutta etsii vielä paikkaansa. Seinätilaa ei liioiksi ole isolle.

Ekaterina

Mari kirjoitti...

Ompa komea kyltti! Kelpais mullekkin :)

Päm kirjoitti...

Juu kyltti-friikki täällä ilmoittautuu, hih....musta tuntuu, et mä ilmoittaudun vähän joka blogissa jollain friikilläni :D
Mukavaa viikon jatkoa!

Anttis kirjoitti...

Tosi kiva löytö. Ja varsinkin kyltin sanoma kolahtaa!

Duse Pasteller kirjoitti...

Lovely sign with wise words...
Have a great evening!

Janni
Duse Pasteller

Suveliina kirjoitti...

Tupsahdin hieman aiemmin blogiisi ja on juuri monun makuuni. Klikkasin itseni lukijaksesi =) Kyltit ovat ihania ja sinun on upea! Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Moi Anu ja kiitos kommentistasi. Siis joo, minä kyllä suosittelen tätä kylttiä. On näyttävä ja isokokoinen. Tykkään kovasti!

Hei Ekaterina ja kiva, kun jätit kommenttia :-) Hmm, nyt jäi vaivaamaan, että millainenkohan kyltti sieltä sinulta löytyy? Nyt kun mä olen bongailevinani ihania kylttiä sieltä sun täältä. Tämä kyltti on tosiaan aika suurikokoinen, mutta pienissä kylteissäkin on kyllä huisisti ihania vaihtoehtoja vähän pienempiin tiloihin... ;-)

Hei Mari, tää on oikein kiva kyltti. Kannattaa kyllä käydä kurkkaamassa tuolta nettisivuilta. Tällainen voisi käydä kivasti myös teidän kotiin ;-) Ja tilaakin olisi varmasti, vaikka kahdelle...

Hei Päm. No ei se mitään, täällä toinen. Ja sama kuin sulla, friikkiyttä riittää vähän joka suuntaan. Pahin ja osuvin on kuiteskin mun kohdalla sana kirppisfriikki... Se on jo ihan verissä mulla... ;-)

Hei Anttis ja kiitos. Sanoma on tässä yksi syy siihen, että päätin juuri tämän kyltin ostaa. Niin ja tuo koko!

Hi Janni and thank you. I also feel that the message is so important in this sign.

Hei Suveliina ja kiva saada sinutkin uudeksi lukijaksi. Tein itse samoin, sillä pistäydyin jo blogissasi ja tykkäsin kovasti! Kyltit ovat kyllä kivoja ja nyt hoksasin blogissasi käytyäni, että meillähän on varaston kätköissä usalaisia rekkarikilpiä, pitänee kaivella ne esiin... ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Aikas ihana ;-)
Joo,miksiköhän nämä kyltit ja sisustustarrat/tekstit puhuttelevat nyt niin paljon ;-) Seinät vaan tahtovat loppua...
"Tilasin" vasta Ebaysta tekstikyltin tulevaan huvimajaamme(ei siis yhtään liian aikaisin..hih)Mutta onpahan sisustus valmiina..

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Vähän tuollainen tummempisävyinen viritelmä tällä kertaa ;-) Ehkä me nykyihmiset tarvitaan erilaisia motivoivia iskulauseita ympärillemme.

Minäkin olen Ebaysta silmäillyt muutamia kylttejä, yhtä himoitsen aika tavalla, saa nähdä, kuinka käy...

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

IHANIA !! =) Käyn heti kattomassa ! =) Mukavaa viikonloppua !

Päm kirjoitti...

hih, vai kirppisfriikki, arvaa olenko mä, mulla on itsellä itsepalvelukirppis ;))

Sari kirjoitti...

Moi SuurellaSydämellä. Juu, kannattaa käydä kurkkaamassa. Ovat aivan ihania. Tarjolla oli myös pienempiä tauluja, joita jäin tuumailemaan... Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Hei Päm. Siis joo, pahasti. Siis ihan oikeasti, onks sulla ihan oma itsepalvelukirppis??? Oi joi, unelma! Mä itse vein just tänään tavaraa kirpparille myyntiin ja kiersimpä siinä sivussa vähän kirpparia itsekin. Arvatenkin sieltä tarttui mukaani taas muutama ihana jutska... Viikonloppuja sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ekaterina täällä vielä hei:)Pitääkin laittaa kuvaa omasta kodistani blogiin ja samalla siitä minun ostamastani kyltistä.
Klikkasin itseni lukijaksesi, tule vastavierailulle :D

Hauskaa viikonloppua Sinulle.

ps. töistä kirjoittelen ja en muista salasanaani :D

Kirsi kirjoitti...

Mullakin on toi sama kyltti. Ihastuin siihen ennen joulua heti kun sen ekan kerran nettiputiikissa näin, ja ei kun tilaukseen. Siinä on vaan sitä jotain.

Leppoisaa viikonloppua!

Unknown kirjoitti...

Kiva kyltti - näin niitä myös Sellon Prismassa. Voi löytyä muidenkin Prismojen valikoimasta ympäri Suomea.

KatjaK/Ekaterina kirjoitti...

Nyt sain laitettua omaan blogiini kuvan omasta kyltistäni. Käy vilkaisemassa, jos ehdit.

;)

Sari kirjoitti...

Hei Ekaterina. Minä käväisen kurkkaamassa blogissani ja kiva, kun tulit lukijakseni ;-) Mukavaa viikonloppua myös sinulle. Tai pitäisikö sanoa sunnuntaita... Olemme mummilassa kyläilemässä, joten näin yömyöhään tulin itsekin vasta pistäytymään koneella.

Hei Kirsi. Just niin, tuossa taulussa kyllä on sitä jotain. Viikonlopputerkut myös sinne suuntaan!

Hei Tarja. Siis älä viitti, Prismassakin näitä? Oi joi... Täytyy kyllä sanoa, että Suomessa löytyy kaikkea ihanaa usein ihan lähi-Prismastakin ;-)

Ja Ekaterinalle vielä, että minäpä vielä kurkkaan tuon kuvan, vaikka sitten onkin jo kiiruusti mentävä nukkumaan. Huomenna tiedossa luistelua kolmessa polvessa jo heti aamusta, joten mamman pitää olla skarppina heti aikaisin. Itse en kyllä tiedä, arvaanko luistimille, sen verran huteraa oli pari viikkoa sitten meno...