2011-01-31

Elokuvia - Movies

Kävimme viikonloppuna mieheni kanssa katsomassa elokuvan The Tourist. Pääosissa Johnny Depp sekä Angelina Jolie. Näistä ensimmäinen yksi ehdoton suosikkini, jälkimmäisestä en aina osaa sanoa, onko rouva Brad Pitt suosikkini vaiko inhokkini. Elokuva itsessään oli melko tavallinen toimintasetti sekoitettuna pakollisella määrällä romanttista sävyä. Jolie näytti valkokankaalla upealta glamouria huokuvissa asuissaan, korkeissa koroissaan ja räiskyvänpunaisissa huulissaan. Arvaan, että moni elokuvasalissa istuva mies kuolasikin hänen catwalk-tyyliin keinuvan askelluksensa perään. Omanikin, luulen niin...

Johnny Depp oli saanut hiukan kiloja ympärilleen, en tiedä oliko syynä tämä tai joku toinen rooli (tai ehkä kyseessä oli vain luonnollinen painonhallinnallinen vahinko, jota kyllä epäilen), mutta siitä huolimatta hän oli omalla kummallisella tavallaan kiehtova. Mutta miten näiden kahden huipputähden kemiat sitten kohtasivat valkokankaalla, se oli pienoinen pettymys, tämäntasoisilta näyttelijöiltä. Hmph!

We went to movies with my hubby last weekend and saw The Tourist. In the main roles Johnny Depp and Angelina Jolie from which the first one is my personal favorite and the second one can"t always tell, if Mrs. Brad Pitt is on my fave or to hate list. The movie itself was very typical action movie mixed with the necessary romantic hues. Jolie looked ravishing with the glamourous clothes, high heels and red lips. I bet most of the men at the movies were drooling after her catwalk style, swinging walk. My own hubby too, I think...

Johnny Depp had gained some weight, I don't know if maybe for this or another role (or just by a weight watching accident, which I doubt), but still had all his weird kind of charm left. But did these two superstars have chemistry between them at the screen, that was a bit of a disappointment from two actors/actresses at this level. Hmph!

Ja montako tähteä tälle antaisin?

And how many stars I would give for this?

***Huomenna vietämme pikkuneidin kanssa tyttöjen päivää, istahdamme iltapäivällä junaan ja lähdemme katsomaan uutta Disney-animaatiota Tangled, eli suomennettuna Kaksin karkuteillä. Osallistuin joku aika sitten Kotivinkin lukijakisaan, joissa nopeimmin ilmoittautuneet saivat kaksi lippua kyseiseen ennakkonäytökseen (eri puolilla Suomea). Ja hii, ilokseni minä, joka en yleensä voita mistään mitään, voitin liput meille.

Mukavaa viikon alkua kaikille. Mulla taitaa olla yhteen haasteeseenkin vielä vastaamatta. Koetan saada aikaiseksi senkin pikapikaa.

Tomorrow we will have a girl's day out with my daughter and we will take the afternoon train to see the Disney animation Tangled. I participated in a competition in a finnish women's magazine where the fastest participants won two tickets to this preview (in several places in Finland). And hii, for my suprise, I who never wins anything, was one of the winners.

Have a nice week you all. I feel that still haven't answered one challenge I got. I try and do it asap.

14 kommenttia:

Signe kirjoitti...

Really want to see the Tourist, must get around to it soon :)

And a happy Monday to you!

PS: Your header is amazing!

Leena kirjoitti...

Kiva lukea pitkasta aikaa elokuva kommenttia ! Olen viela itse "King's Speech'n" lumoissa - tieda vaikka menisin katsomaan sen uudelleen. Touristia en kaynyt katsomassa, kun en valitettavasti tykkaa niin Deppista kuin Angelinastakaan.....tosin Venetsian maisemat ovat aina mahtavat.
Meille on luvattu kokonaista 25 tuumaa lunta seuraavan kahden paivan aikana - huh - sita jo odottaa kevatta taalla.
Terv. Leena

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minusta Kaksin karkuteillä oli oikein symppis elokuva :) toivottavasti pikkuneidin kanssa tykkäätte! Meillä ainakin upposi ;-)

Itsekin kirjoittelin juuri Touristista kun sen kävin viime viikolla katsomassa. En ollut ihan vakuuttunut ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Onnea voitosta! Mäkin yritin, mutta illansuussa kun yritin, niin kaikki Helsingin liput olivat jo menneet. Kertoile sitten, onko ok leffa ja voisiko vajaa 6-vuotiaan kanssa mennä sitä katsomaan.

Sari kirjoitti...

Hi Signe and thank you for leaving a comment here! I also wanted to see The Tourist, mainly because of Johnny Depp. It was an okay movie, was expecting a little bit more from those in leading roles, though.

Hei Leena. Kuninkaan puheen mieluusti itsekin katsoisin, vaan nykyisellä asuinpaikkakunnalla tuo leffavalikoima on ihan hivenen pienempi kuin siellä ison meren toisella puolen. Usein haaveilen istuvani jättisuurisa elokuvasalissa päivänäytöksissä, ihan itsekseni, vain minä, leveä tuoli, cupholderit ja hyvä elokuva. Oi joi... Siinä yksi asia, jota sieltä kaipaan!

Jos The Tourist ei edes ajatustasolla kiinnosta, niin en suosittele sitä. Ei mitenkään hirveästi säväytä, mutta joo, Venetsian maisemat, ne ovat upeita.

Päivi, huomasin, että IMDb:ssä Kaksin karkuteillä oli saanut yli 8pistettä, mikä lupaa jo hyvää. Luulen, että uppoaa myös meihin.

Pitääkin jossain vaiheessa kurkata sinun ajatuksesi The Touristista, hivenen oli pettymys. Olisin odottanut räiskyvää lempeä Deppin ja Jolien välillä, vaan ei. Ja niinkuin Jolie hehkutti, kuinka on aina halunnut näytellä Deppin kanssa ja sitten tuollaista menoa kankaalla... Pöh!

Hei Tuija. Mä olin kato kotiäidin tapaan heti aamusta liikenteessä tuossa arvonnassa, niin kerrankin onnisti... ;-) Juu, minä kertoilen, millaiselta elokuva vaikuttaa. Luulen kyllä, että on ihan hyvä leffa miltei 6-veelle. Mutta palaan uudestaan asiaan, kun olemme nähneet elokuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yks elokuvaintoilija lukee mielenkiinnolla =) . Mutta höh on se kyllä pettymys jos siellä ei kunnon räiskyvää lempeä ole hihi ;) ... Oi ihana juttu, että voitit ja varmastikin tytölle ihana asia ! <3

Sari kirjoitti...

Moi SuurellaSydämellä. Ehkä mulla oli liian isot odotukset, mutta hivenen kyllä petyin juuri tuon romanttisen osuuden kohdalla. Olisi ollut nii-in kiva nähdä noiden kahden räiskyvää lempeä. Sellaista, josta herra Pittkin olisi saanut kylmiä väreitä.

Et sellaista menoa vähän kaipasin... hih.

Suveliina kirjoitti...

Kiitos elokuvavinkinstä Sari! Tykkään kyllä itsekkin herra Deppin elokuva suorituksista. Täytyy laitaa korvantaakse =) Mukavaa viikkoa!

Anne-Marie kirjoitti...

Onnea voitosta!

Ajattelin,että jos kävisi katsomassa meidän 5v. kanssa..mutta kerro kun olet käynyt katsomassa tykkäisivätkö pienetkin pojat siitä:)Nyt pieni mies odottaa kovasti ,että menisimme katsomaan Jogi-karhun elokuvan.

Itse katsoin sen Crazy Heartin uudestaan..en tiedä miksi se kolahti niin ;-0

Anne-Marie kirjoitti...

ps. se kyltti Ebaysta tuli jo ja on aika kiva! Pääsi kodinhoitohuoneen seinälle odottamaan kesää ja huvimajaa ;-)

Mari kirjoitti...

Ton Kaksin karkuteillä meinaan mennä lasten kanssa katsomaan;) Johny Depp ei ikinä oo ollu mun lemppari! EN oikein edes tiedä miksi. Angelina Joliesta en oikein osaa olla mitään mieltä;) Kiitos postauksesta! Mua kiinnostaa nää leffajutut:)

Sari kirjoitti...

Hei Suveliina ja olepa hyvä. The Tourist on ihan viihdyttävä elokuva, muttei tosiaan mikään maailmaa vavisuttava kokemus, niinkuin voi varmaan jo ennakoltakin vähän arvata. Mutta Johnny Depp oli ihan ok, hänhän on vähän sellainen omalaatuinen näyttelijä, josta joko tykkää tai ei. Yleensä hänen roolinsa ovat kyllä jääneet mieleeni, eikä tämäkään ollut hassumpi suoritus, vaikkei nyt ollutkaan sieltä ihan kärkipäästä.

Hei Anne-Marie. Voin kyllä suositella Kaksin karkuteillä elokuvaa pojillekin. Ainakin tuolla salissa oli paljon poikiakin, niin isoja kuin pienempiäkin. Hauskoja kohtauksia oli paljon, vähän sellaista pelottavaakin, muttei liiaksi. Jännä ylläri oli, että elokuva nähtiinkin eilen 3D:nä ja se oli tyttärestä aluksi miltei liiankin jännää, mutta piti sitkeästi lasit koko leffan ajan kuiteskin päässä.

Crazy Heartin voisin minäkin katsoa toistamiseen. Minusta siinä on jotain koskettavaa ja todellista. Kaunis elokuva! Ja Colin Farrellkin siinä sivuosassa, nam!

Arvaa oisko kiva nähdä toi kylttisi sun... Hitsi, kun sulla ei oo sitä blogia... ;-)

Moi Mari, Kaksin karkuteillä oli oikein kiva elokuva. Äitikin tykkää hyvin tehdyistä ja värikkäistä animaatioista ja tämä oli just sellainen. Kiva tarina ja paljon hauskoja tilanteita. Ja vähän sellaista hellyyttävää romantiikkaakin, just lapsille sopivaa prinsessatyyliä...

Johnny Depp varmasti jakaa mielipiteitä. Minusta hän on aina ollut sellainen oman polkunsa kulkija ja siksi tykkään hänestä. Ei muovaudu sellaiseen perusfilmitähden rooliin sitten mitenkään. Ei ole ulkonäöltään mitenkään äärettömän komea, muttei kyllä missään nimessä rumakaan. Minusta varsin kiinnostava ja erikoinen tapaus. Taas Jolie, en oikein itsekään tiedä, mitä hänestä ajattelisin.

Kiva kuulla, että leffapostaukset kiinnostaa. Ajattelin kokeilla tätä nyt vaihteeksi tässä blogissa, kun aiemminhan kirjoitin leffoista Leffataivas-blogissa, mutta tässä nyt harkitsen, että herätänkö sen blogin henkiin vai kertoilenko leffoista täällä. Katsotaan...

Jutta kirjoitti...

No ompa mukava kuulla ettet niin tykännyt Touristista. Itse olen fanittanut Deppiä pitkään, mutta Angelina Jolie on aina kuulunut inhokkilistalle. En tiedä joku hänessä vain ärsyttää. Olen miettinyt että pitäisikö tämä silti raahautua katsomaan, mutta jutustasi ja kommenteista päättelin että ei. Nyt loppui jahkailu, kiitos siitä ;)

Sari kirjoitti...

Jutta, ihan sama täällä. Joku tuossa Joliessa tökkää. Nytkin oli siis niin glamouria uhkuvana tuossa roolissaan, vaan silti jätti minut kylmäksi. En tiedä, miksi tällaiset antipatiat. Deppistä olen kyllä aina pitänyt.

Tän voi hyvin katsoa sit vaikka DVD:ltäkin, jos haluaa.