2010-12-07

Linnan juhlat ja Helsinki -
Independence Day Gala and Helsinki

Monen ajatukset ovat varmasti vielä eilisissä Linnan juhlissa, joita mekin seurasimme silmä kovana. Kauniita pukuja, näyttäviä kampauksia ja tyylikkäitä pareja. Oli kiva nähdä myös tosi raikkaita värejä naisten pukuvalinnoissa. Tässä muutama kuva Ylen sivuilta, jotka mielestäni kuvaavat hyvin juhlatunnelmaa. Ja mukana Lauri Tähkä, yksi omista suosikeistani ;-)

Many of us must be thinking about the Independence Day Gala, which also we watched very seriously. So many beautiful gowns, gorgeous hairstyles and stylish couples. And it was nice to see so bright and happy colors in the gowns. Here are some photos from Yle Web pages that describe the atmosphere well. And also Lauri Tähkä, one of my favorites ;-)

Näissä pääkaupungin lumisissa maisemissa käväisin itsekin viime viikolla pikaisesti tyttären kanssa.

We also spend little time in these snowy and cold looking scenes last week with my daughter.

Kävimme Stockalla herkuttelemassa marenki- ja suklaaleivoksia.

We went to Stockmann to have some marengue and chocolate goodies.

Ja ihastelimme Stockmannin jouluikkunoiden loistoa.

And also admired the decorations in the Stockmann Christmas windows.Kuin jalokivirasiasta.

Looks like from the jewelry box.Niin paljon kaikkea ihanaa. Tätä kissaa tytär huokaili ikkunan äärellä pitkään, johon äidin piti jo huomauttaa, että eikös se meidän oma Lumi-kissa ole kuiteskin paljon kivempi.

So many pretty things. My daughter sighed after this cat, where mom had to remind her that isn't her own Lumi cat much better.
Käväisimme pikaisesti myös Riviera Maisonin liikkessä, jossa oli jo kovasti jouluilmettä. Myymälä oli täynnä kaikkea ihanaa, mutta pystyin hillitsemään itseni ja mukaani tarttui vain viimeisin kuvasto.

We also stopped by at Riviera Maison store, which was full of Christmas items. The store was filled with all those lovely things, but I was able to keep myself cool and only left with the latest brochure.

Ja taas on viikko vierähtänyt ja Joulublogissani kerron hiukan itsenäisyysillasta ja muutenkin viimeisiä kuulumisiamme, joihin kuuluu myös uusin ilonaiheemme, pulkkailu. Käyhän kurkkamassa ja kommentoimassa ;-)

And another week has already passed us by and in my Christmas Blog I tell about Independence day and our latest news which also includes our latest source of joy, sledding . Go check it out and leave a comment ;-)

8 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Onpas kauniita kuvia ;-)
Kivoja jouluisia ikkunoita Hesassa!Tuo Rivieran liike näyttää tosi kivalle(en ole itse käynyt..)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Stockmannin ikkunat ovat vähän liiankin houkuttavia, niin paljon ihanuuksia, mutta entäs ne hinnat. Huih!

Rivieran liike on kaunis ja tunnelmallinen. Ja ihan joulufiiliksissä jo sekin ;-)

Mukavaa viikon alkua myös sinne suuntaan!

Tuija N. kirjoitti...

Mäkin käyn aina silloin tällöin huokailemassa Rivieralla. Ja täytyy myöntää, että Stockmannin somistajat kyllä osaavat asiansa. Kävitkö Argos-hallin jouluosastolla? Mä käyn pari kertaa viikossa ihailemassa niitä ihania, erilaisia joulukuusenkoristeita. Toivottavasti tulevat joulun jälkeen aleen (ja niitä myös olisi jäljellä).

Sari kirjoitti...

Moi Tuija ja kiitos kommentistasi. Minä vähän yllätyin siitä, että tuo Rivieran kauppa oli verrattain pieni. Odotin jotain isompata... ;-)

Stockan somistajat ovat taitureita ja osanneet loihtia unelmia ikkunoihin. No käytiinhän me pikaisesti siellä jouluosastollakin ja hiplailtiin vaikka kuinka monia koristeita, mutta kun niitä on kantautunut tänne Suomeen maailman toiseltakin puolelta saakka, niin en sitten enää tohtinut tuolta mitään ostaa.

Muutama valkea peura jäi tosin näin jälkikäteen harmittamaan. Ne olisin voinut kyllä napata mukaani. Hmm, olisipa tosiaan kiva nähdä, millaisia tuotteita jää vielä alemyyntiin? Sinne saattaisin itsekin suunnata.

Anonyymi kirjoitti...

Huokailen ihaillen noita kuvia... ja varsinkin herkkuja ;) !

Sari kirjoitti...

Moi SuurellaSydämellä ja kiitos. Oli kiva, tosin pikainen visiitti Helsinkiin. Ja herkut, ne maistuu aina. Tuo suklaamoussekakku oli kyllä niin suussasulava, että oi joi... :-)

Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Aurinkohattara kirjoitti...

Kylläpä vain näyttää Helsinkikin kauniilta!
Ihania herkullisia kuvia.... :)

Anonyymi kirjoitti...

Hello to all, how is all, I think every one is
getting more from this website, and your views are nice in
favor of new visitors.

Have a look at my weblog: click here