2010-11-16

Keittiö ja jotain pientä joulustakin -
Kitchen and some Xmas stuff

Viikonloppuna vietimme kolmessa polvessa isänpäivää ja tyttäremmekin sai muistaa sekä isäänsä ja isoisäänsä vanhempieni tullessa meille viikonlopun viettoon. Paluu arkeen tapahtuikin heti samantien maanantaina, kun mies lähti työmatkalle pohjoiseen. Kiirusta piisaa muutenkin, sillä olen tässä koettanut pähkäillä ja selvittää, mitä teen oman tulevaisuuteni suhteen. Koetan pysyä positiivisena, vaikka tiedänkin, että omalla alallani työnäkymät eivät ole tällä alueella ehkä kaikkein parhaimmat. Niinpä olen alkanut pohtimaan myös jatkokouluttautumista. Toivon mukaan minulla on asioista jo hivenen parempi visio heti ensi vuoden alussa, jolloin haluaisin jo jotain muutosta elämääni.

We celebrated Father's Day last weekend (in Finland we celebrate it in the late fall whereas in U.S. it is in early summer). Well yesterday we returned to the normal routine and dad went to a business trip to the north. My life seems busy in other ways too, since I am trying to figure out what to do with my own future. I try to stay positive, even though in my field the work situation is not best possible in this area. I have also thought about studying, but I am hoping to have a better view of things early next year. That is the turning point when I wish to have some changes in my life. Hopefully!

Näpsäisin tänään pari kuvaa uuden kotimme keittiöstä. Keittiö on kokonaan avointa tilaa ja aukeaa tästä suoraan ruokailutilaan ja edelleen olohuoneeseen. Siis vähän samalla tapaa kuin vanhassa kodissammekin, sillä poikkeuksella, että keittiö on selvästi pienempi, auts!

Niin ja... noi kalusteet on koivunväriset. Toinen auts! Ei ehkä mun most favorite väri, mutta arvatkaapa olenko jo tuumaillut niiden uudelleenmaalausta. Jaa että millä värillä? Arvannet kai sen. Valkoista maalipintaa olen ajatellut ja ehkä jotain muutosta myös noille työtasoille. Mutta toisaalta olen nyt jo ihan tykästynytkin tähän värimaailmaan, joten tämä remppa ei ehkä ihan pikimmiten ole käynnistymässä.

I took two pictures of our new kitchen. It opens up to our dining area and also to our family room. So it has some similarities with our old kitchen in U.S. With the exception that the old kitchen was more spacious, auch!

And also... the cabinets are birch color. Another auch! Not my most favorite color I have to say. So I have found myself thinking about new colors and painting the cabinets... Oh, what color? I guess you already know. I been dreaming about white surfaces and maybe doing something about the counters also. But well, on the other hand I have grown to kinda like this color mixture, so I guess this change can wait a little.

Joulubloginikin päivittyi taas Kotilieden webbisivuilla . Tällä kertaa esittelen siellä muutaman joulukortti-idean ja tosi yksinkertaisen jouluisen lumipallokoristuksen.

My Christmas blog was also updated today in Kotiliesi Magazine's Web pages. . This time I gave couple of Christmas Card ideas and also revealed one very easy snowball decoration idea.

17 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oikein kivalle näyttää keittiönne! Oikeastaan tykkään tuosta koivunväristä, onhan ne vaaleat :)
Nyt menen kurkkimaan joulublogiasi!

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari. Ensin en tosiaan tykännyt tuosta koivunsävystä tipan vertaa, mutta nyt jo menee..tteleee... ;-) Juu, sinne vaan joulublogiin kurkkailemaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ai, mä just taas katsoin että onpa tosi nätit ja raikkaat koivukaapit =) Lisäesittelyä uudesta kodista!

Sari kirjoitti...

Hei anonyymi. Alussa en oikein näille kaapeille lämmennyt, mutta nyt ne eivät enää ota silmään samalla tavalla. Ja mies on sitä mieltä, ettei niihin kajota. Joten... Nähtäväksi jää. Ja kodin lisäesittelyä tulee jatkossakin... ;-) Mukavaa viikon alkua sinulle!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Suloinen punakuono :) Kivan valoisalta näyttää keittiö vaikka ymmärrän kyllä sen valkoisen kaipuun :) Nyt kiepsasen vielä joulublogin kautta. Oikein mukavaa viikon jatkoa♥

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään keittiöstänne ! Ja kiitos jouluaskarteluvinkeistä; pitää kokeilla tuota lumipalloa itsekin =) !

Saara kirjoitti...

Minäkin ymmärrän sen valkoisen kaipuun, mutta ei tämäkään huonolta näytä. Päinvastoin, kaunis ja avaran näköinen. Odotan jo uusia kuvia kodistanne.:)
Ihanaa loppuviikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Punakuono on mun ehdoton lemppari, myös joululauluna ;-) Keittiö on ihan toimiva, tuo väri nyt tietty on vähän sivuseikka, jos ajatellaan asiaa vaikka ruoanlaiton vinkkelistä, kuten mieheni tekee... Mutta kun tää on nii-in tätä aina...

Moi Suurellasydämellä. Ja kiitos, kyllä mäkin siis ihan yleisellä tasolla tykkään meidän keittiöstä, nää värijutut nyt on vaan tällasta hömppää turhamaisuutta ehkä jopa...

Siis toi lumipallokoriste on niin helppotekoinen, ettet usko!

Moi Saara, valkoinen on vaan keittiössä niin kiva! Mutta tosiaan, olen alkanut jo tähän koivunkin sävyyn tottumaan. Välillä vaan tuntuu, ettei olis vähän villiä tää kaikki värileikki, vaikka suht maanläheisissä väreissä mennäänkin. Mut kun on lattiassa eri sävyy, sit valkoista, koivua, värikästä tasoo, rosteria jne.

Vaikka noh, onhan tää siis nyt tosiaan ihan maailman tärkein juttu, mä jo itsekin nauran kohta tälle mun ns. ongelmalle... ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Kauniilta ja avaralta näyttää..ja vaalealta ;-)
Ymmärrän kyllä tuskaasi :)
Meillä uudessa kodissa on vaniljan väriset keittiökalusteet ja ensin olin vaihtamassa oitis(haluaisin puuta..) mutta nyt on silmä tottunut ja makukin vaalentunut..että kyllä se siitä ;-)
Täytyy kurkata vielä jooulublogi,mukavaa loppuviikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Voi olisipa minunkin ongelmanani vaniljan väriset keittiönkaapit... ;-) Tai siis, minun kohdallani ne eivät siis taitaisi olla mikään ongelma. Ihmeessä kurkkailemaan myös joulublogiin. Ja terkut myös sinne suuntaan!

Tuija N. kirjoitti...

Mullakin on tämä "valkoisen keittiön kaipuu", mutta itse asiassa tuo teidän keittiö kyllä näyttää oikein hyvältä. Joten älä hätiköi! Jos vielä puolen vuoden jälkeen kovasti ärsyttää, niin sitten pensseliä kouraan.
Lisäkotivalokuvia odotellen,
Tuija

Sari kirjoitti...

Hei Tuija. No joo, mikähän se siinäkin valkoisen kaihossa oiein on. Mutta siis, kyllä mun silmä on jo alkanut tottumaan tuohon vaaleaan koivun sävyynkin. Eli katsellaan... Ja lisää kuvia tulossa, pikkuhiljaa.

Viikon jatkoja!

-J- kirjoitti...

Ihana tuo sinun joulublogisi Kotiliedessä! Ja edellisessä postauksessa niin kauniita kuvia olohuoneesta. Jään lukijaksi :)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kaunis ja raikas keittiö! Tuolla ihan mieluusti puuhailisin :)

Sari kirjoitti...

Hei J ja kiitos sinulle mieltä lämmittävästä kommentistasi ;-) On aina ilo saada uusia lukijoita blogiini ja kommentit ovat aina tosi tervetulleita nekin!

Hei Marie Elisabeth. Ja kiitos, kyllä tämä keittiön ilme tosiaan on kaiken kaikkiaan hyvin vaalea ja itse pidän sen avoimesta layoutista, eli mitään radikaaleja muutoksia tuo tila ei edes kaipaa. Saa sitten nähdä, tuleeko siihen maalipensseliin jossain vaiheessa tartuttua. Ei mitenkään kauhea kiirus, pitää myöntää...

Mari kirjoitti...

VOi miten ihanalta teidän uusi koti näyttää! Onnellisia hetkiä sinne:)

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos kommentistasi. Nyt vasta hoksasin sen täällä. Kaikkea hyvää myös teille, toivottavasti te saatte rempattua ihanan uuden talonne jouluksi!