2010-10-05

Voikukat - Dandelions

Muistin juuri, että muuttokontissamme tulee myös muutamia viime hetkellä USA:sta tilaamiani seinätarroja. Kuten tämä voikukka-sellainen. Mies oli kummissaan, kun postilaatikkoon rupesi putkahtelemaan tarraputkiloita toisensa perään ja muistanpa elävästi kun hän soittaa minulle tyyliin: Mitä ihmettä sää oot taas menny tilaamaan? Hmm... No tietty näit tosi tärkeitä seinätarroja.

Miehet...

I just remembered that there are also some wall stickers in our container, which I ordered right before I left USA. Like these dandelions. My husband was totally out, when those tubes started to fill our mail box. He was calling me like: What on earth you have ordered again? Hmm... Well of course these totally important wall stickers.

Men...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömiä, ottaisin heti ;O)

lumiomena kirjoitti...

Kaunista ja leikkisää!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Miehet, miehet :D) Ihanat leijailevat haituvat :)

Anne-Marie kirjoitti...

Joo-o ,aina ei mene miesten ymmärrykseen,että ne ovat tuiki tarpeellisia ;-)
Kaunis tuo voikukka.Itse olen hurahtanut teksteihin..

tiina { fanni ja kaneli } kirjoitti...

Tosi hienoja. Ja tärkeitä!:)

Sari kirjoitti...

Moi Mikaela ja kiva nähdä sua täällä ;-) Oot ehkä huomannut, et mun leffabloggailu on jäänyt ihan hävettävän vähälle, mutta kunhan tästä nyt kotiudutaan oman katon alle, niin jospa sekin blogi heräisi taas eloon ;-)

En ole nähnyt tätä tarrasysteemiä vielä livenä, mut toivon sen olevan yhtä kiva myös luonnossa.

Hei Lumiomena. Ajattelin hankkia uuteen kotiin jotain tällaista keveää ja ilmavaa, menee luultavasti tyttären huoneeseen tai sitten eteisen seinään.

Moi Heidi, niinpä niin. Miehet ne ei aina ymmärrä meidän naisten "juttuja".

Moi Anne-Marie. Juu, ei ne miehet aina meinaa nähdä erityistä pointtia tällaisille tarraostoksille. Aiheuttavat lähinnä pientä muminaa.

Hei Tiina, nimenomaan ihan hirmuisen tärkeitähän nämä ovat... ;-)