2010-10-04

Pyramidi - Pyramid

Olen käynyt kirpparilla täydentämässä pöytääni harvase päivä ja olen siinä sivussa itsekin tehnyt muutamia hauskoja kirppislöytöjä. Tänään oli sitten jo aika kerätä loput kirppiskamat veks ja arvatenkin taas löytyi jotain kivaa kotiinkannettavaa... Taidan olla parantumaton kirppareiden suhteen...

I have visited a local flea market on a regular basis to update my own table and while doing that I have also made some funny flea market finds of my own. Today was time to pack up all the rest of the stuff left at my table and of course I found some nice things to carry home... I guess I am hopeless when it comes to flea markets...


Tämä V Ä R I K Ä S hienomotoriikkaa ja keskittymistä vaativa (myös meillä aikuisilla) eläinpyramidi-peli oli yksi löydöistäni. Pelissä seikkailevat sulassa sovussa niin lampaat, pingviinit, käärmeet kuin krokotiilitkin. Tämä ihanuus oli tarjolla kohtuuhintaan ja vielä aivan avaamattomassa laatikossa. Joten matkaan lähti hetimiten.

This C O L O R F U L fine motorically and on concentration level challenging (also for us grown ups) animal pyramid game was on of my finds. In this game all the animals like lambs, penquins, snakes and crocodiles play together nicely. This loveliness was very reasonably priced and it was unopened. So this went with me.

Ihanan viihdyttävä ja hauska peli koko perheelle, jonka parissa kuluu helposti tunti jos toinenkin. Oiskohan tää ollut illan paras pyramidi-viritelmä. No ainakin yksi niistä monista ;-) Tästä tuli heti meidän uusi lemppari!

Niin ja lautapelien ystävänä olen utelias kuulemaan, mikä on teidän perheenne ehdoton suosikki?

So entertaining and funny game for a whole family, which captures you for an hour or two. I guess this one was one of the best pyramids of the evening. This became our new favorite immediately!

And being a friend of board games I am curious to know if your family has a favorite game?

13 kommenttia:

jenni kirjoitti...

Tuota samaa peliä meilläkin ahkerasti pelataan. On sopivan haastava sekä lapsille että aikuisille. Teit hyvä löydön :)

Sari kirjoitti...

Moi Jenni. On kyllä huisin hauska peli ja täytyy myöntää, että äidistäkin on hauska tasapainotella puueläimiä pyramidiin :-) Mukavaa tiistaita sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Onko tuon pelin nimi Pyramidi?Näyttää hauskalta!
Meillä oli pitkään lempipelinä Blokus,lapsetkin ovat uskomattoman hyviä taktikoijia ;-)

Aarre kirjoitti...

Kiva peli. Meillä pelataan paljon lautapelejä, joista tällä hetkellä suosikkina on Kanin loikka, joka löytyi kirpparilta viiden euron hintaan aivan uudenveroisena.

Ilona kirjoitti...

Meiltäkin löytyy tuo peli, mutta keskimmäisen (3-v.) pinna ei vielä riitä sen pelaamiseen..

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Pelin tarkka nimi taitaa olla Eläinpyramidi. On tosi kiva peli, joka sopii koko perheelle. Pelissä tarvitaan jo jonkun verran sorminäppäryyttä, 6-veemme on juuri sopivassa iässä tällaisen pelaamiseen. Ihan pienille voi olla liian haastava.

Blokuksesta en ole kuullutkaan. Pitääpä otta selville, millainen peli tuo on. Kiitos vinkistä!

Moi Aarre. Kaninloikka on kanssa kiva peli, jonka tyttäremme sai joululahjaksi toissa jouluna. Sitäkin ollaan pelattu usein. Teitpä kyllä edullisen löydön sinäkin, Kaninloikkakin kun taitaa maksaa uutena reilut 20 euroa. Yksi kiva peli on myös Piikkisiili.

Hei Ilona. Ymmärrän kyllä hyvin, ettei 3-vuotiaalla riitä välttämättä kärsivällisyys tähän peliin. Vaatii jo aika tavalla keskittymistä ja on välillä meidänkin 6-vuotiaalle haastava. Mutta hän voisi pelata tätä peliä tuntitolkulla, kun pääsee vauhtiin.

Anne-Marie kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyy etsiä vaikka pukin konttiin ;-)
Löysin netistä,että Eläinpyramidi on ollut vuoden 2008 peli ja Blokus 2003.

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Joo, unohdin mainita, että Eläinpyramidi on tosiaan palkittu vuonna 2008 vuoden pelinä. Ja siis myös tuo Blokus muutamaa vuotta aiemmin.

Minä puolestaan taidan pistää tuon pelin korvan taa pukinkonttia ajatellen... ;-) Mukavaa keskiviikkopäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei pahemmin perhepelejä harrasteta, koska olemme aikuispari, mutta tukilasten kanssa pelaamme Blokusta ja Skibboa (näppärä myös reissussa), myös Carcassonne (tästä myös lasten versio)onnistuu heidän kanssaan. Aliasta pelaamme heidän kanssaan siksi, että sanasto karttuisi (äidinkieli tuotta haasteita). Scrabblea olemme myös miettineet.

Omat suosikkini ovat mm. Puerto Rico, Dominion, Thurn und Taxis, Stone Age -Kivikausi, ja Menolipun (tämäkin onnistuu hieman isompien lasten kanssa) eri variaatiot.

-Anni-

Sari kirjoitti...

Hei Anni ja kiitos ihanan monista pelivinkeistä! Noista osa oli minulle aivan tuntemattomia, joten pitää heti googlettaa.

Arvokasta työtä teette tukilasten parissa, siitä hatunnosto teille! Minä pidän myös Menolipusta, en ole hoksannutkaan, että sitä voisi ehkä jo pelata tyttärenkin kanssa.

kioto kirjoitti...

Moikat uuteen blogiin. Ensivierailulla siis. Tuliaiseksi toin linkin omaan blogiin, jossa kävin läpi omia lempparipelejäni. Tuon jälkeen olen innostunut mm. Blokuksesta ja A&Ö juniorista.http://kioto.vuodatus.net/blog/2386264/pelivinkkeja-pitkiin-sisapaiviin/

Anonyymi kirjoitti...

If you experience some emotional or physical problems in your life it
can soon be seen in the condition of your hair, using natural and organic
products aids in the recovery of your hair. Right away register
your GHD curly hair straightener concerning the GHD webpage so that you just can
enact the 2-year ensure as well as to look
at to make certainyours is genuine. Its intention is to offer
you ideal cosmetics which are safe and substantial in quality,
all the way through the world.

Also visit my site hair products

Anonyymi kirjoitti...

It is through the use of this medium that they wish to make in roads in the communications market.

Clearly, however, newspapers need to try harder to take advantage of
new technologies to tell their stories in ways that attract and involve
readers, young or old. Such a benign amalgam is the only realistic hope for reconciliation.
However, the English newspapers are much central to urban areas.
Once the symphony begins, Paul loses himself in the sound as he had in the stuff exhibited in the picture gallery.


Here is my web-site - click here