2010-10-04

Uudet tuolit - New chairs

Uskaltauduin ostamaan Huutonetistä uudelle pöydällemme kaveriksi kuusi ruokatuolia. Ensimmäinen kerta, kun huusin huonekaluja netistä ja hiukan hirvitti, kun ensin ajoimme kaksi tuntia, jotta edes näkisimme tuolit livenä.

Myyjä tosin vakuutteli jo etukäteen, että tuolit ovat täysin uutta vastaavat, tahrattomat ja hyväkuntoiset, joten uskalsin ottaa riskin.

I was brave enough to buy dining chairs from a finnish auction netsite. First time for me to buy furniture like this and I was a bit scared, since we first had to drive for two hours to even see them live.

The seller had already convinced me that these chairs are like new, spotless and in very good condition, so I took the risk.

Mutta olin kyllä tosi tyytyväinen ostokseeni. Vajaan kahden upouudin tuolin hinnalla saimme nyt kotiimme kuusi täysin uudenveroista tuolia, kaksilla päällysillä. Nuo tummanruskeat nahkapäälliset tosin jäävät luultavimmin aikas vähälle käytölle, mutta nuo luonnonvalkoiset matchaavat kivasti uuden pöytämme kanssa.

But I was so satisfied with my purchase. For the price of less than two new chairs we got these six (that look and feel like new), with two different covers. Those dark brown leather ones are probably going to be less in use, but those natural white ones match our new dining table perfectly.Minä se sitten jo heti rupesin ideoimaan näihin pellavaisia päällisiä, jotka näyttäisivät ihanalta erityisesti jouluna. Saa nähdä, ennätänkö ja ennen kaikkea, osaanko... ;-)

Now I already have an idea to sew linen covers which would look nice especially at Christmas. Let's see if I have enough time, and more than that the skills to do them...
;-)

9 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kauniit tuolit! Onnea hyvästä ostoksesta!

Sari kirjoitti...

Moi Sooloilija ja kiitos kommentistasi. Monen vaihtoehdon joukosta päädyimme lopulta näihin. Muunneltaviin ja ehdottomasti kaikkein edullisimpiin tuoleihin... ;-)

Fräulein Klein kirjoitti...

Beautiful chairs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big Hugs,
Yvonne

Joana kirjoitti...

Ihanat tuolit, tyylikkäät! jännityksellä jään odottamaan kuvaa koko pöytäryhmästä.

Sari kirjoitti...

Hi Yvonne. And nice to see you here! Thanks, I really like the simplicity and a bit more modern look of these chairs. Have a nice day!

Hei Joana ja kiitos. Päädyin hiukan yksinkertaisempaan malliin kuin mitä ensin ajattelin. Rottinki oli eka vaihtoehto, mutta ei ehkä lapsi- ja kissaperheessä ole se kaikkein järkevin valinta... ;-)

Minäkin täällä jännään, miten pöytä ja tuolit käyvät yhteen. Pöytä kun on vielä myymälässä, josta haemme sen parin viikon päästä.

Esmeralda kirjoitti...

Kauniit tuolit! Minäkin odotan kuvaa kokonaisuudesta :)

Aurinkoista viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Esmeralda ja kiitos. Voi ei, niin odotan minäkin. Siis ihan jo sitä, et miten nää livenä toimii. Nyt kun ostin sekä pöydän että tuolit ihan erikseen.

Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Ihanat tuolit! Hyvä kauppa ;-)
Jäämme odottelemaan lisäkuvia kokonaisuudesta ;-)

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie ja kiitos. Minua kyllä oikeasti hiukan hirvitti, kun lähdimme miehen kanssa ajamaan näitä hakemaan. Siinä taisin sanoakin jotain sellaista, että entäs jos ovat ihan kauheat... ;-)

Lisäkuvia tulossa jonkun viikon kuluttua...