2010-10-01

Vanhoja ja uusia maisemia - Old and new landscapes

Flunssanikin alkaa jo helpottamaan sen verran, että olen uskaltautunut muutamana aamuna kävelylle. Ja tämä viimeinen syyskuun viikko on kyllä ollut niin kaunis ja aurinkoinen, että on ollut aivan ihanaa päästä vähän ulkoilemaan.

My cold is a bit milder (thank God!) and I have started going on walks in the mornings again. And this last week of September has been so beautiful and sunny that it has been wonderful to be able to go outside.

Nämä maisemat löytyvät vanhempieni kodin läheltä. He asuvat rauhallisella asuma-alueella, aivan luonnon äärellä. Näitä polkuja pitkin astelin itsekin aina 17-vuotiaaksi saakka. Niin ja nyt näitä polkuja on tallattu jo parin kuukauden ajan, sillä olemme majoittautuneina vanhempieni luona, kunnes pääsemme asettumaan omaan kotiin.

Tämä päätös perustui siihen, että tyttäremme saa näin mahdollisuuden viettää aikaa isovanhempiensa kanssa, joita on tähän saakka nähnyt vain kerran vuodessa. Ja onhan tämä itsellekin helpompaa, kun on tukijoukot vieressä, miehen matkustellessa jatkuvasti. Väliaikainen asuminen omien vanhempien luona väliin kuitenkin vähän rassaa näitä pienenpieniä hermojani, meillä kaikilla kun on omat menomme, tapamme ja omat luonteenpiirteemme. Tai siis, luonteeltamme taidamme kaikki olla samanlaisia tulisieluja, joten...

...pieniltä yhteydenotoiltakaan ei olla vältytty, mutta kyllä tämä järjestely on kaiken kaikkiaan toiminut oikein hyvin. Vaikka täytyy heti samaan hengenvetoon myöntää, että haaveilen jo kovasti uudesta ja tulevasta kodistamme... :-)

These landscapes can be found close to my parents house. The live in a very peaceful neighborhood, right next to the forests and nature. These paths are very familiar to me and I walked here until the age of 17. And now we are walking on these same paths for a couple of months until we end up to our new home. This temporary living arrangement at one's own parents can sometimes be a bit frustrating, since se all have our own things to do, our ways to do them and our personalities. Or should I say that we all are fire crackers,so...

...we have also had some arguments, but I have to say that overall this arrangement has been good, even though I have to admit that I am more than ready to move to our own home ;-)

Ja jo ihan pian (vaikkakin minusta nämä viimeiset viikot tuntuvat matelevan H I R M U I S E N hitaasti) pääsemme astelemaan tämän kodin nurkille. Tässä tytär on mummin kanssa talossa ensi kertaa näytössä ja se taisi olla rakkautta ensi silmäyksellä.

And so very soon (even though I feel that these last weeks have past S O slowly) we will be walking on the paths close to this home. Here my daughter is with her grandma to see the house for the very first time and I think it was love at the first sight.

Talo ei ole suuren suuri, vaan ei myöskään pienen pieni. Meidän kokoiselle 3-henkiselle perheelle tämän talon voisi sanoa olevan juuri sopiva. On nurmea, on kauniita istutuksia, paikka kasvimaalle, viisi huonetta (ja yksi bonus; mahdollisuus laajentaa kellarikerrokseen, jonne olemme suunnitelleet alustavasti tummasävyistä leffahuonetta), tilava kodinhoitohuone, kiva keittiö ja se SAUNA!

The house is not the biggest nor the smallest either. For a family of three this is just the right size. There is lawn, beautiful plants on the yard, five rooms (and one bonus; chance to build and extra room at the basement floor where I have already planned to build a dark colored movie room), roomy utility room, nice kitchen and SAUNA!

Tontin reunalla on autokatos ja lämmin varasto, joka tulee varmasti alussa olemaan täynnä tavaraa, kunnes jokainen esine ja huonekalu löytää paikkansa.

Mukavaa viikonloppua sinulle! Minä jatkan haaveilua...

At the edge of the lot there is an open garage and warm storage unit, which will probably be awfully full until all the things and furniture have found their places.

Have a nice weekend! I keep on dreaming...

286 kommenttia:

1 – 200 / 286   Uudempi›   Uusin»
Tuija N: kirjoitti...

Ihanalta näyttää!

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuija. Saitko muuten mailini? Vai menikö vanhaan osoitteeseen?

Teija kirjoitti...

Näyttää valtavan kivalta, kauniilta ja siistiltä. Joudutteko tekemään remppaa laisinkaan? Ainakin ulkoisesti näyttää aivan ihanalta!

Iloa viikonloppuun!

Johanna kirjoitti...

Kaunis uusi koti. Kylla tuolla kelpaa asua.

Mari kirjoitti...

Näyttää ihanalle! On teillä jännät hetket :) Mukavaa viikonloppua!

Heluna kirjoitti...

Onnea uudesta kodista! Ja ihanan suloinen kissa. Tais olla MELKO pitkäaikaisen haaveen toteutus;)

Sari kirjoitti...

Hei Teija ja kiitos. Kyl me hiukan aiotaan rempatakin. Lähinnä tapetointia ja maalaushommia. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Moi Mari ja kiitos. Sisällä on tosin hiukan hommaa, mutta pääosin on kyllä ihan muuttovalmis. Ja on tämä jännittävää ja melko pitkäveteisen oloistakin, kun ei pääse muuttamaan. Viikonlopputerkut myös sinne suuntaan!

Hei Heluna ja kiitos. Kun nyt vaan pääsisi jo kohta muuttamaan. Jos muistat, niin en ole ehkä ihan kärsivällisintä sorttia, edelleenkään... ;-) Ja ihan oikein arvasit, sillä kissanpentu, se on tosiaan ollut haaveissa jo MELKOISEN pitkään... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Jees! Ihana talo ja piha. Toivottavasti laitat tähän blogiisi paljon juttuja teidän asettumisestanne sinne Suomeen, sekä kuvin että sanoin. Kiinnostaa kovasti, kuten varmaan tiedätkin.

Meillä on jo täällä ihan siedettävät ilmat, voi jo ulkonakin olla. Syksy siis saapuu vihdoin tännekin, se on suuri helpotus sen viheliäisen kuumuuden jälkeen.

Minä olen yrittänyt seurata uusia sarjoja telkkarista, mutta mitään mullistavaa uutta ei tunnu olevan ohjelmistossa. Same old, same old :).

Terveisiä kotiin!

t. entinen naapuri Appalachian Wayltä.

Sari kirjoitti...

Moi sinä ihana ex-naapurini! Lupaan laittaa kuulumisia ja kuvia jatkossa, kunhan nyt päästäisiin asettumaan tuonne uuteen kotiin.

Nyt kaikki tuntuu vielä niin väliaikaiselta ja mulla jo hirvee palo päästä laittamaan kotia.

Kiva kuulla, että ne kovimmat helteetkin ovat jo takana siellä suunnassa. Mulla olis muuten pientä ostoslistaa, jonka ajattelin sulle mailailla lähiaikoina, jos vaan sopii...

P kun on tulossa työmatkalle sinne luultavasti jo melko lyhyenkin ajan kuluessa.

Siellä taitaa jo mennä American Idolit ja kaikki vanhat lempparitkin. Näkyi olevan Lopez ja Tyler uusina tuomareina. Oletko seurannut?

Ensi kesänä sitten heti tuutte meille kyläilemään!

Mukavaa loppusyksyä ja terkut myös M:lle!

Anne-Marie kirjoitti...

Kauniilta näyttää,mutta olenpa varma,että sisällä tulee olemaan vielä paljon kauniimpaa ;-)

Vielä hetki..kyllä se muuttopäivä pian tulee!

Hanna kirjoitti...

Tosi kivannnäköinen talo ja ihanan iso pihapiiri.

Kaunista syksyistä viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Laita vaan listaa tulemaan, teen asian hyväksi sen minkä osaan :).

American Idolsithan näkyvät vasta joskus ensi vuoden puolella, nyt on menossa se tanssiohjelma ja uudet sarjat ovat alkaneet.

Tuleeko työmatkalainen meille asumaan, oma huone on ja ruokakin tulee talon puolesta? Kertoisitko tämän hänelle :).

t. R

Sari. kirjoitti...

Ihastuttavaa ♥

Sari. kirjoitti...

Ihastuttavaa ♥

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kauniista kommentistasi. Toivon mukaan sisälläkin tulee olemaan tunnelmallista. Nyt tuo kaikki tuntuu vielä niin kaukaiselta ja hirvittää jo se kaaos, mikä on edessä, kun muuttokonttia ruvetaan purkamaan...

Hei Hanna ja kiitos kommentistasi. Minä itsekin tykästyin pihapiiriin, jossa on tyttärelläkin tilaa kirmata. Mukavaa syksyistä maanantaita sinulle!

Moi R. Mä voisin pientä listaa alkaa sutaamaan, ei mitään ihmeitä, muutamia cravings tuotteita nyt täs tulee ensinnä mieleen...

Idolsit eivät siis ole viel alkaneet. Dancing w the starsistahan on oma versionsa tääl Suomessakin. Pitääpä kurkkaa, ketä Amerikan versiossa kisaa.

Kerron P:lle tarjouksesta! En tiedä vielä tarkkaa ajankohtaa ja aikaa, jonka hän on aikeissa siellä olla. Mutta selvinnee lähiaikoina. Melkoista lentoa tuo hommeli näyttää joka tapauksessa olevan...

Hei Sari ja kiitos sinulle kivasta kommentistasi!

Sooloilija kirjoitti...

Talo on suloinen ja ihana metsä taustalla!

Äitisi on tosi nuorekkaan näköinen!

Anonyymi kirjoitti...

valium online valium not working - valium 10 mg side effects

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online no prescription cod tramadol and ultram recovery room - buy tramadol online overnight usa

Anonyymi kirjoitti...

ativan online ativan use in elderly - ativan addiction and withdrawal

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online reviews tramadol hcl 25 mg - tramadol high feeling

Anonyymi kirjoitti...

where to buy tramadol online tramadol hcl online pharmacy - buy tramadol with a mastercard

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol hcl tab 50mg side effects - tramadol hcl veterinary use

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online without a prescription can buy tramadol online usa - tramadol hcl contraindications

Anonyymi kirjoitti...

purchase tramadol online pharmacy for tramadol - tramadol hcl naproxen

Anonyymi kirjoitti...

buy ativan online ativan withdrawal dry mouth - lorazepam 1 mg purepac

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol high doses - tramadol online usa

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online klonopin 2 mg erowid - starting dose of klonopin for anxiety

Anonyymi kirjoitti...

buy ativan online generic ativan reviews - buy ativan with no prescription

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol hcl usage - tramadol hcl 50mg dosage

Anonyymi kirjoitti...

klonopin online klonopin for anxiety and depression - klonopin vs alcohol

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online ambien generic pill shape - cheap ambien lighting tv

Anonyymi kirjoitti...

generic ambien ambien best price - zoloft ambien and alcohol

Anonyymi kirjoitti...

buy cheap tramadol order ultram online no prescription - tramadol yahoo answers

Anonyymi kirjoitti...

cheap ambien online generic ambien online + no prescription - ambien dosage amounts

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online where to buy tramadol forum - buy tramadol online no prescription usa

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol 50 mg image - tramadol next day

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online klonopin withdrawal schedule - blue klonopin 64

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol cod online tramadol dosage equivalent - buy tramadol online 100mg

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online ambien sleep quality - buy ambien in canada

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol no prescription how to order tramadol c.o.d - tramadol dosage bnf

Anonyymi kirjoitti...

buy ativan online ativan high how much - died ativan overdose

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online no prescription buy ambien online overnight delivery no prescription - generic ambien online + no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy cheap tramadol buy tramadol for dogs online - tramadol withdrawal runny nose

Anonyymi kirjoitti...

soma carisoprodol soma muscle relaxer 350 mg - soma medication interactions

Anonyymi kirjoitti...

ativan online ativan side effects alzheimer's - ativan withdrawal success stories

Anonyymi kirjoitti...

generic tramadol tramadol high review - tramadol 200 er

Anonyymi kirjoitti...

buy ativan ativan withdrawal dry mouth - lorazepam 1 mg purepac

Anonyymi kirjoitti...

cheapest soma do soma bras fit - street cost for soma

Anonyymi kirjoitti...

tramadol overnight shipping buy tramadol online pharmacy - generic tramadol dogs

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol buy tramadol online 100mg - discount tramadol online

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol in florida tramadol hcl 50mg buy - buy tramadol with mastercard

Anonyymi kirjoitti...

generic ambien ambien cr generic fda - ambien and omeprazole drug interactions

Anonyymi kirjoitti...

buy ativan online ativan vs xanax flying anxiety - death by ativan overdose

Anonyymi kirjoitti...

purchase soma soma pills sleep - order cheap soma online

Anonyymi kirjoitti...

generic tramadol tramadol ultram over counter - cheap 100mg tramadol

Anonyymi kirjoitti...

generic tramadol does tramadol hcl 50 mg contain acetaminophen - tramadol buy online usa

Anonyymi kirjoitti...

buy generic tramadol no prescription tramadol 50mg how many to take - buy tramadol money order

Anonyymi kirjoitti...

order ambien online xanax ambien sleep - generic ambien orange pill

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol hcl how to take it - safe take 2 50mg tramadol

Anonyymi kirjoitti...

generic sildenafil cheap generic viagra 100mg - buy viagra tablets uk

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online klonopin and alcohol side effects - klonopin vs xanax erowid

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online pharmacy normal dosage tramadol hcl - tramadol 600 mg daily

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online photo of ambien pill - do high ambien

Anonyymi kirjoitti...

discount viagra equivalent of viagra for women - viagra buy china

Anonyymi kirjoitti...

klonopin drug 2mg of klonopin for sleep - klonopin wafers vs xanax

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online without prescription ambien class b c drug - ambien side effects nausea

Anonyymi kirjoitti...

buy ambien online overnight delivery ambien withdrawal lightheaded - ambien 5mg dosage

Anonyymi kirjoitti...

order herbal viagra purchase viagra online from canada - how to order viagra in india

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online 7 khoon maaf viagra - where to buy generic viagra blog

Anonyymi kirjoitti...

ambien medication ambien generic over the counter - ambien dosage for high

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin where to buy klonopin online - buy klonopin online with mastercard

Anonyymi kirjoitti...

klonopin without prescriptions klonopin .5mg dosage - klonopin dosage restless leg syndrome

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online order viagra online south africa - generic viagra reviews forum

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol no prescription tramadol can you snort - tramadol online fedex next day

Anonyymi kirjoitti...

cheap ambien no prescription take 2 ambien cr 12.5 - online ambien plus soma pharmacy

Anonyymi kirjoitti...

order herbal viagra viagra online store - viagra-online.me.uk

Anonyymi kirjoitti...

viagra no prescription overnight delivery buy cheap pfizer viagra online - cheap drugs viagra

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online viagra sublingual dosage - viagra order review

Anonyymi kirjoitti...

zolpidem drug adverse drug reactions ambien - ambien side effects next day

Anonyymi kirjoitti...

buy soma online no prescription soma muscle relaxer recreational use - soma san diego two door cinema club

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online klonopin withdrawal taper schedule - klonopin and alcohol recreationally

Anonyymi kirjoitti...

order ambien online overnight buy generic ambien online no prescription - ambien sleep stages

Anonyymi kirjoitti...

how to order viagra online safely viagra online us pharmacy - buy viagra online tesco

Anonyymi kirjoitti...

buy klonopin online how does klonopin high feel - long do 2mg klonopin last

Anonyymi kirjoitti...

generic ambien generic ambien difference - ambien treatment insomnia

Anonyymi kirjoitti...

cheap generic soma drug interactions soma xanax - discount furniture soma

Anonyymi kirjoitti...

buy real viagra online buy viagra online nz - viagra reviews

Anonyymi kirjoitti...

viagra sildenafil buy online prescription viagra without - cheap generic viagra online review

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol tramadol buy usa - tramadol hcl powder

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online tramadol 100mg dogs - kind high tramadol

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra site es cheap viagra - maximum dosage viagra 24 hours

Anonyymi kirjoitti...

buy soma buy omnitrope somatropin - order generic soma

Anonyymi kirjoitti...

buy cheap viagra online buy viagra online canada no prescription - viagra for women ssri

Anonyymi kirjoitti...

viagra online no prescriptions viagra pills - viagra online blog

Anonyymi kirjoitti...

where to buy viagra online forum how to buy viagra canada - viagra buy paypal

Anonyymi kirjoitti...

viagra medication where can i buy viagra online safely - legal order generic viagra online

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online pharmacy buy generic tramadol - tramadol hcl mg

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol without prescriptions buy tramadol in usa no prescription - tramadol online cheap no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online generic viagra us customs - buy quality viagra online

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online buy tramadol order cheap tramadol online - tramadol online forum

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol overnight where to order tramadol online - buy tramadol online echeck

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra buy viagra cialis online canada - buy viagra online from canada

Anonyymi kirjoitti...

sildenafil citrate tablets buy viagra online 25mg - buy real viagra online uk

Anonyymi kirjoitti...

order generic viagra cheapest viagra online canada - buy viagra online overnight delivery

Anonyymi kirjoitti...

buy propecia online propecia 1mg side effects - generic propecia finasteride 1mg

Anonyymi kirjoitti...

buy discount tramadol tramadol 337 - tramadol 50mg side effects

Anonyymi kirjoitti...

tramadol without prescription buy tramadol online in europe - tramadol 50 mg equivalent to hydrocodone

Anonyymi kirjoitti...

buy viagra online reviews purchase viagra online with prescription - cheap viagra online ireland

Anonyymi kirjoitti...

cialis online how much does cialis daily cost - cialis online cheap no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy propecia online propecia results 5 years - propecia testimonials

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol generic fedex no prescription - buy tramadol 200mg

Anonyymi kirjoitti...

can you buy cialis online generic cialis side effects - how to buy cialis

Anonyymi kirjoitti...

can you buy viagra at walmart can i buy viagra at walmart - viagra x plus

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol for dogs pain relief - tramadol 50 mg cost

Anonyymi kirjoitti...

cialis online no prescription canada buy cheap cialis link online - order cialis on the internet

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol ultram tramadol hcl webmd - tramadol 100mg wirkung

Anonyymi kirjoitti...

propecia no prescription cheap propecia for sale - propecia results time

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online buy tramadol online florida - tramadol 50 mg maximum dosage

Anonyymi kirjoitti...

finasteride hair loss propecia results frontal - propecia generic 2012

Anonyymi kirjoitti...

tramadol no prescription buy tramadol online cod overnight - legit tramadol online

Anonyymi kirjoitti...

how to order viagra online safely cheap viagra 100mg uk - viagra dosage weight

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera online strattera type of drug - will strattera generic

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol overnight shipping tramadol dosage labrador retriever - tramadol for dogs sleepy

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a online buy retin hong kong - retin a cream shoppers drug mart

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol cheap no prescription tramadol for dogs and humans the same - tramadol same high as vicodin

Anonyymi kirjoitti...

propecia online pharmacy cheapest propecia online uk - propecia positive results

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol without rx usual dosage tramadol dogs - tramadol for dogs fever

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol no prescription overnight tramadol hcl 50 mg get you high - tramadol 50mg hcl high

Anonyymi kirjoitti...

strattera atomoxetine maximum dosage strattera children - strattera side effects urinary

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50mg tramadol 50 mg while breastfeeding - get over tramadol addiction

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol buy tramadol health solutions - tramadol and alcohol

Anonyymi kirjoitti...

cheap propecia online generic propecia just good - generic propecia singapore

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol online cod buy tramadol online overnight - buy tramadol no prescription cheap

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online ultram vs tramadol generic - buy tramadol online cash on delivery

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol purchase tramadol for dogs - buy tramadol cheap no prescription

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a online buy retin a micro with no prescription - buy retin micro

Anonyymi kirjoitti...

finasteride no prescription propecia results 5 years - order propecia online cheap

Anonyymi kirjoitti...

tramadol no prescription tramadol-no-prescription.us - tramadol for dogs in pain

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol buy tramadol for dogs online - tramadol with tylenol

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera generic strattera vs adderall - strattera side effects memory loss

Anonyymi kirjoitti...

where to buy tramadol online where to purchase tramadol - tramadol online usa

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol cod online par 822 tramadol - tramadol hcl 50mg online

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol safe buy tramadol online - possible get high tramadol

Anonyymi kirjoitti...

buy propecia online propecia before and after hairline - order generic propecia online

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol with mastercard tramadol withdrawal day 9 - buy tramadol using mastercard

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50 mg tramadol hcl 50 - buytramadol-online

Anonyymi kirjoitti...

generic strattera strattera side effects vomiting - strattera price rite aid

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online overnight tramadol 50 mg how many - tramadol 50mg buy online

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 100 mg can order tramadol online - tramadol withdrawal leg cramps

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50 mg where to buy tramadol cod - buy tramadol us pharmacy

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol generic - tramadol 50 mg strength

Anonyymi kirjoitti...

buy propecia online buy propecia uk no prescription - propecia results 6 months

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera when will strattera generic be available - buy strattera online usa

Anonyymi kirjoitti...

tramadol online no prescription tramadol hcl high erowid - tramadol 200mg er high

Anonyymi kirjoitti...

generic strattera strattera atomoxetine generic - how to buy strattera online

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol online without prescription buy tramadol online fedex - tramadol withdrawal bad

Anonyymi kirjoitti...

buy propecia online propecia online usa - propecia online

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50 mg tramadol veterinary - tramadol hcl extended release

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online no prescription ultram online prescription - buy tramadol online for saturday delivery

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online no prescription cod tramadol overdose emed - tramadol 100mg for sale

Anonyymi kirjoitti...

order propecia propecia fda - what is the cost of using propecia

Anonyymi kirjoitti...

buy retin-a online retin a micro official site - retin-a micro gel dosage

Anonyymi kirjoitti...

buy strattera can i buy strattera online - strattera cost assistance

Anonyymi kirjoitti...

discount propecia generic propecia buy - reviews of propecia users

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online no prescription zodol-tramadol 50 mg - tramadol 50mg for dogs usa

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol online 180 - tramadol dosage kids

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra dosage does viagra come - generic viagra soft 100 mg

Anonyymi kirjoitti...

tramadol 50 mg tramadol 93 58 high - ultram stronger than tramadol

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol get u high - buy tramadol overnight cod

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra buy liquid viagra for women - buy viagra jakarta

Anonyymi kirjoitti...

generic cialis cheap cialis sale - cialis online review online pharmacy

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol veterinary use dosage - tramadol xanax combination

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra viagra online us cheapest - purchase viagra online with prescription

Anonyymi kirjoitti...

cheap tramadol tramadol to get high - buy tramadol 50mg online

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra viagra online order us - buy cheap viagra line

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra viagra buy online forum - generic viagra in us

Anonyymi kirjoitti...

tadalafil online cialis going generic - cialis free trial

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol best high tramadol - tramadol hcl bp

Anonyymi kirjoitti...

generic cialis cialis daily for sale - cialis cheap

Anonyymi kirjoitti...

order cialis buy cialis online in australia - buy cheap cialis link online

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra online buy viagra gel us - cheap generic viagra overnight delivery

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra buy viagra next day delivery us - viagra for women cosmo

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra online order viagra cialis online - buy viagra 50mg us

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol tramadol buzz - buy tramadol online illegal

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra buy viagra professional online no prescription - buy viagra with dapoxetine

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra viagra rite aid - canadian online pharmacy viagra no prescription

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription cialis vs viagra buy online - viagra online legitimate

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis buy generic cialis generic cialis - order cialis online

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra generic viagra soft tabs - purchase viagra new zealand

Anonyymi kirjoitti...

viagra online without prescription purchase viagra europe - buy pink viagra for women

Anonyymi kirjoitti...

cialis online usa cialis online andorra - cialis coupon lilly

Anonyymi kirjoitti...

cheap viagra pfizer viagra online pharmacy - buy viagra online england

Anonyymi kirjoitti...

tadalafil tablets buy cialis online - cialis форум

Anonyymi kirjoitti...

order viagra online viagra dosage size - generic viagra best price

Anonyymi kirjoitti...

generic viagra viagra online free shipping - generic viagra online overnight delivery

Anonyymi kirjoitti...

buy soma online soma san diego wikipedia - cheap soma pills

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis buy cialis online canadian pharmacy - cialis goes generic

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis cialis dosage reviews - cialis knee pain

Anonyymi kirjoitti...

viagra online viagra $3 - cheap viagra ebay

Anonyymi kirjoitti...

buy cialis is it safe to buy cialis online usa - where to buy cialis no prescription

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 286   Uudempi› Uusin»