2010-10-14

Lumimaisema - Snowy landscape

Tällainen lumimaisema avautui eteeni lenkkipolun varrella pari päivää sitten. Parilla Photosopin efektillä koetin saada luotua kuvaan öljyvärimaalauksellista tunnelmaa. Maisemat olivat tosi kauniit ja aurinko paistoi pilvien lomasta.

Tänään lunta tupruttaa täällä Keski-Suomessa taas runsaasti. Saa nähdä millaiset ajo-olosuhteet mahtavat olla illan suussa, jolloin meidän pitäisi körötellä juna-asemalle ja sieltä eteenpäin kohti Varsinais-Suomea. Toivottavasti junaliikenne ei ole aivan tukossa.

Edessä on viikonloppu tulevassa kotikaupungissa ja Turun seudulla paikkoihin tutustuen ja itse muuttokin häämöttää jo lähellä. Olen NIIN valmis!

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

This kind of snowy landscape opened up on my regular walking path couple of days ago. With couple of effects I tried to make it look more like oil painting. The snowy landscapes were so pretty and sun was shining through the white clouds.


Today there is a lot of snow in the forecast in our area. Let's see what the road conditions will be in the late afternoon, when we should drive to the train station and head to South. I hope the train traffic is not jammed because of the snow storm.

We have a weekend in our new home town and Turku area ahead and our moving date is also getting closer and closer. I'm SO ready!

Have a nice weekend you all!

8 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Täällä Turun suunnalla ei lunta ole... kovasti odotellaan. Tervetuloa tänne päin. :)
Kuvassa on aivan lumoava maisema.

Sooloilija kirjoitti...

Hui kun on jo niin talvisen näköistä. Kauniisti toteutettu kuva.
Meillä Oulussa satoi aamulla hetken, mutta lumi ei jäänyt maahan kuin puoleksi tunniksi. Muutama aste plussalla.

Mukavaa viikonloppua tulevassa kotimaisemassa!

Anonyymi kirjoitti...

WAU, hieno kuva ! Mukavaa viikonloppua ja turvallista matkaa !

Sari kirjoitti...

Hei Nina. Niin vähän arvelinkin, ettei siellä taida lunta vielä olla. Mutta ei se mitään, kyllä sitä varmaan sinnekin vielä satelee, kunhan päästään lähemmäs joulua... ;-) Kiva joka tapauksessa tulla sinne suuntaan viettämään viikonloppua!

Moi Sooloilija. Maisemat ovat olleet tosi talvisia, muttei täällä mitenkään kauhean kylmää ole. Ja aamuinen lumisadekin päättyi ja aurinko mollottaa taivaalta. Tänään onkin sitten lumi sulanut nopeasti.

Ja kiitos, on ihan mukavaa päästä viettämään viikonloppua uusissa kotimaisemissa ja muutenkin vähän tutustua lähialueisiin ja kaupunkeihin, niinkuin esim. Turkuun.

Moi SuurellaSydämellä. Ja kiitos, maisemat olivat kyllä muutama päivä sitten TOSI talviset. Nyt näyttäisi siltä, ettei ainakaan lumisade haittaa matkustusta. Ei sada enää, vaan aurinko paistelee pilvien lomasta.

Anne-Marie kirjoitti...

Aivan ihana kuva!! Meillä ei vielä lunta ole täällä.
Mukavaa viikonloppua Turkuun ja uusiin maisemiin ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentista. Eipä ole lunta täällä Varsinais-Suomessakaan. Ja tuuli on aika navakka, joten pipot on kaiveltu esiin... Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Saara kirjoitti...

Ei tosiaan ole Turussa lunta vielä vaikka hiukan ripottelikin eilen. Itse ajelin tänä aamusta pohjois-pohjanmaalle lomalle ja siinä Vaasan korkeudella alkoi lunta näkymään. Mitä ylemmäs ajo, sitä enemmän lunta oli maassa. Mahtavaa, että pääsette pian muuttamaan.:)Voin vain kuvitella miten odotat pääsyä omaan kotiin ja sisustamaan sitä.:)

Sari kirjoitti...

Hei Saara. Eilen Turkuun junaillessamme huomasin, että lunta piiskutti tulemaan monella kohtaa. Tampereellakin pyrytteli räntää. Aika vaihtelevia nuo räntä- ja lumipyräkät siis.

Älä muuta sano tuon muuton suhteen. Ensi viikon lopulla päästään jo luultavasti viemään osa tavaroista uuteen kotiin ja loput muuttotavarat sitten seuraavana maanantaina. Oi joi, on tätä tosiaan jo odotettukin! Ja pitkään!!! (tai ainakin tämä syksy on tuntunut ikuisuutta vastaavalta ajalta). Sisustusideat jo poikivat päässä ja kyllähän tässä sormet syyhyää jo kovasti päästä toteuttamaan ideoita...