2010-10-15

Blenderi (ja unelmien monitoimikone) - Blender (and my dream stand mixer)

Tänään kävimme kanta-asiakaspäivillä tulevan kotikaupunkimme Prismassa ja matkaan lähti yksi ostoslistalla ollut kodinkone.

Today we went to regular customer days (or what on earth you should call them, if you are a regular customer with a reward card) at a local chain store in the new hometown of ours and we bought a kitchen tool that has been on our shopping list.

Mieheni on vilkuillut jo pidemmän aikaa hiukan sillä silmällä tätä Jamie Oliver malliston blenderiä ja nyt hän lopulta sortui ja tarttui syöttiin, kun tuotteesta sai -15 % lisäalen S-kortilla. Tässä mallissa on plussaa kuulema se (minä en kyllä itse ole mikään blenderiasiantuntija, mutta näin minulle kerrottiin...:0), että blenderissä on neljä terää, riittävästi tehoja ja pulsetus. Tällä miekkoseni tekee tyttärelle aamuisin monenlaisia marjapirtelöitä, mutta itse rakastan kaikkia niitä maistuvia yrttitahnoja, joita hän muussaa blenderiä hyväksikäyttäen eksoottisten, kuten intialaistyylisten ruokien kokkausta varten.

This Jamie Oliver blender and now he took the hook, when we got an extra -15 % discount with our S-card. This model is good since it has four sharp blades , enough power and pulse. With this blender my husband makes lot of berry shakes for our daughter and also makes a lot of tasty f herb pastes for ethnic, for example Indian cooking.

Jos mies haaveili blenderistä, niin minä tyttö se jatkan haaveilua tästä aparaatista. Ja juuri tässä jäänsävyssä... Oih Kitchenaid! Harmi vaan, että hintakin on täällä Suomessa yhtä jäätävä kuin tuo värisävy... :0

If my husband was dreaming about a blender I have to say I am dreaming about this machine. And in this particular iceblue color... Oh Kitchenaid! The only bad thing is that the price of this product here in Finland is as cold as the color... :0

9 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Meidän perheessä juniorit unelmoimat tehosekoittajasta. On smoothiet mielessä. Itse hingun nimenomaan tuon Kitchen Aidin aparaatin perään. Meille sellainen saisi rantautua mustana tai punaisena. Rock!

Tarja kirjoitti...

Meidän ykköskone keittiössä on ollut 20 vuotta sauvasekoitin. Sillä syntyy smoothiet ja mm. sosekeitot.

Anonyymi kirjoitti...

Moi, blenderi on ehdoton, meillakin jokapaivaisessa kaytossa! Kitchen Aidista haaveilen minakin. Toimiskos jos tois jenkeista ja laitattais muuntajan?
Cal Girl

Sari kirjoitti...

Moi Anne. Meillä tuo perheen pienin se taisi loppupelissä saada isänsä pään kääntymään. Tottui jo entisessä kodissa siihen, että smoothieita tehtiin sikäläisellä aparaatilla. Jätimme kuitenkin kaikki sikäläisellä sähköllä toimivat vimpaimet pois muuttokyydistä.

Mulla on tuossa Kitchenaidissa toisena vaihtoehtona myös musta, mutta voi olla, että saan haaveilla tuosta vielä pitkään... On niin paljon muutakin hankittavaa, joista ensimmäisenä listalla pyykinpesukone.

Hei Tarja. Mä yritin kans miehelle vinkata ohimennen sauvasekoittimesta, mutta piti päänsä ja blenderi lähti matkaan.

Hei CalGirl. Joo, erityisesti siellä suuntaa asuessamme blenderiä käytettiin tosi usein ja helteisinä päivinä oli ihana tehdä raikasta smoothieta. Mä mietin Kitchen Aidin ostamista ennen tänne muuttoa, mutta mies tyrmäsi ajatuksen eri sähköllä toimivista keittiöaparaateista ja muuntajista. Joten sinne jäi sitten sekin vimpain. Mutta kyllä tuo monitoimikone tosiaan täällä Suomessakin toimii, jos on muuntajat ja muut systeemit.

anrinko kirjoitti...

Tuosta koneesta ja juuri tuolla värillä olen haaveillut jo pitkään. Ja mies on sen jopa luvannut mulle hankkia tässä joskus...toivon että tuo meidän vanha ja ruma ja äänekäs kone hajoaisi nyt oikein nopeasti. =)

Sari kirjoitti...

Moi Anrinko. Ihana mies sinulla, kun on jo lupautunut koneen hankkimaan. Meillä tämän hankinta mennee ensi vuoden puolelle. Minäkin pidän peukkuja sinun puolestasi, että vanha koneesi tekee tenän. Sittenhän se on vähän niinkuin pakko hankkia uusi, jäänvärinen Kitchenaid :-)

Anonyymi kirjoitti...

Jos ois iso ja hieno keittiö ;) , niin, hommaisin noi kummatkin =) .

Tuija N. kirjoitti...

Meillä puolestaan on hankintalistalla uusi kahvinkeitin. Vanha, vuosia palvellut Phillips alkaa sanoa aamen, tai itse asiassa sanoo prööt prööt ensimmäiset viisi minuuttia ennenkuin jaksaa alkaa valuttaa vettä. Kun vain osaisi päättää, että minkälaisen keittimen ostaisi. Kitchen Aid olisi kyllä aika magee, mutta keittiön kaapit ja työtasot ovat jo NIIN täynnä tavaraa, ettei taida valitettavasti meidän köökkiin mahtua ennen kuin raaskin jostain muusta vempaimesta luopua.

Sari kirjoitti...

Hei SuurellaSydämellä. Se on kyllä tosi, että tuo monitoimikone vie aika ison tilan. Taidan minäkin vielä malttaa odottaa ja katsastaa, onko tälle vimpaimelle edes tilaa... Ja toisaalta, jos olen tähänkin saakka pärjännyt ilman Kitchenaidia, niin onko tarve niin suuri? Hintakin kun on aika hurja...

Hei Tuija N. Aika moni tuntuu suosivan Moccamasteria kahvinkeittimissä. Itse en kahvia juovana juuri tiedä kahvinkeittimistä mitään ja kahvinkeittimen saa kyllä valita meillä isukki. Sekin kun meiltä puuttuu... Tuntuu kuin olisi ensiasuntoon muuttamassa. Kaikki perusvimpaimet hakusassa ja hirmu jännitys, et koska pääsee muuttamaan. Hassua!