2010-07-14

Olo on kuin turistilla - I Feel like a tourist

Ainakin shoppailun suhteen. Olemmekin varmasti shoppailleet viime viikkoina enemmän kuin koko kevään aikana yhteensä. Jopa mieheni on innostunut ostamaan itselleen vaatteita ja kenkiä ilman minkäänlaista painostusta. Taitaa hänkin hoksata, ettei Suomessa ehkä vaatteita ostella samaan tahtiin kuin täällä.

At least when it comes to shopping. I could bet that we have been running around the stores more than we have done during this whole year. And even my husband has been shopping new clothes and shoes for himself without any pressuring. I guess he also realizes that when we get to Finland we won't be able to buy clothes as often as here.


Olen jo pitkään haaveillut valkoisesta laukusta ja Coachin alemyynnistä nyt sitten löysin sellaisen ihanuuden. Outletin viimeinen kappale tarttui heti matkaani. Tämän valkoisen ihanuuden lisäksi mukaan lähti myös hopean/harmaan hohtoinen, isompikokoinen ihanuus. Nyt on sitten laukkuhimoa tyydytetty taas joksikin aikaa ;-)

I have dreamt about a white handbag for a long time and I found this beauty from Coach outlet. It was the last one and it left with me. I also bought another bigger bag in grayish/silver color. Now my handbag obsession has been fulfilled for some time ;-)

New York Companyllä oli huimat kesäalet ja sieltä tarttui matkaan hiukan etnisempiä vaatteita. Tummasävyinen tunika/mekko ja vaaleasävyisempi suoramallinen tunika olivat suosikkejani. Ajattelin, että mekkoa voi käyttää syksyllä vaikka leggareiden kanssa ja tuo vaalea tunika käy ihan farkkujenkin kanssa kivasti yhteen.

New York Company had some crazy summer sale going on last week and I bought couple of more ethnic clothes from there. Darker colored tunid/dress and lighter color tunic were my favorites. I thought that I can wear the dress with leggins and that light colored tunic will look nice with jeans also.

Hmm, kenkähimoanikin olen tyydyttänyt ja kaapeista löytyy useita uusia pareja ballerinoja sekä muutamia sandaalejakin.

Hmm, my shoe obsession has also been fulfilled for awhile. I have bought some new ballerinas and some sandals as well.

Pitkähihaisia paitoja olen kuitenkin ostanut ihan tarkoituksella eniten. Niillä kun on Suomessa enempi käyttöä kuin täällä Teksasissa. Nämä kaksi kivanväristä paitista löysin Gapin alemyynnistä. Kummasti on siis kaappeihin kasaantunut uutta vaatetta koko perheelle, mutta tyttärelle ehkä kuitenkin kaikkein eniten, sillä olen ostanut hänelle jo ensi vuodeksikin vaatetta, kaiken varalta... ;-)

I have bought long sleeved shirts a lot lately and on purpose, since those will be in need in Finland. These two nice looking shirts are from Gap Summer Sale. We have quite a pile of new clothes in the closets now, but I feel that our daughter is the one who has the most of clothes. I have also bought her clothes for next year, just in case... ;-)

12 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Vau mitä ostoksia! Jokaisen olisin kiljuen huolinut omaankin vaatekaappiin!!! Ihan fiksua NYT ostaa sieltä (varsinkin merkkituotteita) eikä täältä puolta kalliimmalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo laukku =) !

Sari kirjoitti...

Moi Anu. Niin me ajateltiin, että on ehkä järkevämpää ostaa vaatteita nyt täältä vaikka vähän varastoonkin kuin että pitäisi sit heti ensimmäisenä alkaa ostamaan Suomesta vaatteita. Tosin jotain talvivaatteita saattaa joutua Suomesta talven mittaan ostamaan, kun ei täällä esim. ole lapsille tarjolla toppapukuja eikä kunnon talvikenkiä, etenkään näin kesäaikaan.

Moi SuurellaSydämellä. Juu, laukku on kyllä minustakin ihan ykkönen ja kiikkuu nyt aina mukana ;-) Näin sitä viime hetkillä villiintyy...

LENNU kirjoitti...

Parasta on tosiaankin varautua täällä oleviin hintoihin vaatteissa ja shoppailla valmiiksi kaikki mitä vaan voi tarvita.

Laukku on niin coooool!! Tunikoista tykkään itsekin, kesällä voi pitää ja talvella laittaa pitempää puseroa ja legginsiä alle niin käy ihan hyvin niinkin.

Kivannäköisiä ostoksia.

Hipsu kirjoitti...

Ihania ostoksia!! :)
Ja kannattaahan se nyt sieltä ostella kaikkea, kun on kuitenkin vähän erilaista vaatetta ja kenkää kuin suomessa ;).

Mari kirjoitti...

Ihania ostoksia! Nuo kaikki kengät ovat herkkuja :)

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Ihanat ostokset :) Kengät tosi karkkeja ja laukkukin aivan upea!

Miia kirjoitti...

Tosi kivoja ostoksia. Tunikoissa on upeat koristelut. Minä olen vähän vähemmän näin kesällä lueskellut blogeja, joten minulta oli mennyt ohi tuo teidän muutto Suomeen. Tervetuloa takaisin, toivotaan että teidän talo käy nyt pian kaupaksi ja pääsette eteenpäin. :) Se on jännä ilmiö, miten muuttopäätöksen jälkeen koti ei tunnukaan enää kodilta, vaikka on siihen asti ollut rakas Koti.

Sari kirjoitti...

Moi Lennu. Suomen hintoja olen tarkkaillut jo monena kesänä siellä lomaillessamme ja kyllähän ne hiukan suolaisilta vaikuttavat. Mutta minusta tulee varmaan Suomessakin sellainen tarjousten perässä juoksia ja kirppareilla kiertäjä, eli ei tämä tyyli tästä varmaan juuri muutu... :-)

Tunikat on kyllä kivoja ja leggareista tykkään myös. Täällähän niitä ei juuri katukuvassa näy, kuin nuorilla.

Moi Hipsu ja kyllä tässä on tosiaan nyt tullut ostoksilla käytyä jo ihan siihen pisteeseen asti, ettei enää meinaa innostaa.

Toinen jalkakin tuntuu jo olevan lentokoneessa, matkavipinääkin siis on jo ilmassa, vaikkei ole vielä edes lentoja varattuna.

Moi Mari. Kengät taitavat olla pienimuotoinen heikkouteni, kuten laukutkin. Mutta olen kuiteskin koettanut järjellä tehdä ostoksia. Ei noita sandaaleja esim. nyt taida niin kovin montaa paria tarvita.

Moi Heidi ja kiitos. Pitkästä aikaa olen kyllä siinä tilanteessa, että shoppailu alkaa jo lähes tökkimään... ;-)

Moi Miia. Tunikat on kyllä kivoja ja nuo kaksi ostamaani vähän sellaisia erilaisia. Minä olen kyllä ihan itse tainnut pantata tätä muuttotietoa, kun en uskaltanut paljoa tästä muutosta höpistä, ennenkuin oli aivan varma juttu. Minä kun jo erehdyin täällä joskus syksyllä asiasta vihjaisemaan ja sitten kun homma alkoi venymään ja venymään, niin päätin, että nyt en kyllä höpötä asiasta yhtään, ennenkuin kaikki on täysin varmaa.

Niin se vaan on, ettei tämä talo enää tunnu omalta ja oikeastaan ihan hyväkin. Olisipa aika ilkeää tästä lähteä, jos jäisi kauhiat ikävät taloa kohtaan.

Terhi kirjoitti...

Oo, kenkiä kenkiä...! Minäkö kenkäfriikki? :D
Mukavia ostoksia ja kiva lukea, että olette hyvillä mielin tulossa Suomeen :)

Sari kirjoitti...

Moi Terhi. Siellä siis toinen kenkäfriikki ;-) Ostoksia on nyt tehty, tänään oli vuorossa takkipuolta ja ihmeekseni löysin jopa kivannäköisen villakangastakin itselleni talveksi.

Hyvillä mielin ollaan tulossa, vaikka vähän toki jännittääkin ;-)

Johanna kirjoitti...

Hei! Olipa hauska loytaa blogisi. Minulla on ihan huikean suuri ikava Suomeen. Kavimme 3 vuoden jalkeen lomalla ja tuntui, etta olisi mukava jaada pitemmaksikin aikaa. Mutta shoppailu on tietysti sitten toinen juttu...

Olen innokas kuulemaan miten tassa kay. Ihanaa kesaa Sinulle!