2010-07-19

Janottaa - I'm thristy

Ulkona yli neljäkymmentä astetta, ilmankosteus läkähdyttävä ja tadaa!!! Meidän ilmastointilaite paukahti rikki. Se on aika kuumaa sitten! Ja arvatenkin tänään myös kaksi talonäyttöä... Jes!

Outside temperature over 104 fahrenheits, humidity what it is and our a/c went down. It is pretty warm here! And of course we are having couple of house showings today... Yes!


Hikeä pukkaa ja janottaa!!!

I feel so sweaty and thirsty!!!

Onneksi miehellä oli ratkaisu tähän pulmaan. Näillä lämpöasteilla kun ei kotona nukkumisesta tule yhtään mitään. Hänellä sattui olemaan ylimääräisiä pisteitä, joilla saimme ensi yöksi yöpaikan täältä. Kiva hotelli tosi kivalla alueella. Koetamme siis muuttaa epäonnen onnistumiseksi ja nauttia tästä yhtäkkisestä irtautumisesta, edes jollain tapaa.

Thank god my husband had a solution for this. Spending a night here in our house where temperature is constantly rising is not very nice thought. He had some extra points, which we are going to spend here. We will have a little break and try to change the bad luck into a little relaxation, I hope.

10 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Oh no! Mutta olipas kiva paikka yopya! Meilla mennaan viela maltillisessa reilussa 35 C asteessa ja ilmastointi hurraa koko ajan.

Yaelian kirjoitti...

Huh, tuollaisessa helteessä ei tosiaankaan ilman ilmastointia nukkua. Mutta kiva ,että löytyi hyvä ratkaisu:-)

Hipsu kirjoitti...

Voi harmi että ilmastointilaite meni rikki, on siellä taatusti tukalat paikat. Huh huh. Onneksi mies keksi ratkaisun tähän pulmaan ja saatte nukkua yön ainakin viileämmässä :). Toivotaan että nyt on onni matkassa kun asunnonkatsojia käy! ♥

marikan kirjoitti...

Minä olenkin tässä kohtaa hiljaa reilun 30 asteen lämpötilan tukaluudesta...teillä on taatusti hurjan paljon tukalampaa!

Ihana juttu tuo hotelliyö!

Marika kirjoitti...

Meillä on täällä talon sisällä jatkuvasti sellainen +30 astetta - ihan sama vaikka ulkona olisi +18 ja meillä kaikki ikkunat ja ovet auki, niin pysyy kolmessakymmenessä kuin kirottu!

Ja eihän se lämpökään vielä mitään, mutta se ILMANKOSTEUS. Ihan kamalaa kun pelkästään istuessa hikinorot valuu, janottaa kamalasti ja mitään ei jaksa/pysty tehdä.


Nyt on kuin ihmeen kaupalla saatu sisälämpötila putoamaan +28:aan, jipii! Meillä tosin alkoi tänään kylppäriremontti, joten ilma ei sitten muuten olekaan niin raikas, kun remppapölyä leijailee pitkin taloa.. :)

Mutta! Teillä on kyllä kiva kun pääsette vähnä erityisempään paikkaan yöpymään :)

LENNU kirjoitti...

Tuollaisessa helteessä ilmastointi on kyllä välttämätön. Meidän lämpötilat on ollut +32 ja tukalaa on ollut kun meillä ei ole ilman viilentäjää.
Nyt kylläkin on satanut ja ilmakin viileämpää +25.
Ihastuttava yöpaikka teillä.

Sari kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kannustavista kommenteista. Huomenna tulee ilmastointilaitteen korjausmies katsastamaan tilanteen kello 3pm-8pm välillä... Hmm, ei siis taattua, että saadaan ilmastointi pelaamaan viel huomennakaan :-(

Sit pitää jo alkaa vaan keksiin poppaskonsteja kotona yöpymiseen, availla ikkunoita (varmaan auttaa...), hakee Wallusta puhaltimii yms. sellaista.

Mut nyt lähdemme täältä saunasta hetkeksi muualle.

Airelle kirjoitti...

teillä ei siellä ole ikkunaluukkuja niin kuin kuumissa maissa täällä vanhalla mantereella? me täällä oleilemme suljettujen luukkujen takana - siis pimeässä - kaikki kuumat päivät. ikkunoiden kiinni pitäminenkin jo varmaan auttaisi. täytyy estää kuuman ilman pääseminen sisätiloihin. sitten illan viiletessä ikkunat auki ja auki aamuisin niin kauan kuin viileyttä kestää.

luin muuten vasta, että olette muuttamassa takaisin suomeen. tsemppiä ja onnea sitä varten. itselläni ei 10 rasnkan vuoden jälkeen paluu enää onnistunut. varsinkin ilmasto ja valon puute tekivät kotiutumisen ihan mahdottomaksi. olen yrittänyt kaksikin kertaa, kerran yksin, kerran lapsen kanssa ja aina olen palannut ranskaan. positiivisella puolella: lapsi tottui paljon nopeammin kuin minä. palasi jopa helsinkiin opisekelemaan kun taas minä jäin ranskaan.

Jaana kirjoitti...

Komia on pytinki missä olette olleet yötä! WAU! Voi, me ei olla mieheni kanssa yövytty hotellissa enää liki 8 tai 9 vuoteen.. olisihan se luksusta kerrankin paeta arkea yleelliseen hotelliin!

Mutta nautitaan helteistä niin kauan kuin niitä on, kyllä se jossakin vaiheessa aina syksyksi muttuu ja varsinkin täällä keskellä Suomea tulos on yleensä kylmä ja sateinen...

Ihanat kesäterveiset täältä Kainuunkadulta!

- Jaana

Sari kirjoitti...

Moi Airelle. Ei ole ikkunaluukkuja, ne varmasti auttaisivatkin asiaa. Nyt on onneksi saatu ilmastointi taas pelaamaan ja olo on autuas. Kyllä se tuo ilmastointi vaan on tärkeä juttu täällä kuumuudessa.

Vai olet sinä jo kahdesti kokeillut Suomeen muuttoa huonolla onnella. Hmm, mekin olemme kuulleet samanlaisia tarinoita ja moni tuttavaperhekin on muuttanut tänne Teksasiin takaisin, mutta siitä huolimatta teimme tämän päätöksen. Aika sitten näyttää, mihin tie lopulta vie. Mutta nyt Suomeen muutto tuntuu hyvältä päätökseltä.

Hei Jaana. Oli ihan kiva hotelli, mutta tuskin olisimme sinne menneet, jos mieheltä ei olisi löytynyt ylimääräisiä pisteitä. Sen verran hintava hotelli tuo kuiteskin oli. Mutta kiva irtautuminen ja meidän pikkuneiti oli innoissaan, kun sai pulata uima-altaassa ja viettää vähän erilaisen päivän.

Joo, kyl me on koetettu nauttia näistä järkkyhelteistä, vaikka pitää kyllä myöntää, että mitä vanhemmaksi tulee, sen vaikeampaa näihin helteisiin on jo ihan fyysisestikin tottuaa.