2010-06-17

+ 2 kg

Nyt on tullut kiirus aamulenkille kuumasta ja kosteasta Teksasin säästä huolimatta. Ja syynä siihen viimeiset puntarin näyttämät lukemat. Kaksi kiloa ylimääräistä muutamassa viikossa. Gulp!

Now I am really in a hurry to go for a morning walk even in this hot and humid Texas weather. And the reason is the number my scale has been showing me lately. I have gained two kilograms, which is around 4.4 pounds in couple of weeks. Gulp!

Ja tässä kai se syy. Me ollaan grillattu, grillattu ja grillattu kaikenlaisia herkkuja viime aikoina. Ja tämä nyt on vielä ihan sitä terveellisintä tarjontaa. Katkarapuja, punasipulia, vihreää paprikaa ja tuoretta lohta grillattuna. C'moon!

And the reason is here. We have been grilling, and grilling and grilling all sorts of food lately. And this is the healthy stuff here! Shrimp, red onion and green peppers with salmon. C'moon!

Ja sitten hiukan herkkusieniä ja muita kasviksia "kevyellä" yrtein maustetulla tuorejuusto-viilitäytteellä. Hmm...

And then just a little bit of mushrooms and other veggies with this "light" herb seasoned Philly/sour cream filling.

-------------------------------------

Taisin vielä unohtaa mainita, että jälkiruoaksikin on ollut aika usein esimerkiksi suklaakakkua... Tätä se kesäloma teettää...

I guess I might have forgotten that for a dessert we have had for example chocolate cake... I guess this is called relaxing summertime...



12 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Tsemppiä niiden parin kilon kanssa! Minun on pitänyt aloittaa lenkkeily, jota harrastin ennen lasteni syntymää, mutta aika huonoksi on aloitus jäänyt. Kävin aikaisemmin nimenomaan aamulenkillä, joten ensi viikolla alkavan loman myötä taidan opetella uuden rytmin.

Mukavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moi Lumiomena. Jojottelu on näköjään alkanut. Juuri kun tuossa aiemmin kehuskelin, kuinka olen tiputtanut painoa 15 kg, niin vaaka alkaa reistamaan... ;-)

Aamulenkit on yhtä tuskaa, kun mittari paahtaa jo aamulla kolmenkymmenen asteen tienoilla ja ilmankosteus on sitä luokkaa, että paita jämähtää ihoon kiinni jo viiden minuutin reippaan kävelyn jälkeen.

Mutta pakko yrittää, ettei vaakalukemat pistä liiaksi masentumaan.

Mukavaa viikonloppua sinulle ja samoin tsempiä lenkkeilyn aloittamisen suhteen!

Sari. kirjoitti...

Oi mitä herkkukuvia, nälkä...Taidan siis lähteä ulkoilemaan :D

Sari kirjoitti...

Hei Sari. Kiitos kommenistasi. Ja heti perään teille kaikille ihanille blogini lukijoille. Uplaa, täällä suuntaa nyt hiukan kiirusta pukkaa, eikä meinaa ennättää juuri koneella istuskella, kun on kaikenlaista puuhaa. Mutta en ole silti mihkään kadonnut ja koetan taas jotain postailla lähipäivinä. Älkää siis kadotko minnekään tekään ;-) Kommenttejanne on aina ilo lukea ;-)

Mutta voi, kaikki herkut on nyt meikäläiseltä pannassa. Sen sijaan lenkkeilymaastot kutsuvat, sillä puntari ei tahdo liikahtaakaan alaspäin. Joten täällä sitä taas laihdutetaan... Ikuisuusprojekti, ainakin minulla.

Yvonne - Frl. Klein kirjoitti...

It looks so delicious on your blog!!!!!
Have a nice evening,
Hugs, Yvonne

Sari kirjoitti...

Hi Yvonne, and thank you for your kind comment! Have a nice day!

Tuija kirjoitti...

Jos saat jostain käsiisi Patrick Borgin kirjan Syö hyvin ja laihdu, niin tutustupa. Ensimmäinen laihdutusopas, jota mä luin ihan mielenkiinnolla. Ja kasapäin hyviä ruokaohjeita.

Mari kirjoitti...

Mä sain 4 kg pois, mutta nyt olimme Saarijärvellä täyshoidossa viikon, niin 2 kg on tullut takaisin... Niin helposti se vaan tulee :/ Herkullisia kuvia :)

Anu kirjoitti...

Kovasti tsemppiä muutaman kilon karistamiseen! :) Aivan herkullisen näköisiä ruokia tässä postauksessa :)

Uusi lukija siis ilmoittautuu riviin ;)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija ja kiitos vinkistä. Yleensä kun kaikki laihdutusoppaat on aika tylsiä ja mielenkiinnottomia.

Moi Mari. Täyshoitopaikoilla on kumma vaikutus kilojen hallintaan ;-)

Hei Anu ja kiitos. Kyllä tämä tästä. Minulla onneksi vielä auttaa se, että hiukan rajoittaa syömistä ja nyt on jo paino aika lailla normaalilukemissa. Ja kiva saada tänne uusi lukija, vaikken ole viime päivinä juuri ennättänyt blogiani edes päivittämään.

Unknown kirjoitti...

Tuo kuulostaa niiiiiin kamalan tutulta. Mutta onneksi se yleensä sitten on " melko " helppoa karistaa kun ottaa itseään niskasta kiinni. Mutta kyllä sitä pitää joskus nauttiakin, vaikka syömällä hyvää ruokaa ja nauttimalla ihanasta suklaasta.;=)

Sari kirjoitti...

Hei Tuija, kuulostaa kyllä ja kesäaika on pahinta. Silloin tekee mieli herkutella ja nauttia elämästä... ;-)