2010-06-15

Hassu tietovisavoitto - Funny Quiz Award

Kävimme viikonloppuna perheen kanssa läheisessä ostoskeskuksessa, eli täkäläisittäin mallilla ja siellä oli meneillään aika hassu tietovisa. Tapahtuma oli Liptonin sponssaama ja siinä mainostettiin uutta kuplivaa Liptonin jääteetä, joka muuten tarjoiltiin hienostuneesti cocktail-laseista. Ja mmmh, juoma oli TOSI hyvää! Pitänee ostaa pari kuplivaa jääkaappiin.

Samassa yhteydessä eteeni lykättiin Sex and the City 2 aiheisia kysymyksiä ja jos niistä tiesi yli kolme, sai mukaansa Sex and the City 2 kassin, avaimenperän ja pienen kirjasen, jossa oli mm. meikkaus-, pukeutumis- ja drinkkiohjeita. Ja eikun arvailemaan ja kas, sain kun sainkin yli kolme oikein. Tiedä sitten, mitä tuolla avaimenperällä teen, mutta tuollaisia vetoketjullisia ostoskasseja ei ole koskaan liikaa. Ja kun kyljessä lukee vielä Sex and the City 2, niin olenhan kyllä aika tyylikäs seuraavalla kerralla ruokakaupassa sitä heilutellessani ;-)


We went to a local mall last weekend and they had this funny quiz going on there. The whole thing was sponsored by Lipton which was marketing a new sparkling iced tea. The "drinks" were served on cocktail glasses and it was actually VERY good! I guess I need to buy some of that sparkling.


At the same time I got a little questionnaire in front of me and I had to quess right three or over to win Sex and the City 2 bag, keychain and a little booklet which includes makeup-, clothin- and drink tips. And so there I was quessing and oh, I got more than 3 right. Don't exactly know if I need the keychain, but you never have too many shopping bags. And just look at the Sex and the City 2 logo and all city lights on the side of this bag. I bet I look quite stylish when going shopping to the closest grocery store next time ;-)

Ja ihania tunnustuksiakin olen saanut. Tämän ensimmäisen sain jo joku aika sitten Jaanalta. Kiitos sinulle tästä ilahduttavasta kukkasesta!

And I have also got some nice blog awards. This first one is from Jaana, thank you!

Ja toisen ihanaisen tunnustuksen sain vastikään Ninalta . Kiitos sinulle!

On ollut myös mukava huomata, että blogini on saanut uusia lukijoita. Kiva, että niin moni jaksaa käydä täälla kurkkailemassa, mitä meidän arkeemme kuuluu ;-)

And another one that I received from Nina, thank you so much!

It has been a joy to notice that my blog has received some new readers. It's nice that so many of you peak here from time to time to see what happens in our everyday life :-)

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ole oikein hyvä, olet sen ansainnut!

Ihana tuo voittosi. Kyllähän tuollaiselle bling bling avaimen perälle käyttö löytyy, jos ei muuten, niin pistä bling bling ostoskassiisi roikkumaan, niin on oikein säihkettä seuraavassa kauppareissussa. Ja kun kassissa on sitten vielä vähän kuplivaa, niin johan on juhlan tuntua!

Ihanaa viikon jatkoa sinne suunnalle!

- Jaana "Kainuunkadulta"

Sari kirjoitti...

Kiitos vielä Jaana!

Voitto oli hauska ylläri ja kassille on aina käyttöä. Ja nyt kun sanoit, voisin kai laittaa bling blingit roikkumaan cocktail-laseineen ja korkkareineen vaikka tuosta kassista. Sittenhän vasta olisinkin tyylikäs näky ;-)

Ja sitä kuplivaa on kyllä saatava, oli hyvää! Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle! Mutta nyt menen nukkumaan (täällä yö ja siellä aamu, näin se menee).

Yaelian kirjoitti...

Hauska visa! Ja voittokin sopii just sellaiselle elokuvaihmiselle kuin sinä!

Sari kirjoitti...

Moi Yaelian. Oli ihan hupaisa visa ja vaikken tunnustaudu miksikään ihan hirmuisaksi Sex and the City faniksi, oli palkinto kuitenkin ihan kiva ylläri ;-)

Katja - Bag End kirjoitti...

Onnittelut voittajalle. Nyt voi rintaa röyhistellen kertoa että on voittanut tietokilpailun :-) Bling bling kassiin hihnaan roikkumaan ja menox :-)

Hyvää viikon jatkoa,
katja

Sari kirjoitti...

Hei Katja. Joo-o, rintaa röyhistelen täällä... ;-) No joo, mutta ihan kiva kassi, jolle löytyi heti käyttöä. Pikkuneiti pakkasi kassin täyteen pehmoleluja ja sanoi ottavansa laukun mukaan lentokoneeseen, jos/kun menemme Suomeen. Siinä meidän pieni Sex and The City fanimme ;-)

Terhi kirjoitti...

Ihana palkinto! Ja koosta päätellen tuo blingbling-hely onkin juuri laukkukoruksi tarkoitettu :) Aivan ihana, harmi kun ei Suomesta mahda saada moisia!