2010-06-13

Vetimet - Drawer Knobs

Maalasin tässä päivänä eräänä tämän kirpparilta kolmella taalalla ostamani lipaston mustaksi. Tai siis, olihan se musta, mutta maalipinta oli pahasti lohkeillut, eikä lipaston kannessa ollut maalia juuri lainkaan.

Nyt minulla on sitten toinen pulma. Joo tiedän, tää ongelma on tosi mittava ja mieltä painava... No heh... Mutta ajattelin vaihtaa nuo lipaston vetimet uusiin ja Anthropologien vetimiä tässä haaveilen.

I painted this chest of drawers black the other day. A found that I bought from a local garage sale for $3 last year. The original color was also black but the paint was badly chipped and it didn't really have any paint cover left on the top of the chest.

But now I am facing another problem. I know this is very serious indeed... But well, I want to change those knobs and was thinking about buying them from Anthropologie.

Ykkösenä listalla olisi tuo ekan kuvan nippula, jota kävin jo Anthrossa hiplaamassa. Ainoa harmitus oli se, että korostemetallin väri on kulta ja se ei ole ehkä mun ykkösvaihtoehto. Jos olisi ollut metallin väriä, olisin jo ostanut noi vetimet.

The number one choice is the first knob on the left. The only problem with these knobs is that the metal color in the base and in the center is gold and that is not my fave. If it was stainless steel I would've already bought those ones.
Toisaalta värikkäätkin nippulat olisivat hauskoja.

On the other hand some color would always be nice.
Entäs sitten lasinhohtoiset vaaleanvihreät, turkoosit tai vaikkapa kirkkaat vetimet?

What about see through glass knobs in shades of pale green or turquoise?
Tai sitten ihan simppelit, hiukan graafisemmat vetimet? Liikaa tarjontaa, taas kerran...

Or then simple, more graphic knobs? Too many to choose from, once again...

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itseni mielestäni kolmannen kuvan kolmannet olisivat kauniit! Mutta tuo ensimmäisen kuvan ensimmäinen on omalla "listallani" toisena, sekin on hieno. Jos simppeliä tahtoo niin ehdottomasti neljännen kuvan neljäs :)
Uskoisin että osaat valita ne kaikista parhaimmat :D

Miia kirjoitti...

Ihania nuppeja. Voi kun omistaisi jonkun ihanan pikkulipaston, johon saisi valita tuollaisista nupeista parhaat. Minulle jäivät mieleen tuo värikkäistä ensimmäinen (kuvassa lipasto on samanväristen tuolien rinnalla) ja shakkiruutuinen nuppi. Ja kellonupit ovat minusta tosi ihanat myös.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Aivan ihania nuppeja, ma olin hiukan liian hatainen, kun konnostin yhden laatikoston ja piti heti saada nupit, ja sitten ostin Home Depotin valikoimista, ihan kivat, mutta ei nyt noiden nuppien veroiset.

Ma olisin ehka noista valinnut just noi ekan, tai sitten tokan rivin viimeisen.

Mun piti kommentoida tohon sun aiempaankin postaukseen, mutta sanonkin sen nyt tassa samalla, etta naytat tosi tyttomaiselta ja suloiselta tossa kuvassa.

Anis kirjoitti...

Moi.
Ystäväni toi minulle samanlaiset vetimet kuin ylimmän kuvasarjan toisessa kuvassa. Oli tosi kivat, käy vilkaisemassa blogistani.

Joana kirjoitti...

Mahtavat valikoimat vetimiä! Täällä menossa samanlainen projekti ja vetimet ovat vielä hakusassa. Haluaisin pienet ja sievät, mutta sievät kaikki ovat valtavan isoja.

Sari kirjoitti...

Hei Anonyymi ja kiitos kommentistasi. Ja tiedätkö, nuo kolmannen rivin kolmannet, läpikuultavat vetimet olivat kakkosena listallani ;-) Niiden välillä nyt tässä tasapainottelen, tosin noi shakkiruutuisetkin olis aika hauskat. On tää vaikeaa... ;-)

Moi Miia. Mä olen tuumaillut noita tuolien kans samansävyisiä nuppeja myös, mut sitten iski olo, et tuleeks jo liikaakin tuota vaaleanpunaista? Sillä sit mietin tuota kellotaulumaista tai shakkiruutumaistakin vaihtoehtoa. Kun osais päättää.

Hei Itkupilli. Takuulla ne Home Depotin vetimet on kuiteskin kivemmat jo hinnaltaankin ;-) Itse asiassa mä täs olen hiukan tuumaillut samaa, et pitäiskö sit kuiteskin viel pyörähtää Home Depotissa tai Lowesissa. Myös The Great Indoorsissa on usein nättejä vetimiä.

Ja voi kiitos kauniista kommentistasi kuvani suhteen. Tosin heti perään pakko sanoa, etten kyllä näe itse itseäni kauhean tyttömäisenä. Mulla on aika huono itsetunto ulkonäköni suhteen. Olen saanut nuoruudessa kuulla käkkyröistäni ja silmälaseistani, joita olen käyttänyt jo 11-vuotiaasta. Enkä ole miteskään valokuvauksellinen, joten en tiiä, miten kerrankin näytän ihan ihmiseltä tuos kuvassa. Ehkä se on just toi sivuprofiili ;-)

Hei Anis. Arvaapa, kuka kävi jo kurkkaamassa noi vetimet sun blogista. Kivalta näyttävät! Nyt menee vaan vaikeammaks tää tuumailu...

Hei Joana. Anthrossa on vetimiä kyllä joka makuun, mutta hinnat on ihan hivenen suolaisia. Sillä haluan olla 100%:n varma, et nupit on sit takuulla mieleen, mihin ikinä päädynkin.

Täälläkin nupit ovat usein aika isokokoisia. Mistä Suomessa muuten löytyy kivoimmat vetimet? En ole koskaan siellä tilaillut tai shoppaillut vetimiä, joten olen ihan pihalla...

Jutta kirjoitti...

Juu, se on juurikin ongelma Anthropologiessa, liikaa valinnanvaraa. Meilläkin yksi lipasto odottaa fiksailua, mutta mahdotonta päättää, mitkä vetimet. (Ei siis apua täältä, sori :))

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Niin herkullisia kaikki.... voisiko laittaa erillaisia mustavalkoisia? Tai erilaisia "kristallisia" :)

tiina { sparkling ink } kirjoitti...

Voi ihana Anthropologie! Kävin viime viikolla Lontoossa, ja halusin ehdottomasti ehtiä myös Regent Streetin ihastuttavaan Anthroon. Kauniita ovat kaikki - erityisesti vaalean vihreät lasinuppi on nätti!

Sari kirjoitti...

Jutta. Oletko tilannut Anthron tuotteita Suomesta käsin? Onnistuuko vaivattomasti? Anthron valikoimat on monipuoliset joka suhteessa, en oikeesti meinaa osata päättää, minäkään... ;-)

Hei Heidi. Hmm, eriväriset kristallisetkin ois aikas ihana idea ;-) Nythän tää vallan vaikenee...

Moi Tiina. Niinpä juuri, ihana Anthro aiheuttaa aina valikoimaähkyn. Ei ossaa valita... Nuo vihreätkin on kyl tosi kauniit ja sit turkoosit myös. Että mitähän tässä nyt osais valita? Hmm...

Jutta kirjoitti...

Moi, en vielä kun vain jahkaan :) Mutta tuollaiset vetimet on minunkin listallani. Ehkä jotkut tuollaiset lasiset vihreät tai kirkkaat. Tai sitten jotkut perhoset, linnut... Yhdestä lipastosta pitäisi korjata purujäljet ja maalata. Nyt kun Anthro on tullut Eurooppaankin niin luulisi tilaamisen olevan suht helppoa.

Sari kirjoitti...

Moi Jutta. Anthro on siis löytänyt tiensä Eurooppaan, jes! Voi kun avaisi liikkeen Suomessakin, edes Helsinkiin ;-) No, toivossa on hyvä elää.

Minä harrastan täällä samanlaista jahkaamista, jotenkin ei osaa valita ja nyt mä jo täs rönsyilin miettimään, että josko tyttärenkin kaappeihin pitäis vaihtaa vetimet. Tää on aina tällaista minulla.