2010-04-14

Pink

Arvatkaas muuten, missä perheessä allergiat eivät ota asettuakseen? Hmmm... Tämän kevään keltainen pölly alkaa jo hiljalleen riittämään ainakin omalta osaltani. Pliis kukkikaa jo ja lopettakaa siitepölyn järkyttävä pöllytys, te himskatin puut ja kukkaset, jotta voimme taas hengittää! Mut juu, viime viikolla viritin taas olohuoneen nurkkaan pienen studion tapaisen ja innostuin siinä samalla kuvaamaan myös näitä kauniita keväisiä kukkasia.

And just guess that in which family we still have symptoms because of the pollen? Hmm... This springs yellow pollen is starting to be enough, at least for me. Please flowers and trees, could you already stop blooming, so we can breath! Last week I had a little studio in the corner of our family room and ended up taking shots of these beautiful flowers too.Vaaleanpunainen väri jaksaa aina vain kiehtoa minua. Se on niin hauras, hempeä ja keväinen väri.

There is something in pink that always captures my attention. It is such a delicate, sweet and spring like color.

10 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Meilla on tullut yllattavia kevat sateita taalla LA:ssa, jotka on heti helpottanut mun allergia oireita.

Ja aivan ihanat kuvat, vaaleanpunaisessa on kylla jotain magiaa, jota mun silmat rakastaa.

Sari kirjoitti...

No joo, sateita (ja ukkosta, ei kiva!)luvassa tännekin loppuviikosta, eli jospa nämä perheen oireilut jo sitten vihdoin helpottaisivat. Tyttären silmät ovat taas ihan kauhean näköiset eikä tämä omakaan naamavärkki nyt oikein ihastuta. Silmät punottaa ja nokka tursottaa. Oi ihanuus... :-(

Mutta kukkasia on aina kiva kuvata. Etenkin vaaleanpunaisia sellaisia... :-)

Tuija kirjoitti...

Kurjia nämä allergiat. Sama vika täälläkin päin, vanhemmiten on iskenyt joku siitepöly- tms. allergia. Näin mainoksen jostain suolapiipusta, joka pitäisi auttaa. En tiedä pitäisikö kokeilla, että auttaako. Ihania nuo sinun valokuvasi. Täytyy vissiin tilata sut joskus kuvaamaan tyttöjä. Millaisella kameralla muuten kuvaat?

lumiomena kirjoitti...

Upeita kuvia! Mieli lepää niitä katsellessa.

Voimia allergioiden kanssa. Toivottavasti kunnon kesä saavuttaa Teksasin pian (vai tietääkö se uusia allergiaoireita esim. heinien kanssa? Toivottavasti ei!)!

Kesäkukka kirjoitti...

Meillä flunssaa liikkeellä ja nyt se aika vuodesta, että kaupungin katupölyihin ei parane lähteä tai saa myös nätisti turvonneet silmät :/

Ihania kukka-kuvauksia! <3

Krista kirjoitti...

Itselläni juuri kamala flunssa päällä ja mietinkin niitä joilla allergia ja olo tällainen aina siitepölyaikaan..
Eikun jaksamista toivottelen ja kokeillaan kaikki konstit niin allergiaan kun fkunssaankin :)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija, mulla ei ole koskaan ollut allergia-oireita ja sillä tämä nyt kummastuttaa. Mutta toivon mukaan tulevat sateet hiukan helpottavat oloa.

Mieluusti kuvailen teidänkin tyttösiä. Mulla on nyt n. vuoden verran ollut Canonin 50D kamera, mutta haaveilen jo uudesta... Mut ehkä se nyt jää väliin tällä kertaa...

Kiitos Lumiomena. Ei ole ollut meidän perheessä koskaan tällaista allergia-kevättä ja siksi mä jo toistelen itseäni täällä blogistaniassakin. Kurjaa! Mä luulen, että kunhan nämä puut ja kukkaset nyt lopettavat kukintansa, niin tämä helpottaa. Heinään emme ole reagoineet (ainakaan tähän saakka).

Moi kesäkukka, flunssa on kyllä kans yks vihoviimeinen. Kannattaa ehkä pysytellä juu kotona, ettei olo pahene.

Moi Krista. Joo, tämä allerginen olo kun ei ota tosiaan helpottuakseen lainkaan. Blaah! Sinne laitoin kouluun lapseni turvonneinen silmineen ja räkäsine nenineen. Ja täällä toinen räkänokka istuu koneella. Huoh, c-vitamiinia ollaan popsittu kaikissa mahdollisissa muodoissa ja marjoja ja erilaisia allergialääkkeitä, mutta lääkkeiden suhteen olen hiukan varovainen. Haluaisin mieluummin hoidella oireet kotikonstein.

HIIRIEMO kirjoitti...

Vaaleanpunainen kolahtaa myös täällä aina! Meillä siitepölykausi vasta aluillaan ja aika vaikealta vaikuttaa, kurjia nämä allergiat! Tsemppaillaan!

Sari kirjoitti...

Moi Hiiriemo. Taitaa tuo vaaleanpunainen kolahtaa erityisesti meillä äideillä ja itse ainakin tunnustaudun olevan myös hivenen romantikko... ;-)

Tässä juuri tulin kotiin ja totesin, ettei ulos ole juuri menemistä. Heti on hengitys tukossa. Mutta odottelen tosiaan niitä sateita, jospa toisivat helpostusta oloon.

Tuija kirjoitti...

Mä haaveilen, että joskus ostaisin digijärkkärin. En ole kyllä koskaan järkkärillä kuvannut, mutta haluaisin saada parempia kuvia (ainakin teknisesti). Osaisitko suosisella aloittelijalle, että minkä tyyppistä kannattaisi harkita?